Blogg
Ville bare legge ut resultatet etter Frøya fiksa litt.
snapshot309
Har fortsatt ikke sminke :-) Ble mye mer fornøyd nå!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg
Nu er Frøya min her. Jeg har også klippet meg idag. Ble ikke helt sånn som jeg ville ha det, men jeg tror Frøya skal fikse det :-) Blir nok bra! Ho er utrolig flink til å klippe.

Nå ser vi på et program på TvNorge hvor det er en jente med to ansikt. Jeg blir så glad av å se på sånt! Høres rart ut, men syns sånne folk er så søte. Sitter her nesten med tårer i øyna veit du! Jeg er lettrørt.

snapshot306
Sånn er det! Nå er jeg bustehue, ikke sminke og det ser ujevnt ut :-) menmen. Har ikke sletta det!

Likes

Comments

Blogg


Fant kamraledningen min istad, så nå kommer innkjøp bilder :-DDDDD
20090430
Armånd, h&m 20 ,-
20090432
Øredobber, h&m 39,50 ,-
20090435
Fletta hårbånd, Glitter, 129,50 ,-
bluse
Hvit bluse, Cubus, 199 ,-
buksedress
Buksedress, Only, 179 ,-
kjole
Kjole, Lene V, 599 ,-
sko
Pumps, DNA 499 ,-

Bildene er rotete fordi jeg ikke orker rydde på rommet. Men dette har jeg kjøpt de tre siste dagene :-) Kjolen er forresten finere i virkeligheten, og det meste er kjøpt pga. konfirmasjon på lørdag til min stesøster. Hva syns du?


Likes

Comments

Blogg
Dere som står/har stått til konf.
Annbefaler dere borgerlig eller kristelig (er'e sånn det skrives?)? Har vært en på skolen og snakka om borgerlig idag, og jeg ble plutselig veldig usikker. Jeg er ingen kirkevanger så passer egentlig best borgerlig, men ja, jeg ble usikker. SÅ! Hva annbefaler du??? I NEED HELP. Jaja, det er ganske tidlig men man kan begynne å "melde seg på" i morgen, og jo tidligere ute du er, jo mer tilpassa får du det.

Idag etter skolen dro jeg på østen med Frøya. Jeg kjøpte en bluse, en buksedress, et par øredobber og et par armebånd.  Igår kjøpte jeg meg konf. klær, til konfen til stesøstra mi, Ida.
Jeg skulle gjerne lagt ut bilder men jeg har rota bort kamraladeren min og det er tomt for strøm. Så da er jeg ikke så mye lenger. Finner ingenting for tiden.

Kunne ikke gleda meg mer til Paradise idag, særr! Det blir digg.

Endelig har det pene været kommet til Fredrikstad. Har gått med reklame idag, gikk med trøye, gladiator sandaler og oppbretta bukse. Det lange håret har blitt veldig varmt, gleder meg til å klippe meg. Hvordan er været hos deg?
love
Jeg har helt sykt lyst på disse. Skal kjøpe de neste gang jeg får lønning

Skal finne laderen til kamra og fått lagt ut bilder av hva jeg har kjøpt.

Likes

Comments

Blogg

Nå har jeg fått bekreftet at dere leser og da kommer jeg til å begynne å blogge litt igjen. Som sagt kan jeg ikke love noe stort. Kommenter så er du en knupp, det gjør det mye morsommere.

Først vil jeg si noe jeg trodde jeg ALDRI kom til å si: Jeg holdt nesten på å droppe Frustrerte Fruer for Paradise Hotel. NESTEN! Men så kom min gode venn Mats med en flott ide; Se på Frustrerte Fruer og se Paradise Hotel på webtv etterpå. Så langt tenkte ikke jeg. Flere som gleder seg til Paradise Hotel i morgen? CAN'T WAIT.

Serien er tragisk, men digger'n forde! Lurer bare på når Ida kommer inn igjen med tanke på at.. Nej, jeg bør kanskje ikke si det til dere som ikke vet det :-) MEN! I love <>
Nok om det.

I morgen er det nok en gang skole, bør ikke klage for vi har fri på fredag så det blir langhelg! Men med tanke på at det er skole bør jeg legge meg. Natti Natt. Sov godt alle lesere <>

Likes

Comments

Blogg
Jeg lurer; Er det noen som leser bloggen min? For om det ikke er det, gidder jeg ikke blogge. Jeg vil liksom blogge fordi folk liker å lese det, ikke for å sitte å lese det selv. Og om dere leser, kommenter da! Det gjør det mye morsommere å blogge.
4

Likes

Comments

Blogg
Jeg er en elendig blogger, ingen kan si noe på det. Jeg skal prøve å blogge litt igjen, men kan ikke love noenting. Har en del å gjøre fremover.
Denne uken er ganske stressende!
Idag skal jeg handle klær til konf., i morra er det jobb og drillen, onsdag slutter jeg 4, torsdag skal jeg klippe meg, lørdag er det konf! Så masse blogging kan jeg ikke love. Har en del lekser også. Menmen, skal prøve.

Igår var jeg med gina mi på kamp (www.jiihaa.blogg.no). Veldig koselig. Vi ble ganske oppgitt og satt å sendte meld. til storskjermen. Dommer'n var partisk GANGER TUSEN eller noe. Forferdelig irriterendes. Men det var kost med Gina forde. Jeg elsker deg girl.
img0484

Idag skal jeg på shopping  med stemoren min, har ingenting å ha på meg i konf, også sier man aldri nei til en shopping runde. Har en liten anelse om hva jeg skal kjøpe men vet ikke helt. Får se hva Hege sier. Benytter vell sjansen til å få meg noen andre klær og (a)

Men nu skal jeg på skolen, hejdå bloggere! 

PS! Skal jeg begynne å blogge igjen, må dere kommentere!!!!

Likes

Comments

Blogg
Skal bare si at jeg har gitt opp Bubble Struggle for jeg får ikke til!!!! Det klikker snart for meg...........
Kort oppsumering:
Idag skulle jeg egentlig bytte piercing for første gang men blei ikke noe av, av forskjellige grunner!
Har laga middagen min selv idag(a)
Tror maurene (som du kan lese om lenger nede) i kjelleren her er vekk.
Skulle mala ferdig rommet mitt idag, men det blir i morgen. GLEDER MEG!

hihi. natta <>

Likes

Comments

Blogg
Tro det eller ei men jeg har dansa i dag. WOW liksom! Var mer enn nesten tvunget for vi lært det i gymmen. Syns jeg fikk det til. Lærte en line dance og en annen folke dans fra Tyskland. ganske gøy egentlig! 

Til morgen idag klarte jeg å kutte meg så jeg går rundt med et sår bakpå benet som svir noe inn i h*******. Syns jeg har sår hele tiden jeg! Er noe dritt altså. Snakker om dritt; skjer så mye for tiden at jeg ikke klarer å holde styr på alt. Alle forandrer meninger om hverandre og alt klikker helt! Klikker snart for meg. Savner den tiden hvor alle var venner.
jennisbursdag
Jenter. Er så ille glad i dere!!


Likes

Comments

Blogg
kristine er ikke den eneste som ikke får til level 25 på Bubble Struggle. Trøst deg med det du K! Det er forresten et spill på facebook til dere som ikke vet det, du kan finne det her! Du må selvfølgelig ha Facebook profil for å kunne spille.
Tilbake til poenget! Jeg kommer meg ikke igjennom level 25 og jeg tror snart det klikker for meg. Har vært på samme level siden fredag og nå gir jeg snart opp. Selve spillet er ikke veldig morsomt eller interressant men man blir hekta ;-) WARNING!
ta inn hele skjermen 19042009 124856bmp
Tok bilde fra Kristine! Håper ikke det gjør noe vennen.

Likes

Comments