Top five apps

​Noe av det beste jeg vet på søndager er å utforske, planlegge og rydde opp - og idag synes jeg dere burde rydde opp i appene deres, og teste disse; mine topp 5 apper. Utenom Instagram, Snapchat, Nouw-appen og Facebook, selvfølgelig.

1. Whitagram. Jeg bruker denne på ALLE mine instagrambilder, uten unntak. Jeg synes hvite rammer rundt bildene gir en finere feed, så denne blir brukt ofte, for å si det sånn.

2. Giffage. Denne gir deg et ekstra keyboard i meldinger hvor du kan søke opp og sende gif's. Sykt morsomt, og det finnes alltid en gif som uttrykker følelsene dine, seriøst.

3.Todoist. Jeg er fullstendig avhengig av lister, og har egentlig sovet litt dårlig i natt fordi jeg ikke fullførte gårsdagens liste. Tidligere har jeg skrevet dem for hånd, og det er egentlig det jeg liker best, men jeg glemte den hjemme så ofte, og da ble det til at jeg også glemte hva som stod der. Denne appen synkroniserer seg med både macen og tlf, så jeg har den med meg uansett. Genialt!

4. Timehop. En throwback-app som du synkroniserer med Facebook, Instagram, Twitter osv. og så kan du se hva du postet, skrev eller gjorde for 1, 2 eller 5 år siden. Kjempegøy! Ikke minst med gamle Facebookstatuser.. heh.

5. Foodora. Denne er ganske nyoppdaget, og jeg har bare testet den et par ganger, men etter fredagens bruk er jeg frelst. Vi bestilte nemlig crepes fra et creperie på Grünerløkka, og Foodora-syklistene leverte til forelesningssalen vår. Hallo?! Det er jo helt fantastisk. De har altså avtaler med flere restauranter og cafeer i Oslo, og leverer dit du er - innenfor et område, selvfølgelig. Levering koster rundt 39kr, så det er heller ikke så dyrt. Perfekt for en lang dag på lesesalen. 

Håper dere fikk noen tips til nye apper som bør testes nå ;-) Jeg er i hvert fall helt avhengig av disse.

-

​For English, please use Google Translate.

Liker

Kommentarer

anitafossberg
anitafossberg,
Takk for mange fine tips 😄 må absolutt teste gif-appen!!
nouw.com/anitafossberg
henr1ette
henr1ette,
Ja, den er så morsom!!
nouw.com/henr1ette
saraflaaen
saraflaaen,
Åh, nyttig innlegg! Jeg skal definitivt se om jeg får lastet ned Todoist, jeg er også en liste-jente 😃
nouw.com/saraflaaen
henr1ette
henr1ette,
Sykt motiverende app 😃
nouw.com/henr1ette

Instagram