2015 recap: part three

Siste del av årskavalkaden! Nå er jeg veldig klar for 2016, og alt året måtte bringe :D

September var en stille og rolig måned. På klesfronten er det nok min favorittmåned - det holder liksom med jeans og en langermet genser. Til og med en tskjorte noen dager ;-) Og så har kjæresten min bursdag da, det måtte jo feires, selvfølgelig. Jeg begynte på Line Langmo-genseren, som fortsatt ikke er montert, he he. Altfor dårlig, Henriette. Hverdagsrutinene mine kom på plass igjen, med to do-lister, en god frokost og en del skolearbeid. Jeg postet også et litt personlig innlegg om hvordan det er å hele tiden savne noen. Det kan du lese her.

Oktober var en veldig morsom måned, hvor det skjedde veldig mye. Det startet med Tusvik og Tønne, som endte helt annerledes enn jeg hadde trodd. Vet fortsatt ikke helt hva jeg synes om det, ha ha.. Det var mange, mange fine solnedganger i Oslo, som jeg var heldig nok til å se fra vinduet mitt. Oktober var også tiden for presseuke, og jeg var på en god del eventer, og fikk se så mye fint! Gleder meg til våren.

Vi var også en tur på Sjusjøen med familien til Jens - en kjempekoselig tur, og jeg gleder meg allerede til neste tur i påskeferien! Det ble litt kaldere i luften, og tid for tykkere gensere, noe jeg (på den tiden) syntes var deilig. Nå er jeg lei, ha ha.

November er kanskje den måneden jeg misliker aller mest, og denne måneden var også litt stille og kjedelig.. Men den startet med en bursdagsfeiring av to venninner, som var alt annet enn stille og kjedelig, ha ha :D Jeg jobbet mye med skole hjemmefra, i deilige klær og fletter. Flettedillaen har aldri gitt seg, jeg er der enda..

Jeg fikk endelig kjøpt meg nytt kamera, et kamera jeg virkelig liker godt. Jeg fikk også tak i en strikket genser fra Gina Tricot jeg hadde ønsket meg lenge, og den ble brukt mye denne måneden. November ble avsluttet med nissedrill, som hvert år :-)

Desember startet med eksamen, og alt som følger med. Etter endt eksamen hadde vi en kjempekoselig juleavslutning med jentene fra skolen, noe jeg håper vi får til hvert år ;-) Vi hadde også avslutning med jentene fra drillen, på bowling, noe jeg også håper blir gjentatt. 15.desember var jeg så heldig at jeg fikk tilbringe en uke i varmere strøk med kjæresten mi, og vi koset oss virkelig. Pent vær, avslapping, god mat og bare oss to. Vi kom hjem rett før jul, og selv om jeg jobbet nesten hver dag, var det en veldig koselig julefeiring. 30.desember fikk vi den tragiske nyheten om at vi hadde mistet et familiemedlem, og da passet det meg fint å tilbringe en rolig nyttårsaften i Gøteborg, i og med at festhumøret ikke akkurat var på plass.

Liker

Kommentarer

Instagram