2015 recap: part one

2015 har vært et innholdsrikt og annerledes år for meg, med mange endringer. Men det har definitivt vært vellykket! Veldig vellykket. Nå satser jeg bare på at 2016 blir like bra. Jeg tok januar til og med mai denne gangen, så kommer resten seinere :-)

Januar startet med en kjempekos nyttårsfeiring, og var ellers stille og rolig. Vi flyttet til Oslo og jeg begynte på skolen, så det var ikke rom for så veldig mye. Jeg følte meg litt overarbeidet til tider - det ble mye på en gang - men det har gått veldig fint :-) Ha ha! Jeg var en tur i Gøteborg med søsteren og søskenbarnet mitt, så koselig.

I februar og mars måtte jeg ta meg en bloggpause, fordi det var så mye å gjøre på skolen. Det skjedde heller ikke så veldig mye spennende, annet enn en tur på fjellet med Jens. Dét var koselig :-) Jeg begynte å glede meg veldig, veldig til våren, som jeg tror må være min favorittårstid.

April startet med en bra treningsstart, og ble en veldig bra treningsmåned for meg. Det var deilig å endelig komme i gang ordentlig igjen, og litt nye sko og topper hjalp på motivasjonen. Jeg kjøpte også min #1-favorittveske; Balenciaga City i semsket skinn. Jeg elsker den like høyt den dag idag, og den er med meg overalt. Uten tvil det beste veskekjøpet noensinne! Mitt favorittantrekk fra april må være med de stripete culottesene, fordi det minner sånn om vår. Jeg husker jeg var så overrasket over at jeg ikke frøs - ah, jeg gleder meg!

Endelig mai, og min favorittmåned! Alle som kjenner meg godt, vet at jeg eeelsker mai ;-) Ha ha. Det startet med to konfirmasjoner for vår del, og jeg er like glad hver gang jeg får brukt bunaden min. Nå gleder jeg meg ekstra mye til neste gang, fordi jeg har fått så mye nytt tilbehør. Ellers var måneden preget av mye eksamenslesing, Chicago the Musical og sjokoladefondant. Jeg lærte meg endelig å lage den perfekte, så det ble det et par av.. Jeg fikk også tak i et par slengbukser, i verdens mykeste stoff, som jeg fortsatt er veldig glad i. 17.mai taler for seg selv - den beste dagen i hele året! I slutten av mai dro jeg til London med min fine venninne Nora, og der koset vi oss veldig med god mat, shopping og venninnetid. Håper vi får til en tur i år også. Med meg hjem ble et par Céline-solbriller, som dessverre har blitt altfor store.. Noen andre som har hatt det problemet?

​-

​For translation, please use Google Translate.

Liker