Dagligdags
TUNISIA I MORRØ TEDLEG!! Jeg har vært en elending blogger i det siste, men jeg har hatt en del å gjøre. I natt sov Sander her og idag har jeg pakka osv.

Kamera ligger nå nederst i baggen, dum som jeg er, så det blir ikke noe bilde innlegg her. Skolle bare seie at i morrø tedleg drar eg til Tunisia. Blir nok ikke såå mye blogging der :-) Kos dere hjemme i kulda. Snakkes om en uke. 


Angående del 2 av spørsmålsrunden så har jeg prøvd nå lenge å få lasta den opp. Spiller inn på nytt i syden og laster opp der. Hejdå :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags
Nå sitter jeg klar for take off til farmor og farfar. Jeg skal en tur nedom og hilse på før jeg drar til syden :-) Det er ikke før på onsdag men jeg er ganske busy frem til det.
Etter jeg har vært hos grannies skal jeg få massasjen som jeg fikk til bursdagen min. Skal bli grusomt deilig! Hva syns du om å få massasje? Deilig eller ubehagelig? Elsker å bare kunne ligge der og slappe av totalt.
snapshot11
Pappa tok med kamera mitt når han kjørte tinga mine til mamma på morgenen idag, derfor er det ikke noe outfit bilde. 
Men her på det veldig dårlig, stygge webcam bildet seru litt. 
Topp/kjole - H&M
Øredobber - H&M
Smykke - Sverige
Ring - Kappahl??

Likes

Comments

Dagligdags
0 blogging på meg idag. I'm so sorry!! Blir nok ikke mye blogging i morgen heller, for jeg skal på liseberg. Gleder meg vettu :-)

Nok en gang er jeg gladdddd jeg tok borgerlig konf. Kjæresten min er nemlig nå på Sauvika på konf leir, i denne kulda. Denne kulda skal jeg bort fra om 5 DAGER!!!
Om 5 dager sitter jeg i Hammameth som er i Tunisia.
tunis 2

Likes

Comments

Dagligdags
Nå har jeg nettopp kommet til pappa og jeg har fått ny parfyme. Escada Ocean Lounge heter den og lukter himmelsk. Så på den på danske fergen, men fant den ikke i butikken. Så pappa hørte jeg snakka om den også fikk jeg den i gave.
2009092215

Hadde vært veldig kost om dere blei litt flinkere til å kommentere..

Likes

Comments

Dagligdags
Jeg dro hjem fra skolen idag siden jeg ikke følte meg bra. Kom hjem og sovnet et par timer, så nå er jeg litt bedre. Men fortsatt utrolig snufsete!
One Tree Hill er on tv'en. Jeg er offisielt hekta! Noen som vet om en One Tree Hill-rehab eller noe? Bestill en plass til meg.
20090522103
Jeg blir helt betatt av Nathan og Haley.

Nå skal jeg på drillen også skal jeg til pappa. That's the life of a skilsmisse barn. Er du skilsmisse barn? Liker du det?

Likes

Comments

Dagligdags
onetreehill
Gavin DeGraw - I don't wanna be. Likær'n!

Den går igjen i huet mitt nå i og med at det er tittel sangen til One Tree Hill. Jeg er seriøst hekta!
Nå har jeg sett 8 episoder, skulle gjerne sett mer men det er snart lipstick jungle. Ser du på lipstick jungle? Det er sykt bra det og!

Jeg har blitt helt sinnsykt forkjøla og det holder på å klikke for meg. Konstant tett i nesa. Flere i samme situasjon? IKKE morro.

Likes

Comments

Fashion
Nå har jeg nettopp brukt 15 min frem og tilbake til østfoldhallen! Egentlig bare tre min hver vei fordi jeg brukte 9 min inni butikken. Jeg sykla da.. MEN! Jeg har kjøpt One Tree Hill sesong 1 og 2, endelig.. Jeg har fått helt dilla! Skal kjøpe de andre senere. Har du sesongene på DVD? Eller har du veldig lyst på?
img8520
Sitter nå stucked i senga.

Likes

Comments

Dagligdags
Igår prøvde jeg en million ganger å få postet et innlegg men det gikk ikke. Det holdt på å klikke for meg. Seriøst!

MEN jeg har fått en del spørsmål om hvordan håret mitt ble etter jeg stripet det. 
img8466

Hva skal du idag? Jeg må sitte med masse lekser fordi jeg er i syden i uke 41.

Likes

Comments

Dagligdags
Nå loker jeg youtube og kommer over masse one tree hill scener. Av alle i one tree hill elsker jeg Nathan og Haley! Alt de har gått igjennom. Gifta seg, ikke vært på talefot på mange mnd. U name it! Greit -  det er en serie, men det er søren meg ekte kjærlighet i serien. Jeg kan sitte i flere timer og grine når jeg ser på youtube. Seriøst et kjærlighets forbilde.

Av alle scenene er de de beste! Nathan kommer for å be om tilgivelse for å ha vært utro med Carrie, selvom han egentlig ikke var det,  og Jamie drukner  nesten i den første. I den andre sier Haley at hu vil ha tilbake Nathan.
Gud jeg elsker de scenene! Hva syns du om OTH? Jeg skjønner ikke hvis det fins noen som ikke liker den serien.

Likes

Comments