2015 recap: part two

Tid for del II av årskavalkaden, og denne gangen tok jeg sommermånedene. Det skjedde så mye at jeg ikke klarte å begrense meg, ha ha! En perfekt sommer, virkelig.

I starten av juni var jeg endelig ferdig med eksamen, og en lang og etterlengtet ferie stod for tur. Antrekkene ble lettere og mer sommerlige, samtidig som temperaturene øket. Jeg var en uke i Tyrkia med lillesøster og mamma - en perfekt start på ferien. Vi var mye ute med båten, jeg farget håret mørkt igjen og da jeg fikk A på min første eksamen tenkte jeg det var på sin plass med et par Alexander Wang-heler ;-)

Juli ble ikke helt som juli 2014, med høye temperaturer og sol hver dag, men en veldig fin måned allikevel. Vi var en tur på båthusrevyen, før vi kjørte bil til Bergen. Vi var bare borte 2-3 dager, men fy søren, så mye pent vi så. Vakre solnedganger og fjorder - Norge på sitt beste. I Bergen kjøpte jeg en av mine favorittvesker, nemlig Proenza Schouler. Jeg jobbet hver eneste dag, når jeg ikke reiste, så det ble mye "kontorantrekk," ha ha! I slutten av juli reiste vi endelig til California - en av de beste feriene noensinne. Vi tilbragte tre dager i San Francisco, en by jeg definitivt skal tilbake til.

August er min favorittmåned, og denne var intet unntak. Vi fortsatte ferien vår i California, og dro fra San Francisco til Las Palmas, til San Diego, før vi dro til Los Angeles. Vi stoppet mange steder på veien, blant annet Solvang og Carmel. California på sitt beste! Jeg ble fullstendig forelsket i Los Angeles, og prøver allerede å planlegge en tur tilbake ;-) Det er virkelig et sted jeg håper jeg kan bo en dag - om så bare for en liten periode. I Palm Springs kjøpte jeg favorittjakken min fra Maje, samt YSL-clutchen, og i Beverly Hills fikk jeg endelig kjøpt meg et par Chanel espadrilles. De er egentlig litt for store, men hva fikser ikke en såle, ha ha. Vel hjemme var det tid for skolestart, bryllup, 50-årslag, og ikke minst - min bursdag! Wuhu.

Liker

Kommentarer

bysynnelivang
bysynnelivang,
Så mange fine bilder, og ikke minst antrekk 😊
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Tusen takk, søte deg <3
nouw.com/henr1ette

Instagram