Dagligdags
Hva er den nye pluss listen på blogg.no? Jeg er på 75 plass men skjønner ikke helt hva det er for noe.

Nå er Gina, Aleksandra og Petter her og vi danser og hører på musikk. Haha hyper som fader vett!
Før idag har jeg sovet hos Helene, vært hos Sander og sett på kamp med Gina. Shait for en dag. Var delig å se Sander igjen, for vi hadde en del å snakke om. Nå får jeg sikkert tusen spørsmål om det er slutt; ja, vi er bare venner :-) Så slipper jeg å svare på det.
Nå skal jeg kose meg med folka.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags

..eller de snakker kanskje ikke sånn der.

Heiheihællå. Har ikke fått blogget de siste dagene for jeg har vært i Telemark og prøvd bunad. Heldigvis bor bestefar der, så fikk hilst på han og :-) Kost det altså. Nå har jeg nettopp kommet fra bursdag og skal sove hos Helene. Kommer nok noen bilder i morgen! Har ingen bilder på Helene sin pc, så får ikke lagt ut noen. Mens Helene spiller COD sitter jeg da her.. Haha.
Håper dere har hatt en flott helg?

Likes

Comments

Dagligdags
Idag har jeg vært på konf møte så har ikke fått blogget. Drar også til telemark i morgen så vet ikke om jeg får blogget. Mye annet dritt for tiden og så bloggen er ikke det jeg prioriterer mest.

Har ikke så mye å si. Vi lagde seiburger i Mat og helsen idag. Hamburger med fisk. Liker ingen av dela, men det var litt godt:o
Har du smakt det før?

Hva skal du i helgen da?

Likes

Comments

Dagligdags
Fikk spørsmål om å legge ut karakterkortet. Egentlig ville jeg ikke, men fikk så mange e-poster om det og. Vell, here it is.
Engelsk skriftlig: fem sterk
Engelsk muntlig: fem
Fransk: fem
Kroppsøving: fire (har vært syk eller skadet på testene)
Matte: fem
Mat og helse: fem
Musikk: fire (gitar da vett)
Naturfag: fem
Norsk hovedmål: fem sterk
Norsk sidemål: fem
Norsk muntlig: fem
RLE: fem (trur den egentlig skal være sterk)
Samfunnsfag: fem
Utdanningsvalg: deltatt
Atferd: God
Orden: God

Fornøyd jeg. Nå skal jeg sove og se på CSI. Feil rekkefølge men. 

Likes

Comments

Everyday
Først: angående jakka, så er jeg ikke sååå fan av at det er ekte pels. Men jeg fant en på QXL til 649+frakt så da måtte jeg bare ha en. Det kan godt hende det er fake, men whatevaaaah. Jeg har den i str S i herrestr. så er nok derfor den er litt stor. 
Og jeg gir fulle fa** i om det er uuuut. Den er dødsdeilig å ha på. 

Nå har jeg vært på shopping med ho mor. Eller; mamma var transportmiddel og gavekortene mine ble bruk opp. Nesten..
Body Milk fra badebutikken i Torvbyen. 25 ,-

Relaxing mask fra badebutikken i Torvbyen. 15,-
Truse fra Lindex, 10 ,-. Kjøpt mest fordi jeg elsker Mummitrollet også var den så billig.. Er  str. to år elns, så den er ikke kjøpt for å brukes haha.
Skjerf H&M, 10 ,-
Hva heter det? Fra H&M, 50 ,-

Bukse Bikbok, 50,-
Jakke Lindex, 75 ,-

Bluse Cubus, 75 ,- (kamera klikka, derfor bildet er ræva)
Tunika Cubus, 75 ,- (kamera klikka, derfor bildet er ræva)

Gad, stygt bilde. Men lua er fra Indiska og kostet 50 ,-
Ring Gina Tricot, 20 ,-

Syns jeg har fått myyye for en liten penge idag. Hva syns du?

Likes

Comments

Dagligdags
Veldig lenge siden jeg har ledd så mye av en film som jeg gjorde av Tomme tønner. Hvem kan ikke like den? Jeg lo så sykt. "Heter'n Friedland han 'a?". Trodde jeg skulle tisse på meg!! Annbefales altså.
Etter vi hadde sett på den så dro vi på Verdens Speilet. Maja ble hentet før jeg rakk å dra opp kameraet, så fikk ingen bilder av ho.
Så forferdelig grusomt.
Før jeg møtte de andre på kino møtte jeg Frøya på Blå Grotte for ho hadde nyttårsshow med dansinga. Da hadde ho nydlige krøller:-)

Se så søøøøt.

Hva har du gjort idag? Og har du sett Tomme Tønner? Judge?

Likes

Comments

Blogg
OMG DERE SOM LIKSOM DRIVER Å SKRIVER KØDD TILL HENRITTE; ZERR AZZZ! YOU SUCH FUCKING DICK; OMG NO LIFER; GO TO HELL FUCK YOU ALL
 
- anonym

Likes

Comments

Dagligdags
Må bare si noe. Jeg begynner sikkert en dag igjen, men akkurat nå er jeg dritt lei all dritten jeg får. Det er vilt! Mail, blogg-melding, kommentarer. Har sletta mange av dem. Det virker som dere har så mye imot meg, men da skjønner jeg ikke hvorfor dere gidder å lese:-) Det er valgfritt. Blogg begynner å bli en av de nye virkemidlene for mobbing. Blogg er ett drittsamfunn i det store og hele.

MEN! Jeg må for all del ikke glemme alt det koselige jeg får høre :-)

Likes

Comments

Dagligdags
JEg orker ikke blogge mer. Kanskje jeg blogger en dag jeg har noe å blogge om, og dere har lyst til å kommentere. Hade :-)

Likes

Comments

Dagligdags
Kom nettopp fra skolen fordi vi slutter sent. STRESS! vet ikke helt hva jeg skal idag, kanskje til kjæresten min. Vet ikke helt.
I innlegget under fikk jeg spørsmål om å legge ut bilde av smilehullet mitt :p ok tenkte jeg da. Er ikke så mye å se på men ja.

Her ser du smilehullet mitt. Bildet er grusomt men ja. Er ikke så mye mer å si om det, bortsett fra at jeg hater det. Jeg har bare i ene kinnet og jeg syns det er stygt på meg. Jeg vil ha i begge!!

Hva syns du om smilehull?

Likes

Comments