20 questions

Jeg synes det er så gøy å lese slike spørsmål på andre blogger, så da @siljeokland postet disse på bloggen sin, klarte jeg ikke la være; de var litt annerledes enn andre jeg har lest.

1. Hvilken årstid liker du best? Hmm, vanskelig. Jeg synes hver sin årstid har sin sjarm. Rent motemessig må nok min favoritt bli høsten, men generelt liker jeg våren aller best. Jeg elsker hvordan dagene blir lange og lyse, og det blir gradvis varmere. Og at jeg elsker 17.mai er ingen stor hemmelighet.

2. Hva er/var dagens middag? Hjemmelaget pizza med grovbunn. Sinnsykt godt!

3. Hva var det siste du kjøpte? Tørrgjær, ha ha.... Stod midt i pizzalagingen da jeg innså at vi var tomme for gjær ;-) Og ja, jeg lager faktisk mat når vi lager pizza. Wuhu!

4. Hva hører du på nå? Jens som romsterer på badet. Ellers er det helt stille hos oss, i og med at vi er i eksamensmodus begge to.

5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter? Alle mine fantastiske strikkagensere og olabuksene fra American Eagle. Dere har kanskje lagt merke til at jeg nesten bare har bukser fra AE? Verdens mest komfortable jeans, jeg har sikkert 15 forskjellige.

6. Hva er din favorittiskrem-smak? Jordbær! Enkelt og greit.

7. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt? USA - uten tvil. Først en tur til Wisconsin, og så videre til Los Angeles. Hver gang jeg tenker på LA får jeg en rar følelse i magen, det er virkelig et sted jeg elsket. Eller kanskje Cuba.

8. Hvilke språk ønsker du å lære? Fransk, spansk og mandarin.

9. Hva er din favorittfarge? Må nok si marineblå. Det bruker jeg mye.

10. Hva er ditt favorittdyr? Hmm, jeg er ikke noe dyremenneske, men jeg er veldig glad i kaninen "vår," Pelle. Han bor hjemme hos mamma og er verdens søteste kanin. Ellers er hunder og katter - spesielt persere - veldig søte.

11. Hva er din favorittfrukt? Jordbær!!! Mmmm.

12. Nevn noe du VIRKELIG ser frem til. Syden om tre uker! Og jul. Juleferie. Selv om jeg bare skal jobbe blir det så godt med skolefri.

13. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det være? Hmm, det vet jeg faktisk ikke. Men noe som er enklere å uttale på engelsk, i hvert fall. Kanskje Hermine, he he...

14. Hvor mange ganger trykker du på slumre-knappen før du står opp? Jeg visste faktisk ikke at iPhone hadde en slumreknapp før igår morges... Da var jeg så trøtt, og da jeg så den knappen følte jeg at den reddet morgenen min. Men vanligvis slår jeg av alarmen automatisk, og hopper opp.

15. Hva er din favorittlukt? Skyllemiddelet vi bruker, og parfymen til Jens. Og kanskje kaker i ovnen, heh..

16. Hva er det du bare MÅ se på TV? Vel, frustrerte fruer. Fortsatt, ja. Og Devious Maids, Pretty Little Liars, Californication, KUWTK, Jane the Virgin. Jeg er en seriejunkie uten like.

17. Hva ville du bli da du vokste opp? Først kiropraktor, i mange, mange år. Så arkitekt, før jeg vurderte psykologi, men endte på advokat. Jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg vil bli da - det er så mange grener innenfor jus.

18. Har du noen fobier? Mennesker som kaster opp. Jeg får fullstendig panikk; spør hvem som helst. Ellers er jeg ikke noe glad i føtter og tær, selv om jeg har blitt mye bedre.

19. Er det noe i livet du virkelig angrer på? Nei, det tror jeg ikke. Jeg hadde helt sikkert ikke vært der jeg er idag om jeg endret noe, og jeg trives veldig godt ;-) Det må kanskje være at jeg brukte så mange år på å finne ut hvem som var mine virkelig venner, men det er vel noe alle må bruke litt tid på.

20. Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest? Mammapappa. De er her en person. De har alltid støttet meg i valgene mine, selv da jeg som 14-åring kom hjem og sa jeg ville flytte til andre siden av jorden. De har muliggjort så mye for meg, og jeg hadde garantert ikke vært meg selv uten dem, he he. Takk for at dere passet på så jeg ikke ble en slik drittunge jeg hater andre barn er ;-)

Liker

Kommentarer

Instagram