Dagligdags

Fedde Le Grand - Put your hands up for Detroit

WHAT A DAY! Først dro jeg til Helene Fiko og vi spilte Wii. Det var drit morro haha! Deretter gikk vi en liten tur til Truls, før vi gikk til pizzanini og spiste med Ada og Elise :-) Utrolig koselige jenter! Så gikk turen til Verdens Speilet hvor vi drakk kakao og smelta sugerør. Og nå kommer det sjokkerende: Vi satt ute i 45 min og venta på bussen til Ambjørnrød :o så dro vi dit og snakket med noen vi skulle snakke med, og så ble jeg henta. Jeg er frossen enda og det er nesten en time siden jeg kom hjem!! Flere som har vært ute idag og nesten dødd?

Love my genser <><><>

Dette tror jeg blir en bra uke, gleder meg veldig! Hatt en fin vinterferie, folkens?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Everyday
 
Basshunter - Angel in the night

Jeg og Maria har nettopp våknet og skal snart spise pannekaker til frukuuuuust. Vi la oss 04.00 i natt tror jeg, fordi vi hadde fotoshoot. Midt på natten. Bare en liten en, men ble en del tøffe bilder. Skal ta enda flere idag, så det blir kuuust :-)
Vi har også spilt inn spørsmålsrunden. LAAAAAAAAAAAAAAAAAANG ble den. Mye spørsmål ++ en del tulling. Vi er ikke så blide på den første heller. Det var nemlig andre gangen vi måtte spille inn den samme, fordi den lagra seg ikke. 

Viiiiiilt <>

Ka dokker syns om bildan? 

Nå skal vi spise pannekaker, tudelu.

Likes

Comments

Dagligdags
Rihanna - rude boy

Yes, Norge vant 9-5 over Storbritannia i natt!! Jeg snakker selvfølgelig om curling. De var jo sikret en plass i finalen, men nå er de sikret å spille mot Sveits og ikke ubeseirede Canada. Forrige gang det ble spilt Norge-Sveits ble stillingen 7-4 så det ser bra ut. Man skal ikke ta seieren på forskudd, men det er større sjanse for å nå komme til finalen når de spiller mot Sveits og ikke Canada. Det her er gøy altså!!

Nå slapper jeg av i senga med en god, gresk salat. Tenkte jeg snart skulle begynne å fikse meg litt, så jeg ikke er ute i siste liten til kino med Elin :-)

Dør av det bildet. Skulle prøve yoga vi se, og var helt fokusert på youtube.

EN LITEN TING: Hvor interessert er dere i å se spørsmålsrunden svart på videoblogg? Hvis ti eller mer er interessert, skal jeg og Maria filme det ikveld om dere stiller masse spørsmål her! Om det er 40 kommentarer innen ikveld, svarer jeg på videoblogg hvis interessen er stor. 

Likes

Comments

Dagligdags
Idag har jeg vært i byen med jentene! Vi sovnet vell rundt 05.30 i natt, så er ganske små trøtt. Eller veldig trøtt. De dro nettopp så nå slapper jeg av og skal snart se på Frustrerte Fruer. Har sett episoden (piratebay) men ser den selvfølgelig om igjen. Skulle egentlig ønske det gikk litt curling på TV snart, fordi det eier så sykt. Curling er absolutt den beste sporten i hele OL, og buksene er dødskule. Eller hur?

De er så råe. Har sykt lyst på en!!

Nå er'e tide for å slappe av med Frustrerte Fruer snart, før jeg legger meg og sover. I morgen er det tid for kino med Elin og jeg gleder meg ille. Lenge siden jeg har sett henne.

Still fortsatt masse spørsmål her!! Avslutter så fort jeg har 40 kommentarer.

Likes

Comments

Everyday
Nå er Gina, Aleksandra og Maja her. Og vi skal jobbe med dette. Vi venter med å begynne til klokken blir litt mer, for da er det mindre folk på MSN og Facebook :-) Med andre ord; enklere å konsentrere seg. Blir diggggggg. Men skal jeg vise dere noe enda diggggggere?

 
One isn't enough. Det er så sykt tøft. Trur aldri jeg kommer til å tørre eller få lov til det, men det er digg fordet. Eller hva syns dere? Hot or not?

Still fortsatt masse spørsmål her!!

Likes

Comments

Dagligdags

The saturdays - Ego

Fy fader jeg har ikke ord for hvor deilig det var å kunne skru av vekkeklokka igår kveld fordi vi ikke har skole idag. Eller i morgen. Eller over i morgen. Eller over i over i morgen. Eller over i over i over i morgen. Deiiiiiiiiilig.

Da Helene var her igår kom vi inn på et tema; hvordan kan folk klare seg uten tlf i flere dager, flere uker?
Hvis tlf min hadde klikka hadde jeg tatt en gammel Nokia om jeg måtte. Jeg hadde aldri klart å gå lenge uten mobil. Jeg tror jeg er det man kan kalle avhengig av mobil på høyeste nivå. Jeg får heller annmerkning på skolen enn å bli tatt fra tlf, jeg har med tlf bare jeg går på do. Etter 12 timer på Camp Refugee innbilte jeg meg at det vibrerte i lomma mi for jeg savna tlf. Så kan noen svare meg på hvordan folk kan klare seg uten i flere uker? Hva hadde du gjort? Gått uten eller tatt den første du fant? Ikke et vanskelig valg for meg hvertfall. Tror jeg må på mobilrehab.

Random bilde av bolla sjæl fra julaften. Tlf er plassert i henda as usuall.

Likes

Comments

Dagligdags
Helene dro nettopp. Vi har hatt det utrolig koselig. Ledd, snakket og skreket mye. Vi så en japansk skrekkfilm som heter Re-cycle. Den var syk i førsten men dårlig på slutten. Har noen av dere sett den?
Nå skal jeg se enda mer film; The wedding planner. Den er så utrolig fin! Sett den minst en million ganger. Øya mine er nok snart like firkanta som firkanta bokser.

Random bilde av meg og Paul fra ballet, bare for å fylle innlegget.

Skal du se på film idag? Er hvertfall en del å velge mellom..
Still fortsatt masse spørsmål her!!

Likes

Comments

Dagligdags

Come on - Javi Mula (original remix)

Det er seriøst snøkaos ute. Uten å overdrive så er jeg snart snøforgifta. Jeg gikk de 10 meterene ut til søppeldunken og ble fuktig i håret. Sier vell sitt? Grunnet det "flotte" været og at jeg må ha ett bilde til bloggen, dro jeg på meg min elskede Canada Goose (som jeg elsker mye mer når det er så kaldt) og gikk ut.Our very best friend.

Se så syyykt mye snø det er kommet på ett par timer. Pappa måka her klokka 09.00 på morgenen idag.

Nå skal jeg rydde også kommer jentene etterhvert! Det blir kjempe kost og vi skal kose oss masse.
Hvordan er været hos dere a? Mye snø?

Jeg avslutter spørsmålsrunden på fredag, still masse spørsmål her frem til det!!

Likes

Comments

Everyday
Nå har jeg vært på Shutter Island med Helene, og traileren til filmen kan du se her  Jeg syns egentlig den var ganske bra selvom slutten var litt vanskelig å forstå. Den annbefales hvertfall! Har du sett den?

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine nye yndlingsøredobber.

De er fra H&M og kostet 49,50 ,-
Liker de veldig godt. Hva syns du? Jeg har en syyyk samling med øredobber, men har mistet litt sansen for det. Tror jeg skal bli flinkere til å bruke øredobber!

Likes

Comments

Everyday
Jeg har fått nagle og paljett fetish. Har plutselig gått til innkjøp av mye! Mitt siste innkjøp var om fredagen, og da kjøpte jeg meg denne paljettjakken på bikbok.
Jaja, jeg har bestemor hender.
Men hvertfall. Den hadde kostet 699 ,- og kostet nå 49 ,-! Hvor sykt er ikke det? Den har også skulderputer som er veldig in i vår. Jeg liker den og er veldig fornøyd.

Hva syns du om nagler og paljetter? Hot or not?

Forresten: Camp Refugee var i forbindelse med borgerlig konfirmasjon. Det er ingenting man kan betale eller melde seg på så vidt jeg vet, om man ikke står til konf. Jeg har sålangt ingen bilder derfra.

Likes

Comments