Dagligdags
Det er en hatgrin sang. Jeg gråter av den fordi jeg setter meg så sykt inn i rollen i musikkvideoen. Tenk om kjæresten min skulle død, omg. Også er den så sykt fin!! Fy søren. Har'u hørt'n før? Ka du syns?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags
 
Elsker seriøst den sangen! Minner

Akkurat nå er jeg ikke så veldig glad. En mann som jobbet i båthavna hvor vi har båten, døde idag :-( Var ikke så nært forhold men han har alltid vært så kos mot meg.. 

Dette er en drittdag. Nå sitter jeg og øver til engelsk tentamen som jeg har i morgen. Wish me luck! Skulle også kjøpe ordbok istad og dem hadde bare vdg versjonen igjen. Funker fett den, men den veier minst 2 tonn. MINST!!!!! Nå skal jeg ut å kjøpe godteri. Eneste jeg liker med tentamen! Det er ganske slækt.
snapshot134
Ønsk meg lykke til da!

Likes

Comments

Personal

Likes

Comments

Dagligdags
Rihanna - Russian Roulette, elsker den!

Nå er jeg hjemme for første gang siden torsdag omtrent. Derfor har jeg ikke blogget. Sov hos Henriette med jentene fra fredag til lørdag også sov jeg hos Sander fra igår til idag. Orka ikke blogge hos Sander, men var innom bloggen og får se kommentaren "du suger til og blogge, alle sier dritt om deg, hvorfor gidder du da rottetryne?"
Jeg vil bare si at jeg holdt på å le meg ihjel, og det gjør det enda morsommere og blogge for da vet jeg at jeg irriterer folk. Skaff dere et liv, tapere!

2009112942
Lina's Kveldsdagbok - tidenes rareste film.
2009112940
2009112955

Tok ikke s�� veldig mange bilder, men over ser dere noen fra jentekvelden.
Nå skal jeg rydde og ta bilder av det nye rommet mitt. Jeg fikk nemlig en e-post hvor noen spurte om jeg kunne :-)

Likes

Comments

Dagligdags
ÆÆÆÆÆ DET ER ONE TREE HILL PÅ TVNORGE NÅÅÅÅ!! Har sett sesongene før men gud, elsker det :D Dagens høydepunkt. Fy fader!! Hva syns du om one tree hill?
snapshot91
Fucka bilde, men har hatt på nisselue og fregner i kinna i hele dag så ser ganske rar ut.. Haha

Likes

Comments

Dagligdags
Tre stk (hvis ikke jeg så feil) gjettet riktig.. En av dem viste det så. :-)
Jeg laget nemlig...
img9964img9962
.. en kleshenger!! Syns kleshengerene er så kjedlig, så jeg tok en vanlig sølv, ironisk at jeg skal ta en av de fineste jeg har men shit au, og surret tøy rundt. så tok jeg perler på en ståltråd og surret rundt det kleshenger-hodet hvis man kan kalle det det.
Resultat: to stk litt tøffere kleshengere.
Hva syns du om kleshengerene mine?

Likes

Comments

Dagligdags
Nå har jeg valgt ut en blogg. Jeg trakk så det er helt tilfeldig valg :-)
Den som skal vurderes er SARAH VICTORIA!
sarah header

Hu er en veldig søt jente. Jeg 'kjenner' henne i virkeligheten og, hun går nemlig på skolen min. Bloggen er en veldig bra blogg. Hun skriver bra, tar utrolig flotte bilder og viser litt hva som skjer i hverdagen hennes.

Design: Veldig enkelt og greit design. Headeren er fin og bakgrunnstema og. Noen ganger er det enkle ofte det beste. 5

Innlegg: Hun skriver enkelt og greit, og skriver som en blogger. Ikke masse "<><3:**:-d" og="" "azza"="" osv.="" men="" generelt="" veldig="" bra.="">5

Bildene: Fins ikke et vondt ord om bildene. Sarah er den fødte fotograf og tar flotte bilder. 6

Eneste jeg savner er litt oftere blogging men skjønner det kan bli vanskelig. 10. er et tøft og seriøst år har jeg hørt..  Keep up the good work Sarah (y)

Hva syns du om bloggen til Sarah?

 

Likes

Comments

Dagligdags
Skal jeg ha spørsmålsrunde?  Lurer litt på det gitt. Jeg lover at vurderingen kommer i kveld. Jeg har ikke hatt tid så langt og det beklager jeg for. Tar det når jeg kommer fra Sander ikveld :-) I promise
snapshot1173snapshot1130
Jeg ser ut som en and..

Likes

Comments

Everyday
Idag har jeg sett "alt for henne" sammen med Camilla. Søt jente det der altså!! Var litt rar film, men ble litt bra på slutten. Den var fransk så nå blir fransk læreren min fornøyd. Hahah.
Når jeg kom hjem satt jeg meg ned med Jenny over msn og så på leiligheter. Vi skal leve ut drømmen om å flytte til New York og Oslo skjønner'u. 
moderne walkin closet
Jeg kom til å tenke på hvor høyt jeg ønsker meg walk-in closet. Hadde det hos pappa før men så flytta han. Har du det? Hva syns du om det? Drit tøft spøru meg.

Likes

Comments