Blogg
Skal begynne å blogge igjen men da MÅ dere kommentere.

Siden det er 17. mai idag må jeg begynne å si at nå sitter jeg her i uniforma mi og skal snart ut å drille :-) Jeg elsker å drille,  men i år blir første gangen alene som tamburmajor og du kan si jeg gruer meg litt. PLUSS at skolen min er dem som skal gå forran meg i toget, joa blir gøy det.  Det regner ikke idag så jeg tror jeg skal være fornøyd! Jeg har 14 flotte drilljenter bak meg, og et korps som spiller som søren. Kunne det blitt bedre? Nja, kan sikkert det men jeg er fornøyd. Bortsett fra at jeg gruer meg er dagen topp!!

Nå skal jeg bare slenge inn et bilde så må jeg stikke. HADE! kos dere idag <>
loveeeee
Første bildet jeg fant i farta, but yeah; This is what i LOVE!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg
Ja nå slutter jeg å blogge. Som sagt; no comments, no blogging.
Kan hende jeg "kommer tilbake" hvis dere gir meg noe å blogge om :-)
HEJDÅ!
2009050119

Likes

Comments

Blogg
Har ikke fått blogget så masse idag, har gått i ett her. Vet jeg sa jeg ikke blogget om dere ikke kommenterte men jeg klarer ikke holde meg unna!
Idag gikk jeg først til Sandra Persson og der var Belma. Så gikk vi ut også endte det med at vi stakk til meg :-) Henrik kom og han tok med Prom Night. Den var litt syk! Har du sett den?
Etterhvert kom Jakob også satt vi bare og tullet litt og sånn før alle måtte stikke. Henrik og Jakob sa dem ikke kom tilbake, men jeg var så smart og hoppa ikke i dusjen for jeg vet dem kom til å komme. Og gjorde dem det? JA! Dem kom. Så slappa vi av litt før Henrik måtte hjem og spise. Etter han hadde spist og sånn kom han tilbake men han måtte hjem nesten med en gang for et eller annet. Han kom tilbake igjen men da skulle Jakob hjem og han hadde headsettet sitt hos Henrik så da måtte Henrik hjem igjen. Bra han bor rett nedi gata sier jeg bare. Stakkar gutt! Løp bare frem og tilbake. Men det var kost da :-) Henrik (må være det mest brukte navnet i et innlegg før) har en sånn SYKT GO' PARFYME som heter "channel, ALLURE HOMME SPORT". Den er helt syk! Jeg sa jeg syns han lukta så godt så han stakk og henta den også spruta han meg ned. Så nå lukter jeg gutt. Men jeg digger det! Har aldri lukta en bedre parfyme. Lover deg! Har du lukta den før eller? Den er SYK! Gutte parfyme menmen.
allurehommesportcologne1


Likes

Comments

Blogg
Sorry men det er sånn det er. Jeg syns det er så forferdelig kjedlig å blogge uten kommentarer!

Planene i går endret seg. Ble ingen filmkveld og ingen Go Cart kjøring. Vi kjørte ikke Go Cart fordi banen var våt og ida som jeg skulle ha filmkveld med sov hos en venninne. Da spurte Sandra Persson om jeg ville komme til henne. Der var Henrik, Belma og Ole også! Jakob kom etterhvert. Var der til sånn halv tolv før vi stakk hjem til meg. Henrik og Jakob skulle egentlig komme hit men vi dro til Henrik istede. Jeg var der til tolv før jeg stakk hjem. Var hjemme alene til klokka to fordi pappa og Hege var på konsert! Det var DEILIG og ikke på langt nær så skummelt som jeg trodde. Q: Liker du å være hjemme alene?
img6719
Har ikke bilde av alle som var der men her er hvertfall Sandra, meg, Emilie og Belma. Du ser også genseren til Martine.

Over og ut

Likes

Comments

Blogg
Nå er jeg hjemme alene og kjeder livet av meg. Så jeg tenkte jeg skulle ta bilder av alt jeg har kjøpt den uka her :-) Men tror du jeg har kamra eller? Nejda, det har jeg glemt i det nye huset. Jeg liker ikke å ta sånne bilder når pappa og dem er her, dem tror jeg er helt korka i hodet. Siden det ikke går å ta bilder nå gjør jeg det i natt.

This day
I kveld skal jeg og Ida ha filmkveld også skal vi kjøre go cart. Og da er det ikke på Active senteret liksom. Er ordentlig bane ute, med ordentlig go carter som kan kjøre NM og sånn! Blir morro. Har du kjørt før?
Før det skal jeg dusje og slappe av. Kom nettopp hjem fra byen, har vært der med Gina og Aleksandra. I love you girls! Kjøpte meg en lakserød topp, en lilla topp og en grå jakke. Alt på tilbud. BILDER KOMMER I NATT/MORRA! LOVER.
childrensgocartwithcecertificatebo665b
Noe alla den havner vell jeg i, pappa er redd jeg skal skade meg så han setter meg alltid i sånne som kjører drit sakte. Men vi får se :-) ALDRI ta sorgene på forskudd.Highway to hell
Er vell det som beskriver livet mitt best nå.. Kjeder meg så ille så hvis det ikke skjer noe snart så kjører jeg highway to hell. Jeg kjeder meg så ille at jeg har sjekka hvor mange bilder som er i mappa "bilder" på datae'n min. He he. 37 845 bilder og 1 071 mapper. Bra jobba ikke sant? Har hatt pcen i et og et halvt år, litt mindre enn det. Har ikke så ille mange sanger, kun 1500 eller noe. Flere som har veldig mye bilder/sanger på dataen?

Nå skal jeg dusje! Hejdå :-))

Likes

Comments

Blogg

No blogging yesterday, I'm so sorry. Var på skolen til tre og kjørte deretter over til det nye huset og spiste også bar det rett på drillen :-) Skjedde litt av hvert der, men jeg fikk brukt mange ord jeg sjeldent bruker. Haha! Deretter dro jeg hjem og fikk et litt uventa besøk av Henrik og Jakob. De ringte og spurte om vi skulle finne på noe så sa jeg de kunne komme hit men så skulle de ringe opp igjen. Men jeg hørte ikke noe mer fra dem før jeg så dem gå ut i hagen og ned til kjeller inngangen. Var litt sammen med dem da også så jeg på paradise! Var litt trist at Noor gikk ut, for hun og Therese lagde show. Lene gjorde en stor feil  ved det valget hun gjorde, Kevin er hvertfall sur. Men ja! Skal ikke høres ut som DEN tv nørden.. Det er vell ikke bare jeg som digger Paradise Hotel?
paradise hotel
Nå er det bare tre av disse som er igjen da. Lene, Petter og Kevin med det sinnsykt hvite gliset. Det er syyyykt!

Nå sitter jeg her med oppsatt hår og tights for jeg skal tilbringe to timer i Kongsten hallen. Får ikke trena idag pga. en blemme under foten og vondt i armen! Får ikke løpt eller tatt styrke eller noe. Da syns jeg ikke det er noe vits i. Så grunnen til at jeg sitter i tights nå er ikke fordi jeg skal trene men fordi jeg ikke har kledd på meg enda.
Nå må jeg gå! HEJDÅ <>
Random Q: Hva skal folk i dag?

Likes

Comments

Blogg
Som sikkert 40% andre i Norge sitter jeg nå klistra til tv-skjermen og ser på Paradise Hotel. Har pc'n forran meg, tv'n på andre siden, popcorn bollen i ene hånda og pepsi max flaska på bordet. HEAVEN!
MEN! Mats gikk nettopp ut. Jeg digger den gutten. Han og Petter styrte hele showet :-(((( Gonna missu!
Til alle dere Paradise Hotel hatere, ikke gidd å skriv Paradise er tragisk. JA! Det er tragisk, men det er det som gjør det morro.
Fler som kommer til å savne Mats?
320x
Jeg liker ikke sveisen men gutten har sjarm <>

Likes

Comments

Blogg

Jeg har så ille mange temaer å ta opp for tiden :-) Tror nok jeg lager sånne små overskrifter over hver ting. Går det greit?
Eksamen
Nå er det eksamens tider på skolen vår. 10ende skal ha klasseromma våres og da får vi demmes. Det er ganske deilig, for klasseromma våres ligger litt dumt så hver gang det er frimin. må vi gå rundt hele skolen. Den er ganske kjip. Men 10ende sine ligger perfekt til så det er ganske deilig.
Pointet var: Alle babler om hva dem kom opp i osv. så begynte vi å snakke om hva vi ville kom opp i. Jeg vil faktisk komme opp i matte. Gidd å skriv geek osv., msn jeg liker faktisk matte. Men norsk hadde vært mest chill. Heldigvis er det 2 år til da, menmen. Hva har du/vil du komme opp i?
eksamenvedntnu070839277e
17. mai
Nå er det 17. mai om 1 uke og 4 dager eller noe. Jeg gruer meg veldig til å gå i byen. Veldig!!!! Sikker på at masse folk kommer til byen og skriker og hoier. Er så flaut å møte kjente! Uniformen min er litt for liten og. Skjørtet er lårkort og jakka er kort. Blir jo gøy det. Skal du til byen på 17. mai?
img1884
17 mai for to år siden :-)
Fest
Syns det er så mye fester ute for tiden. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg gidder, de pleier alltid å suge. Man så jo hvordan Vispen og Foten gikk :-) Gidder ikke kaste bort en kveld på sånt altså. Men får se.

Idag må jeg pante flasker og lage power point fremvisning til fremføring i morgen. Wish me good luck!!!

Likes

Comments

Blogg

Æsj jeg sitter her å tenker litt, og kom på at! Det er SÅ mye enklere å være gutt.
1. har dem hår på bena og under armene bryr ingen seg
2. ikke mensen
3. slipper å føde
4. har ikke vondt første gang de har seg
5. mye enklere å få orgasme
6. slipper å nappe øyenbrynn
7. slipper å bruke sminke

Det er litt urettferdig syns nå jeg :( Jeg kunne godt vært gutt. Kanskje... Da skulle jeg vært en jævla digg en, særr. Det er altfor få digge gutter på jorda. Eller i Europa. Eller i Norge. Eller i Østfold. Eller i Fredrikstad. Eller på Rolvsøy! Her er det VELDIG FÅ. Det er litt irriterendes.
Fler som er enige?

untitled
Zac Efron er en av de DIGGE guttene i verden.

Likes

Comments

Blogg
Fikk ikke skrevet i går, beklager. Hadde rett og slett ikke tid :-) Var på shopping med stesøstra mi hele dagen. Veldig gøy men også slitsomt. Jeg skyldte henne en tjeneste og måtte derfor bære posene hennes. Pluss mine egne poser endte vi opp med 11 poser. Ho har stått til konf. ho se. Men ja! Har en del å skrive nå så forbered dere på et langt innlegg :-)

Først vil jeg nevne årets russ. De er helt syke! Tar folk og hiver dritt på dem, kaster dem i vannet, dem er værre enn noen gang. Jeg for min del har ingen å være redd for i år, men neste år. Tørr ikke tenke tanken en gang!
Og noen russ overdriver helt med bussen/bilen sin. Legger sikkert mange 100 000 kr i den.
Bare se her;
http://www.ba.no/nyheter/article4306999.ece
1241513681000besterussebuss12568177298x510r1241512991000besterussebuss22568188298x510r
innvendig før.                                     innvendig etter.
Disse jentene har jobbet i et og et halvt år for å få penger men tenk på alle de bortskjemte folka som får det av foreldra 'a. Det er litt sykt spørr du meg ass! Det skal jo være et minne for livet, men jeg for min del mener at russetiden er det man gjør den til :-) Uansett; Jeg må legge til at russebilen var veldig tøff og fortjente prisen. Jeg hadde vært veldig stolt hadde det vært meg. Noen som er enig med meg eller?

Vil også nevne at jeg er drittlei skolen! Har aldri gleda meg mer til sommerferien. Det skal bli så gøy!! Er det flere som er drittlei skolen?
Har hatt norsk prøve i dag. Var sånn fronter prøve som retter seg selv og jeg fikk alt riktig (a) men 4 av oppgavene må rettes manuelt, så hvis jeg har feil på de fire har jeg ikke alt riktig. Menmen!
Må også legge til at jeg fikk 6'er på matteprøve om konstruksjoner igår. Jeg er helt forferdelig stolt! Om jeg får bra på tentamen nå sitter jeg igjen med sterk 5'er eller 6'er på karakterkortet. Jaja, jeg går bare i 8., er ikke noe stress. Men får jeg bra i faga får jeg mye bedre "selvtillit" innenfor de fagene :-) Og det er greit å ha, da jobber jeg bedre. Agree? Great!
6 er det ikke et pent syn?

Sist men ikke minst, eller kanskje, er jeg i sørgehumør idag. Jeg har nå i ett år, som er så lenge jeg har hatt tlf., tatt vare på meldingene jeg syns var spesielle og koselige. Istad hadde jeg på et eller annet forunderlig vis klart å slette alle meldingene. Det er litt trist , var veldig mange søte. Noen andre som har gjort det samme?

Vil også legge til at bilder fra shopping turen kommer ikveld!!!! Ble et langt innlegg. Men jeg advarte dere! <>

Likes

Comments