Everyday
Vi hadde lest feil så Istid 3 var ikke 3D. Vi så bare vanlig versjon. Jeg for min del syns ikke den var så bra, det er bare Sid og ekornet som er bra. Liker 1'ern best. Menmen. Smaken er som baken, delt i to.
Etter filmen dro jeg og Aleksandra til Frøya og etterhvert dro vi på gamle Rekustad skolen hvor Gina spilte fotball. Endte med at vi satt å snakka om alt og ingenting, jeg elsker det. Er det fler som liker å bare sitte å snakke om alt og ingenting? Det er digg! ..hvertfall hvis noen har noe gossip!! Me like
27269641238074114187n500

I morra skal jeg prøve å få til ny videoblogg, får se om jeg får tid. LOVER å prøve!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday
Aleksandra, Gina og  Frøya er her! Vi skal på istid 3 3D. Gleder oss :-D Det blir kjempe morsomt. Alltid kost med jentene mine. Nå er det 4-5 uker siden jeg har sett Aleksandra og Gina så det var deilig å se dem igjen.
Har noen sett Istid 3 3D, er'n bra?
snapshot21
I love you girls

Likes

Comments

Everyday
Nå er Frøya her og vi har vært i storbyen. Jeg skulle se om jeg fant noe til bursdagen og det gjorde jeg. Legger ikke ut bilde, for det skal være surprise :-)
Men jeg har lenge lovt dere bilde av alt jeg har fått eller kjøpt meg i det siste så her kommer det.
200907251
Armbåndet jeg fikk av Frøya - TYRKIA
200907252
Armbåndet jeg fikk av Sander - TYRKIA
200907253
Øredobber jeg fikk av Sander - TYRKIA
200907254
Øredobber jeg fikk av Sander - TYRKIA
200907258
En figur jeg fikk av Sander - TYRKIA
200907257
D&G topp jeg fikk av Sander, veldig annerledes i virkeligheten - TYRKIA
200907255
Piercing - Superkul 36 ,-
200907259
Øredobber - Bikbok 25,-
2009072510
Øredobber - Glitter 36 ,-
2009072512
Øredobber - Glitter 10 ,-
2009072514
T-skjorte med stort trykk - Cubus 50 ,-

Hva syns du? :)


Likes

Comments

Everyday
Nok en dag er tilbringt med Kjæresten. OG FRØYA! I love them.
2009072424
I love you

Jeg og Sander leide en film, fordi jeg har fibernett, som heter "livet på 1 klasse"
Den er ganske gammel og jeg har sett den før. Men den er ille bra! Har du sett den?
I morra kommer det en etterlengtet (?) videoblogg. Gruer meg! Får sååå rar stemme på video.
Kjæresten min er deilig!!

Siste gang jeg spørr; Hvor stor er interessen for videoblogg?


Likes

Comments

Everyday
I natt var jeg og Frøya flinke jenter og la oss så tidlig som 02.30. Tidlig! Eller..? Kanskje ikke.
Vi våknet 10.30 og det var rett på pc'n. Vi har nesten hatt sånn pet society lan, haha jeg må le. Har kosa oss veldig da :-)
Nå ser vi ut som to troll og gjør ingenting egentlig. Venter på svar om Sander kommer, for hvis han gjør det må vi stå opp.. Trur ikke det er så kost å komme til to troll som sitter på pc'n i senga, og hører på pitbull- I know you want me på begge pc'er. Vi fikk dem på på likt, wey! Skills :-)
lan
Pet society lan - OH YES!
2009072418
Ho sang vell.......................

Likes

Comments

Everyday
Frøya camper her en natt til og vi nyter de to siste timene før vi skal legge oss. Vi satt nemlig oppe til 6 i natt, eller skal jeg si på morgenen idag, og spilte Pet Society og mamma klikket. Så idag må vi legge oss til "normal tid" som er 11. YEAH RIGHT! Noen andre som har dilla på Pet Society? 
Vi blir nok oppe i natt og, kanskje ikke til 6 fordi vi kan ikke sove til to i morgen for Sander kommer. :-D

Idag har vi vært på Østfoldhallen, første gang på fem uker eller noe. Fant ikke noe egentlig, hadde tenkt å shoppe til bursdagen men må vente på skoa mine så jeg vet hvem farge de er.
Når vi kom hjem mala vi kjeller stua mi. Gikk ganske fort, men tror vi var trege og tiden gikk fort. Plutselig var klokka halv ni! :-)
bluetoothutvekslingsmappe12
Se sååå flotte vi er. 

Likes

Comments

Everyday
Nå sitter Frøya her ved siden av meg og ho skal sove her. Har tilbrakt dagen idag hos kjæresten, alltid like koselig :-)
Utover natten kommer bilder av alt jeg fikk av Sander og Frøya, men nå lader pc'n så kan ikke flytte på meg. For laderen er FUCKED!
Jeg og Frøya er i totalt lættishumør så det her blir en bra kveld har jeg på følelsen. Vi ler av absolutt alt! ALT! ALT! Kanskje det kommer en video blogg, hvem vet?

Lurer på det: Burde jeg begynne å videoblogge? Har gitt opp video bloggen om spørsmålsrunden men kan videoblogge om noe annet. Hvis noen er interessert...
frya mii
Små gammelt bilde av meg og Frøya, tatt 16 mai. Vi sykla 4 mil. Hadde blemmer i ræva etterpå. Men veldig koselig! I love u Frøya

Nussnuss (k)

Likes

Comments

Everyday
Idag hadde jeg satt på vekkerklokka på 10.00 fordi jeg skulle stå opp og male kjeller stua mi, som jeg forresten har venta to år på og nå er den snart ferdig. Blir deilig! Men tilbake til å våkne tidlig. Jeg våkna 10 men så sovna jeg igjen. Og sov til 11. WEY! Så da blir det ikke noe maling idag for jeg skal til Sander.
Nå sitter jeg bare å venter på en melding om at han har stått opp og jeg kan komme. Er egentlig ikke helt klar men jeg orker ikke slette håret så jeg bare setter det opp i en dott. Som vanlig! 

Jeg fant kamera mitt i natt så nå venter jeg på at det skal bli fullada. Helt utrolig at jeg klarer å rote bort et så stor kamera. Hadde det vært et lite et kunne jeg skjønt det men det er jo digert. Vet dere hvor det lå 'a? I sokkeskuffen min. Hvordan det har havna der må du ikke spørre meg om..
0512canoneos450d
Kamera mitt! Canon EOS 450D. Utrolig nok er det et år gammelt, jeg fikk det som sånn tidlig bursdagsgave i fjor for å kunne bruke det i ferien. Noen som har speilreflekskamera? Er dere fornøyd?

Minner om at det er 28 dager til bursdagen min!:-D Jeg gleder meg veldig.

Likes

Comments

Everyday
..om 4 uker og 1 dag. Jaja, idag har jeg vært hos Frøya. Ho har også vært i Tyrkia så var deilig og se ho igjen! Vi har også planlagt bursdagen vår, blir morro :-) Vi fant ut at vi like så greit kunne feire sammen i og med at vi nesten bare har felles venner, og ho har bursdag 6 dager før meg. Så da ble det sammen!!
Jeg fikk et armebånd og så fort jeg finner kamera laderen skal jeg ta bilde av det og alt jeg fikk av Sander.

Når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg endelig skulle videoblogge. Har prøvd med min egen data men det blir bare susete og jeg finner ikke sånn ekstra mic man kobler til. Så jeg skulle prøve med mini pc'n min. Hadde spilt inn 50 spørsmål og alt og skulle høre også var det ikke lyd. Flottt eller hva? Skal prøve igjen når jeg har fiksa det.
Skal bare bestille noen sko først..
dl7256914038015999999

Lurte også på å begynne å videoblogge sånn etter at jeg har lagt ut spørsmålsrunden. Hva syns dere?


Likes

Comments