50 questions

God morgen! Jeg tenkte slike "50 spørsmål" er en fin måte å fortelle litt om meg selv, for dere som ikke kjenner meg fra før av :-) Here goes, håper ikke det er for mye, hehe.

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg snart 25 år, og ferdig med en master i rettsvitenskap, forhåpentligvis. Hjelpes!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Jens.

3. Hvor høy er du? 162-163 cm, husker ikke helt. Tror jeg har krympet egentlig.

4. Hvilken film så du sist? The Duchess.

5. Hvem ringte du sist? Pappa.

6. Hvem ringte deg sist? Jens.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? ”Flinke håndtverkere!!"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Send sms, uten tvil! Jeg hater å ringe. Bortsett fra hvis jeg skal si mye, eller tar tbanen hjem alene om kvelden, haha.

9. Hva er ditt favorittsted? I sengen, varme land eller i en storby - kommer an på humøret.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det rommet hos legen hvor man tar blodprøver.

11. Når så du moren din sist? Hmm, det var vel på torsdag.

12. Hvilken øyefarge har du? De er grønne, med en brun sirkel rundt pupillen.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hmm, godt spørsmål. Jeg liker å høre på Michael Bublé eller Mariah Carey rundt juletider, er det nok svar?

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt, noe jeg egentlig synes er helt ok :)

15. Når våknet du i dag? 10:30 faktisk! Våknet av måkene som godtet seg over gårsdagens piknikrester på Voldsløkka...

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg er forhåpentligvis advokat i et firma hvor jeg trives godt, og bor fortsatt i Oslo med Jens :) Håper jeg da. Så får vi se! Man vet jo aldri hva som skjer.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg drømte alltid at jeg og familien min ble jaget av troll. Det var grusomt.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Husker ikke sist jeg så et Youtube-klipp, haha. Det eneste jeg ler av nå er alle disse videoene på Facebook.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg prøver alltid å hjelpe vennene mine så mye jeg overhodet kan, og liker å tro at jeg ikke er helt ræva på det. De spør meg i hvert fall ofte om råd, ha ha.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er supersta. Det irriterer meg selv innimellom.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover kun i trusa, hverken mer eller mindre uansett hvilken årstid det er.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Vi har fire i sengen, men jeg sover bare med én eller ingen. Noen ganger er det veldig deilig å ligge rett på madrassen.

23. Hva er det rareste du har spist? Sushi, æsj.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar jobb-pc, og en Macbook Air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg slutter å bruke sokker så fort jeg bare kan etter vinteren, men jeg liker ikke å gå barbeint ute - sandaler er det beste som finnes. En fin mellomting.

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på Jens plystre og Vikings på tv. Men hvis det er snakk om musikk så hører jeg bare på gamle klassikere fra 2008 og 2009 om dagen, ha ha.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jordbærkuleis fra Diplom is, eller Båtis/Kroneis. Eller softis i beger med sjokoladestrøssel!

28. Hviken dessert er din favoritt? Pavlova, uten tvil. Sjokoladefondant er en fin nr.2. Kommer forresten en oppskrift i løpet av uken!

29. Den største premien du har vunnet? Hmm. Jeg vant en stooor cdspiller som så ut som en Coca Cola-flaske da jeg var liten. Den var kanskje 1 meter høy, og jeg var så stolt.

30. Liker du kaffe? Nei, overhodet ikke. Jeg skulle ønske det, da.

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann. Eller ferskpresset appelsinjuice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må vel bli historie- eller psykologilæreren min, tror jeg.

33. Kan du spille poker? Nei, men det hadde vært gøy å lære seg det.

34. Hva har du spist i dag? So far, bare en yoghurt. Rundstykkene står i ovnen, så det blir en skikkelig søndagsfrokost her i heimen idag ;-)

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Tough one. Jeg er veldig fascinert av Prinsesse Diana og Grace Kelly. Kongelige mennesker har alltid interessert meg veldig, og jeg synes det er fascinerende å se hvordan de levde livene sine, og hvordan de så tragisk døde. Jeg er også over gjennomsnittet interessert i dagens kongelige, som Kate Middleton, ha ha...

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK P3 tror jeg.

37. Vil du ha barn? Nja.. Føler ikke helt at det er mitt store kall i livet å bli mor, men jeg har alltid hatt veldig lyst til å adoptere.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker flytende engelsk, og forstår svensk og dansk ganske bra.

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover alltid på venstre side av sengen, og helst på min venstre side i en slags fosterstilling. Egentlig sovner jeg overalt, uansett.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng. Eller, det blåser alltid mer på stranden, og det er deilig når det er varmt. Men jeg hater å få sandkorn i vesker, håndklær, bikinier osv. Sånn sett er basseng mye bedre.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser og opplevelser, eller god mat.

42. Eier du dyrebare smykker? Har noen arvesmykker og bunadssølv, men ikke noe mer dyrebart enn det.

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Hvis jeg må nevne et program som går akkurat nå må det, dessverre, bli Keeping up with the Kardashians. Det er så hysterisk noen ganger, og jeg elsker Scott og Kourtney! Ellers er min all time favorite Frustrerte Fruer, det vil det nok alltid være.

44. Hva skal du gjøre i helgen? I dag skal vi trene og bære ting ned i boden. Ellers må jeg få lest litt dommer. Kom så godt i gang forrige uke og så stoppet det helt opp da helgen kom.

45. Kan du stå på slalåm? Jeg kan, men jeg har stått veldig lite de siste årene så mine skills har på en måte dabbet litt av.

46. Hvordan imponerer man deg? Hvis man kan lage mat. Det er viktig. Og så må man være morsom, omtenksom og nyte en lørdagskveld på sofaen, ha ha.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standardlyden. Men som regel er telefonen min på lydløs.

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Hmm. Jeg snakker veldig mye i søvne, gjerne hele samtaler. Jeg drømmer også helt merkelige ting, som da fører til enda flere samtaler. Og jeg er ikke glad i godteri, i det hele tatt. Potetgull og popcorn er min store kjærlighet.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Sokkene til Jens.

50. Er du sosial? Nja. Jeg trives i mitt eget selskap, men jeg synes også det er koselig å være med venner. Jeg er ikke feste-sosial; jeg hater å dra på byen, eller store fester. Men når man ikke er for mange personer på et sted er jeg ganske sosial og utadvendt, vil jeg selv si :)

-

For English, please use Google Translate:)

Liker

Kommentarer

Instagram