Blogg
nå har jeg nettopp spist årets første jordbær. jeg elsker jordbær. får en syk sommerfølelse av det! det og vannmelon. har du spist jordbær i år? er det bare jeg som gleder meg til sommer'n?

hvor fristendes er ikke det? AH SOMMER!!!! KOM NÅ

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg


"jeg er helt naturlig"
in my ass! beklager språkbruket. men det er litt morsomt. her er nemlig sannheten-om vi skal tro på bilder.
fr og etter negar

såe. hva skal vi tro? er hun like naturlig som hun påstår?

Likes

Comments

Blogg
idag på skolen følte jeg meg ikke så bra så jeg dro hjem sånn i 12 tiden. er sykt kvalm. dro hjem og tok meg en dusj og nå skal jeg sove :-) får dermed ikke jobbet idag og må gjøre det imorra og i morra slutter jeg 4. STRESS!
flere som er syke?
nighty night.
gul bakgrunn
kopi

Likes

Comments

Blogg

idag har vært en syk stressdag på skolen. første time hadde vi prøve om solsystemet, fikk 13 av 20 poeng (u) snufs. gikk dritt. skulle egentlig hatt 15 fordi den JÆVLA fronterprøva retta seg selv feil :((
så hadde vi matte i to timer og så samfunnsfag! slække timer egentlig, men så hadde vi gym. jeg gymma ikke pga. ryggen min, som fortsatt er ille, så jeg bare satt der i to timer. var ingen som ville være med meg på østen heller. så da satt jeg der da. kjeda meg som søren!!

idag har jeg ingen planer, bortsett fra å rydde som jeg må nå.
marionbilder705
et bilde må være med, det her er et gammelt bilde av meg, aleksandra og marion. det er fra førsten av desember en gang :o

gul bakgrunn
kopi

Likes

Comments

Blogg
kom nettopp hjem fra "en shopoholikers bekjennelser", drit bra! annbefaler alle jenter på det sterkeste å se den. jeg selv kjenner meg godt igjen.
så kom jeg hjem og fant igjen KORTET MITT!!!!! :D endelig. det har vært borte i over en uke. men men.

En shopoholikers bekjennelser
confessionsofasho62043b

Rebecca Bloomwood (Fisher) er et desperat offer for egen skjebne som shopoholiker.

Britisk redaktørprins (Dancy)? full av selvmotsigende oppførsel ? kommer ridende på et finansblad for å redde hovedpersonens konto og fuglehjerne ? og for å få henne til å innse at hun egentlig er verdens største finansgeni.  (http://oslopuls.aftenposten.no/film/article177021.ece)

Rebecca er shoping-gal. Hun gjør en tilfeldig karriere som grasrotas finansorakel. Mens ubetalte regninger skufles inn under madrassen på privaten. Helt til oppgjørets time kommer durende i American Express-fart. Og vi får gråt, selverkjennelse og masse moral. (http://www.nattogdag.no/film/anmeldelser/en-shopoholikers-bekjennelser/en-shopoholikers-bekjennelser)

jeg gir den en 5'er


SPØRRERUNDEN VARER UT DAGEN!!!!!! STILL SPØRSMÅL!!!!!!

gul bakgrunn
kopi

Likes

Comments

Blogg
idag kom stemoren min hjem fra danmark og da var det gave tid. var ikke noe stort men fikk en øyenbrynnsskjærer. det gikk litt hardt for seg så de er nå litt fucka. bittesmå :) men nå skal jeg for real la dem vokse ut.
legger ikke ut noe bilde fordi jeg har to røde ringer rundt øya fordi jeg tok på meg svømmebrillene til søstra mi, og de ble sittende fast.
dsc04487
ser ikke bra ut eller hva?

random spørsmål; hva skjer idag?

gul bakgrunn
kopi

Likes

Comments

Blogg
ja da har jeg nytt design. hva syns dere? tenkte jeg skulle prøve litt fargerikt, så får jeg heller bytte hvis det er litt masete.
gul bakgrunn
kopi

Likes

Comments

Blogg

sorry, fikk ikke blogget igår. var en veldig travel dag! solgte lodd fra 12.00-14.30 også kom jenny til meg også rydda og støvsuga jeg (vedda med pappa) også årna vi oss og dro i bursdagen til sarah. kjempe kost, tusen takk for at jeg ble bedt <3 har="" ingen="" bilder="" nå,="" men="" kanskje="" senere="" når="" de="" som="" hadde="" med="" kamra="" logger="" på="">

nå har jeg nettopp våknet og er DRIT TRØTT! vet ikke hva dagens planer er men det finner jeg ut ut over dagen. noe må det vell være å gjøre. skal hvertfall ta meg en dusj nå.


det er helgen's hjernesang, søteste teksten. hihi!!

DET ER SPØRRERUNDE UT DAGEN OG JEG TRENGER FLERE SPØRSMÅL! bare skriv dem her elns.

navnet mitt til bloggenLikes

Comments

Blogg
..igjen. men får vell ta utfordringen forde!
Utfordringen går ut på at jeg skal bryte jenteloven ved å skrive 6 fine ting om meg selv, også poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med. Tilslutt skal jeg utfordre 6 andre bloggere.

1. utadvendt
2. egne meninger
3. gir meg ikke med det samme
4. drit heldig, har de beste vennene.
5. som oftest glad
6. når jeg først er glad i noen, så er jeg virkelig glad i dem.jeg utfordrer alle!
navnet mitt til bloggen

Likes

Comments

Blogg
jeg fikk et brev angående å legge ut bilde av huset jeg skal flytte inn i. det gjør jeg jo selvfølgelig da! har ikke noe bilde så må ta fra 1881 kart greiene.
nye huset

hit skal jeg altså flytte. ligger på selbakk. noen som bor på selbakk?
gamle huset til farmor og farfar, eller de flytter ut og vi inn.

DET ER FORTSATT SPØRSMÅLSRUNDE!!!
navnet mitt til bloggen

Likes

Comments