Dagligdags
Så noe kult på en blogg og tenkte å gjøre det samme. Nemlig oppdatering av året!! Siden jeg bare har kamra bildene fra april på denne pc'n tar jeg det derfra. Resten ligger på diverse minnebrikker..
APRIL:
Jeg klippa håret mitt. KORT!
Mai:
JUNI:
JULI:
 
AUGUST:
SEPTEMBER:
OKTOBER:
NOVEMBER:
Vant min nye bestevenn i en pakkelek. VIPPETANG SOM FUNKER!
DESEMBER:

JULAFTEN!!

Det var en kort oppsumering av mitt år:-D Alt i alt har det vært et ganske bra år. Hvordan har ditt 2009 vært?

Forresten; jeg lurer på en ting. Siden det blir 2010 nå. Skal man si nullti eller bare ti? Akkurat som vi i år sier nullni..

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everyday
Idag har jeg vært i Gamlebyen med farmor. Jeg elsker Gamlebyen og farmor. Etter å ha spist på Gamlebyen Konditori gikk vi en tur i gatene. Vi endte i en liten butikk som heter Gamlebyen Papir og Kortvareutsalg. Det er en liten nydlig butikk, med små nydlige ting. 
Lys
To sånne bokser.

To slike såper.

Nå skal jeg pynte opp rommet mitt litt :-) Når jeg kom hjem fra Gamlebyen så jeg på Sex and the city og så dro jeg på Avatar med Maja og Helene. Det var egentlig en veldig bra film, selvom jeg til vanlig ikke liker slike filmer. Har du sett Avatar? Og hva syns du om den nye pyntegjenstandene mine?

Likes

Comments

Everyday
Idag har jeg vært en tur i byen og brukt litt av gavekorta mine. Kom hjem med masse godsaker:
Hårbøyle H&M 19,50

Mascara H&M 79,50 TILBUD - noen som har den? er den bra?
Sex and the city sesongene Notabene 679,00
Sko Bianco 250 ,- TILBUD

Kjole Bikbok 249 ,- TILBUD
Strikka genser Gina Tricot 399 ,-
Bukse tights Bikbok 99,-
Genser Urban 399 ,-

Skjorte VOE 90 ,- TILBUD
Strikka genser VOE 90 ,- TILBUD

Er veldig fornøyd. Fikk alt dette for en ganske liten pengesum egentlig. Hva syns du om alt jeg har kjøpt?

EDIT: Jeg skrev på prisene fordi en spurte om jeg kunne

Likes

Comments

Dagligdags
Jeg sletta konkurransen. Bare fordi det var dårlig deltagelse. Er dere keen på konkurranse? HVIS det er mange som er det, holder jeg en ny en etter nyttår. 
Bare tok bilde av en random fugl som våkna med midtskill. SPREKT!

Likes

Comments

Dagligdags
Idag har jeg vært på It's complicated med Emilia, Kristine og Martine. Den var skikkelig morsom, haha fikk meg en del gode lattere. Jeg og Emilia skulle egentlig på "luftslottet som sprengtes" men den var utsolgt. To plasser igjen og det var rullestol plasser. Fack. Derfor stakk vi på It's complicated og der møtte vi Kristine og Martine.
Kjempe koselig, lenge siden jeg har sett noen av dem :-) Har du sett It's complicated? Hvis ikke annbefaler jeg den!
Wow, det ble svært..


Likes

Comments

Dagligdags
Jeg har vært hos kjæresten min idag, og vi var ute og aka. Det var kjempe koselig :-) Hadde ikke med tlf eller kamera ut så det ble ingen bilder.

Jeg sitter å titter litt rundt på internett men tenkte jeg skulle spørre dere. Jeg har dødslyst til å gå 2 året på vdg i USA. Har noen noen tips til hvilke arrangører jeg bør bruke? Hvor i USA annbefaler dere? Noen av dere som har vært på det/skal på det?
Hadde vært utrolig kjekt med noen tips ♥ 
Californiaaaaa

Likes

Comments

Dagligdags
Det er lille julaften idag dere. Idag skal jeg se på grevinnen og hovmesteren. Hvem fler? Klokka 21.30 ikveld går også "love actually" på TV3. Det er en film jeg annbefaler på det sterkeste. Den er helt utrolig nydlig.

Kjæresten min sov her i natt, og han dro nettopp. Rommet mitt ser ut som et bomba horehus for jeg finner ingenting å ha på i morgen :-(((
Vi får gjester om en time og siden jeg ser

slik ut bør jeg årne meg og rydde rommet. Jeg er alltid ute i siste liten. ALLTID! Jeg trenger tid. Noen som vil gi med tid i julegave?

hahaha jeg føler meg som en 40-åring. Sitter i genser fra 80-tallet og hører på Carola. Hade'a

Likes

Comments

Dagligdags
Jeg har helt vondt i magen. Har vært med Jenny og Ida idag, og har aldri ledd så mye før. Magemusklene mine verker, helt seriøst. Vi har spist på La Baguette (verdens beste baguetter) og vært på Verdens Speilet og drukket kakao (verdens beste kakao). Har også fått handlet ferdig julegavene, så det er deilig. 
Sprekt æsss......

Har du La baguette der du bor? Hva syns du om baguettene der? Hvis du ikke har smakt de må du dra til torvbyen og smake. BEST!!! Totaly verdt pengene.
Likes

Comments

Dagligdags
 
Den er så sykt bra.

Herregud, jeg skal til byen idag og. Er mye i byen for tiden, jeg liker det ikke. MEN!!! Idag er det sååå verdt det. Jeg skal nemlig møte min elskede Jenny Marie, som det er tusen år og dager siden jeg har sett :-( Det blir dødsdeilig å se henne igjen. Blir sikkert noen bilder, for i min nye veske er det plass til kamera mitt. Deilig!

Likes

Comments