Blogg
jeg og pappa sitter å ser på mini pc'er vi! jeg skal kanskje kjøpe meg for å bruke på skolen. hehehhe! fant en, men den har engelsk tastatur, altså ikke æ,ø og å! og det kan kanskje bli et problem i skoleoppgaver? :s

jaja, vi får se.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg
i natt har jeg vært på jentekveld hos henri. det var driiiiiit koselig! jeg kosa meg noe helt sykt <3 bedre="" enn="" å="" sitte="" hjemme="" hele="" fredags="" kvelden="" å="" kjede="">

vi kom klokka 19.00 igår og spiste 19.30! deilig med pizza. også dansa vi en del og sånn. jo også hadde vi pakkeleken..
den var slik;
vi satt i en ring (alle hadde med seg gaver) og slo en terning. fikk man 6 kunne man ta en terning. slik holdt vi på til alle gavene var tatt! så tok vi tiden i 20 min, og da var det at når man fikk 6 kunne man ta en gave fra en av de andre. når de 20 min hadde gått tok vi 6 min og da skulle vi gjøre det samme bare mye fortere!
jeg satt igjen med: neglfil, øredobber, ansiktsmaske og parfyme!
fornøyd jeg. etter det bare dansa vi og spiste potetgull osv.
klokka halv tolv gikk vi ned på rommet til henri og redde opp. så lå vi og snakka og sånn til klokka to! jo også fikk henri masse sånne frysninger så ho lå og vridde seg rundt. sikkert ubehagelig men det så komisk ut og jeg holdt på å le meg ihjel :$ følte meg litt slem da...
det var meg, henriette, frida, frøya, malin, tamra, sarah og jenni :D jentene miiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeee

koselig var det, og tusen takk for at jeg ble bedt <>
img7076dscn0682img7052
Likes

Comments

Blogg
for to uker siden idag fikk jeg plutselig utrolig vondt i bena. trengte hjelp for å komme meg opp fra gulvet osv.!
jeg trodde det var strekk men det gikk over så fort.

men på onsdag løp vi på ffk college og det kom tilbake! så det var strekk. I BEGGE LÅRMUSKLENE! også er det enda men nå er det jævlig vondt igjen :( også har jeg sår på ut- og inn-siden av hånda, vondt i magen og halsen. såe jeg får se ossen formen er i morra tidlig. håper den er bra, vil faktisk på skolen! helt utrolig. men jeg vil se venner. takler egentlig ikke å være syk eller hjemme fra skolen.

men jeg får legge meg så jeg blir bedre. natti natt <>

Likes

Comments

Blogg
etter jeg begynte på ffk college føler jeg meg mye sprekere, haha! jeg har mye bedre kondis, men den er fortsatt dårlig. kostholdet mitt har blitt bedre men har en LANG vei igjen å gå før det er bra da! og den veien er lang.. jeg drikker altfor mye pepsi max som i tillegg er kreftfremkallende. men jeg er fornøyd med at jeg spiser minst 2 salater om dagen, med tomater, agurk og feta ost. og løk hvis vi har det og tyggis til ånden! haha.

jeg har også blitt sterkere og tynnere. jeg vil ikke sitte her og si at jeg er FET for jeg kjenner mange som er fetere, men jeg kunne godt vært litt tynnere, hehe. jeg har tenkt å begynne å jogge en liten tur hver dag, kanskje jeg får enda bedre kondis. haha, det her ble et kosthold innlegg.

jeg føler jeg blir syk. har veldig vondt i halsen, magen, låra (har strekk) også har jeg sår på inn- og utsiden av høyre hånda. håper jeg blir bedre til i morra for jeg vil trene! ååååå..

Likes

Comments

Blogg

er ikke drillen idag fordi treneren er syk! egentlig litt deilig for jeg er forferdelig sliten etteer nok en dag på skolen :$
igår på college løp jeg en del og låra mine begynte å verke igjen. hadde strekk for to uker siden som kommer tilbake igjen. HELT JÆVLIG!

engelsk prosjektet skal leveres idag så jeg må se igjennom og gjøre ferdig det. vil gjerne ha bra karakter på det såe.. da må det være bra vett :) vi skulle skrive om en by i USA og jeg valgte Los Angeles. vi måtte ha mellom 5 og 7 sider skrift og jeg skrev 7. ganske fornøyd, mamma skal lese det da.

men jeg MÅ gjøre ferdig hvis ikke klikker mamma og jeg. jeg vil bli ferdig så fort som mulig! legger ut bilde av det jeg kjøpte igår senere i kveld.
img6921

Likes

Comments

Blogg
idag etter skolen, slutta 4, henta mamma meg også kjørte vi frøya hjem. etter det dro vi til moss, gina tricot. jeg kjøpte meg en del ting på salg, la nettopp alt vekk men kan legge ut bilder i morra hvis noen er interesset. hehe!
når jeg kom hjem tok jeg meg en deilig dusj og nå er pc'n tom for strøm. rekker ikke plugge i ledningen :(
faen det her ble kort.

blogges<>

Likes

Comments

Blogg
nok en gang sitter vi på skolen. har med pc'n hver dag jeg :-) idag har vi som sagt vært på college og nå skriver vi engelsk prosjekt. om ikke så altfor lenge er det friminutt!
men nå jobber vi altså.. eller? hvem jobber? jeg skriver blogg og tar bilder. har faktisk jobba litt også, skrevet to sider. stolt!
haha jo som sagt tar jeg bilder.
meandmy
meg og frøya. hehe, jeg kjører sånn bånd idag, dratt rett utfra 70 tallet.

Likes

Comments

Blogg
jeg våknet nettopp og skal dra til kongsten hallen om en halv time. du skjønner; jeg går på ffk college.

det er atter to ganger i uka trener vi to timer på morgenen, onsdag og fredag. vi møter opp der vi skal trene åtte og drar derfra halv ti og vidre til skolen. da begynner vi kvart over ti på skolen,og siden vi må ta igjen timene slutter vi da fire på onsdag og tre på torsdag. ellers skulle vi egentlig slutta to hver dag 'c. men det gjør meg ingenting, for jeg trives veldig godt på ffk college. etter jeg begynte der har jeg fått mye bedre kondis og det er jeg veldig glad for, det trengtes.
har skolen din ffk college? hvis ja, går du på det? trives du?

idag våknet jeg ekstra tidlig for å bølge håret. jeg setter det opp og da blir det ganske fine bølger etterpå. nå tenker du sikker, dusjer hu ikke?
jo, jeg dusjer men ikke håret.
1. det tørker så tregt
2. det er egentrening, akkuratt som jeg driver med drill på college driller jeg idag, og da blir man ikke så svett.
3. man blir ikke svett i håret gjør mann vell? selvfølgelig hvis du har håret løst men jeg setter det altså opp.
4. jeg skal rett på skolen etterpå og har ingen muligheteer for å føne håret.

jeg er så heldig og får sitte på frøya, ellers skulle jeg tatt bussen nå! men neida, faren hennes jobber like ved så han kjører oss. herlig og tusen takk for at jeg får sitte på!:)
snapshot107
slik ser jeg altså ut nå. orker nesten ikke ta på meg sminke. pleier du å ha på sminke når du trener?
som du også ser er jeg nesten ikke rød lenger :D:D:D:D:D kansje de ikke kaller meg henri-tomat i dag..

men jeg får komme meg avgårde og gjøre meg klar. blogges!

Likes

Comments

Blogg
jeg hater håndball VM over alt på jord right now. det går ikke frustrerte fruer pga. "etter kampen"
kunne dem ikke sendt VM på tv2 sport, trodde det var det vi hadde den kanalen til. når skal tv2 innse at dem bør sette frustrerte fruer før håndball og fotball osv.
det klikker for meg. z'rr.....
ARG! og siden det ikke er det er det heller ikke "samantha", eneste jeg får med meg er "christine". :(

men jeg får sette meg ned å se på CSI, et eller annet må jeg se på. det er tirsdag kveld jo.

Likes

Comments

Blogg
kom nettopp hjem fra drillen.. sitter egenttlig bare å sørger for vi begynte å snakke om hva som skjedde hvis vi blir lagt ned! har akkuratt fått vite at jeg også er etterlatt alene som tamburmajor på 17 mai siden aleksandra har sluttet. hun fortsetter heldigvis som trener da!
jeg vet ikke hvor jeg ender opp hvis vi blir lagt ned, men jeg får vell tenke positivt.

nå skal jeg dusje og så skal jeg se på frustrerte fruer!
det er den mest elske serien i verden.
jeg sitter her uten sminke og slapper av før jeg hopper i dusjen atm.
heh
slik ser jeg ut nå. ignorer nesa mi! den er potet.

Likes

Comments