Everyday
Idag har jeg og Jenny vært i Moss. Kjempe kost, men er veldig sliten. Min PC er fucka så nå blogger jeg fra Jenny sin. Som i grunnlaget er prikk lik min..
Tenkte hvertfall å vise dere hva jeg har kjøpt - som er en del.
Bluse - H&M (The Garden Collection) 99,-

Trøye - GT 49,-

Blazer - bik bok 124,50 ,-
Smykke - Lindex 99,-
Ring - H&M 49,-

Ringer - H&M 49,-
Genser - H&M 79,-
Shorts - H&M (The Garden Collection) 199,-

Shorts - H&M 50,-
Ignorer str. lappen som har klistra seg fast på genseren..

Kjole - GT 199,-
Ring - Bik bok 39 ,-
Armebånd - Bikbok 24,50 ,-

Jeeeg er veeeeldig fornøøøøyd med innkjøpene mine. En del impulskjøp, fordi det jeg har spart til lenge var selvfølgelig utsoglt.......................................................................
Hva syns dere om det jeg har kjøpt?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags
Skjønner dere denne? 

En høne og et egg ligger i sengen. Egget ligger med ryggen til hønen og ser furtent ut. Hønen smiler fornøyd, strekker seg bedagelig og tenner seg en røyk.- Jaja, sier hønen: - Da fikk vi endelig svaret på DET spørsmålet! 


Haha, jeg skjønte den. Lo godt. Nå har jeg og Jenny nettopp sett på Frustrerte Fruer, etter å ha tilbringt et par timer med Morgan, Martin og Arjoh :-) Kjempe koselig å se de igjen. Tror ikke vi drøyer så lenge med å legge oss, for vi skal ta ti-toget til Moss i morgen. SHOPPPPPEEEE! Gleder meg. Keen på innkjøpsbilder i morra?

Er så glad i den jenta, always have been. Always will be.

Likes

Comments

Everyday
Nå har jeg sett på Gossip Girl siden 21.00 igår kveld. Tenkte derfor å sette igang en VS.
Så hvem gir dere deres stemme til? Ed Westwick eller Chace Crawford?

Min stemme går definitivt til Mr. Christopher Chace Crawford, selvom begge er til å dø for.
Tok et så enkelt innlegg nå, fordi jeg har litt dårlig tid. Skal blogge bedre ikveld :-)

Likes

Comments

Everyday
Idag har jeg og Gina vært en tur i byen og tittet. H&M hadde fått inn The Garden Collection, og det var myyyye fint. Jeg kjøpte ingenting fra kolleksjonen, men kjøpte meg noen andre godsaker. Var mye salg og mye annet jeg ville ha, men nå sparer jeg til sko. Skal slutte med impulskjøp. Noen skoletter jeg var totalt forelsket i var forresten utsolgt. Fader :-(
Genser fra H&M 199,-

Blå skjorte fra Bikbok 149 ,-

Ring fra Bikbok, 24,50 ,-
Ignorer de kragebeina jeg har rundt halsen, haaater at de syns så godt.

Hva syns du om det jeg har kj��pt? Legger forresten ut min ønskeliste fra The Garden Collection etterpå!

Likes

Comments

Dagligdags
Appelsin er godt, det. Men gurimalla så grusomt sølete. Jeg er helt seig på henda - og kvalm i magen. Har spist fem grilla pølser og tre appelsiner. Nå tror jeg det holder på et par døgn, haha. Føler meg like rund som en appelsin. Hahahahahaha, internt.
jeg er da grillmasteren sjæl.
Får så syyykt vårstemning av å grille.. Hvertfall med bjørnefitte på hue, haha. Toolllæææææ. Men begynner å nærme seg våren nå, og det er for svarte mæ på tide. DRITA LEI SNØ SÅ DET HOLDER. Får mest lyst til å spy egentlig.
Poenget  var at jeg liker å grille. Det er kost! Ellller huuur? Tror det er de to ordene jeg sier mest på bloggen.

I morgen håper jeg på en tur til torbyen i stort håp om at de har noe av The garden collection - for guuuud den er fin. Kan legge ut det jeg har mest lyst på etterpå, hvis dere vil? :-)

Likes

Comments

Dagligdags
Særp er tidenes slummeste by. Er aldri mer glad i Fredrikstad enn når jeg er der! Altså - bestemor bor der, og jeg har nettopp vært der og spist middag. Lapskaus. Det er godt det! Knuste forresten Gina i monopol på morgenen idag. Satt igjen med nesten 99 000 når ho gikk konk. Etter det slo ho meg da, men ho knuste meg ikke haha. Ho kommer snart hit igjen og da tar vi sikkert en tur ut :-) Jeg syns det er varmt ute nå, men når jeg ser på bilder fra påskeferien 09 får jeg en annen følelse.
Det var soooool.

Jeg var ute å grillet med disse herlige menneskene.
Jeg var i Danmark hvor det var enda mer sol. Jeg kunne gå i kjole!


Kunne aldri gått ut i kjole eller tunika nå. Eller sittet i skogen og grillet uten skjerf og uggs! MEN - til været's forsvar var påskeferien mye seinere ifjor. Kanskje det er så varmt på den tiden i år og. Vi får krysse fingrene for det! Hva gjorde dere i påskeferien ifjor?
Går det noen bra filmer idag forresten? Si til meg om det gjør det da. På TV altså.

Men nå skal jeg og Gina ut. Ha en fin dag :-)

Likes

Comments

Dagligdags
For en innholdsrik dag! våknet ni, og så på One Tree Hill. Flott start på dagen :-) Så dro jeg på skolen ti, og to hentet pappa meg for da dro vi å så på mac. Jeg er forelsket! Det er den ultimate PC, og jeg kan nesten ikke vente med å ha den i fanget. Skal kjøpe en etter påske tror jeg, og jeg kan som sagt ikke vente. Nå kom jeg nettopp hjem for jeg har solgt lodd i to timer. Støtt en god sak sier jeg bare!
Random bilde fra 2008.

Hva skal dere idag da?

Likes

Comments

Dagligdags
Nå har jeg nettopp sett Oth, og skal slappe av en lang stund til. Så går turen til frisøren. Jeg grugleder meg veldig, og sier bare en ting - blir det stygt bor jeg i lua mi i to uker og kaster kamera. Om det ikke kommer noe blogginnlegg etterpå er det derfor. Regner med at jeg blogger om det ikveld uansett, haha.
 
Pitbull ft. Akon - Shut it down

Ellers a? Alt bra? Håper det :-) Er litt bloggtom akkurat nå men må få nevne en ting - husker dere forrige uke da jeg nevnte en gymtest som vi øvde til? Den hadde vi idag og jeg klarte 17 runder (!!) som betyr 6'er. Til meg og være er dette sinnsykt bra, for jeg suger i gym. Er utrolig stolt av meg selv for å si det sånn. Får ellers 3'ere i gym, liksom. Så det var morro. gym er mitt absolutt svakeste fag. Men regner med at 80% av dere elsker gym?

Bildet over var btw bare for å fylle innlegget. Har ikke sminke, også har jeg sånn lille-my topp på hue, haha.

Likes

Comments

Everyday
Jeg har nå endret litt på designet mitt og lurte på hva dere syntes? Honestly.

Nå slapper jeg av for etter to timer på jobb, drillinstruktør, trenger jeg det. Vi er nå en tropp på nesten 20 jenter og det er sinnsykt morro at vi har blitt så mange! For 1-2 år siden var vi 8-9 stk. så det er veldig morro å se vi har bygd oss opp så ille :-) Jeg virkelig elsker å drille. Det er som når en vampyr får blodet sitt liksom.


Likes

Comments

Everyday
Jeg hater calc, excel, kall det hva du kalle vil. Det er en ræva oppfinnelse! Guuuuud.

Ellers har jeg allerede i dag rukket å lage sjokoladekake, pannekaker og lest et interiør blad. Er det en stil jeg virkelig elsker er det nostalgisk!
//google
Engler. 'Slitte ting'. Lys. Det er elsk!
Har en del slike ting selv, og jeg føler det der det som pynter opp rommet mitt. Det er det som gjør at rommet mitt beskriver.. meg. Hvordan jeg er! 

Dagen idag har alt i alt  vært t-o-p-p (bortsett fra calc greier på skolen). Den beste episoden av One Tree Hill har nettopp gått på TV, jeg fikk 6'er på matteprøve og senere er det tid for drillen :-) Tror ikke dagen kunne blitt veldig mye bedre. Skal prøve å få blogget igjen i kveld, men nå skal jeg spise pannekaker. Naam!

Likes

Comments