40 TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

Nå har Frøya nettopp dratt. Vi har spilt piano fra 14.00 fordi vi fikk dra fra skolen for å gjøre det :-) Slutter egentlig 15.30 sjø.Nå har jeg én innlevering igjen å skrive, og etter det er jeg ferdig. Deilig!
Jeg fikk en e-post om jeg kunne skrive 40 sannheter om meg selv dere ikke visste. Jeg har gjort dette før og tenkte å linke til det, men fant ikke innlegget så da må jeg skrive 40 sannheter da. Tror ikke det er så mye dere ikke vet om meg egentlig, men kan prøve ;-)1. Jeg er veeeeldig glad i tomater og feta ost. 2. Er sinnsykt kresen.3. Har over 150 t-skjorter, topper osv.4. Elsker båtlivet.5. Syns Oslo er den flotteste byen i Norge.6. Bor (forhåpentligvis) i USA om 2,5 år.7. Har to moteikon og det er Taylor Momsen og Jessica Szohr. Det er ikke de som inspirerer meg til å gå som jeg gjør, men jeg ELSKER stilen deres.
8. Jeg hater å gå i joggebukse/hettegenser offentlig, men tar det alltid på når jeg kommer hjem fra steder. En sjelden gang har jeg det på offentlig.9. Føler meg avhengig av sko, men har nesten ingen høyhælte sko. Mest flate sommersko.10. Har altfor høye forventninger til meg selv på skolen.11. Jeg er svak for svenske gutter. Kom her med en solbrun svenske med brunt hår og blå øyne og jeg faller pladask.12. Har egentlig kun vært forelska én gang.13. Jeg kan klage veldig over meg selv noen ganger.14. Jeg ligger hver kveld og tenker, og angrer på mye jeg har gjort feil i livet..15. Hvem som er mine ekte venner og hvem jeg trives best med, fant jeg ikke ut før i 9. klasse.16. Jeg HATER blod og tær, og da snakker vi virkelig HAAATER17. Tlf. er livet mitt. Jeg hadde ikke klart meg uten tlf, og er totalt avhengig. TOTALT18. Jeg turte ikke se på sesong én av Tangerudbakken, for jeg var redd for å le meg ihjel.19. Haha er det ordet jeg skriver mest i løpet av en dag. Helt klart!20. I november trodde jeg og mamma at jeg var allergisk mot sjokolade, så jeg spiste ikke sjokolade før i januar. Da visste det seg at det ikke var det som ga meg utslett, men etter det har jeg ikke vært så glad i sjokolade.21. Liker IKKE cola, fordi jeg var på en hyttetur da jeg var liten hvor alle begynte å kaste opp. Da drakk jeg så mye cola, så har ikke klart å drikke det etterpå.22. Syns Mac er 1000000000000 ganger bedre enn vanlig PC.23. Tiden mai-november er den tiden i livet mitt jeg var på mitt lykkeligste. 24. Er veldig følsom. Kan lett begynne å grine av en sang eller en film, bare den minner meg om ting. Ta f.eks. Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman eller Titanic.25. Har sett alle episodene av Frustrerte fruer tre ganger. Altså alle episodene som har vært vist på TV. Det er tidenes beste serie! 26. Har aldri farget håret mitt til en motsatt hårfarge. Blondt osv. Jeg var blond da jeg var liten, og har hatt blonde striper men har aldri farget det helt blondt. 27. Mener Sophia Bush, Adriana Lima og Eva Longoria er verdens deiligste damer.
28. Må alltid ligge på pulten hvis jeg skal skrive. Rart å se på29. Kan sitte i de merkeligste posisjoner med beina. Syns ikke de er så rare selv men alle andre sier det..
30. Klarer å ta benet til hodet på to måter, men er alikevell ikke myk noe annet sted enn i ryggen. Jeg kan absolutt IKKE gå i spagaten eller noe.
31. Jeg har en helt spesiell latter. Jeg vet selv at den er rar, men det kan vell kalles sjarm?32. Jeg har veldig godt forhold til mamma, men det fikk jeg ikke før for typ 1 år siden.33. Hater når folk er sjalu. Jeg kan være litt sjalu selv, men jeg hater når folk er ekstremt sjalu.34. Bloggen er det stedet jeg får mest komplimenter i løpet av en dag. Men også mest negative tilbakemeldinger.35. Har noen dager jeg angrer sykt på at jeg klipte meg kort ifjor. Men alikevell har jeg hatt kort hår i snart ett år.36. Blir så fort lei utseende mitt! Derfor klipper jeg meg så ofte - må ha forandring.37. Jeg klarer ABSOLUTT ikke synge. Jeg eier ikke sangstemme.38. Nesa mi er den tingen på meg selv jeg er mest misfornøyd med. Jeg syns den ser ut som Holmenkollen39. Kunne tenkt meg å melde meg på Paradise Hotel om det ikke var for at det ødela så mange jobbmuligheter o.l.40. Jeg liker ikke å trene, selvom følelsen etter å ha trent er sykt deilig.

Visste du noe av det fra før av? Og best - hva visste du ikke?

EDIT: Jeg fant de gamle sannhetene nå. Skrev de visst seinere enn jeg trodde. De finner du her hvis du fortsatt vil lese dem. Er noen fler der!

Liker

Kommentarer

Instagram