Tyrkia
Idag har vi vært på stranda for siste gang. Om et døgn er jeg borte fra dette herlige landet:(:( Dislike meget. Har blitt så godt kjent med mange, men skal bli litt deilig å komme hjem. LITT! Har nettopp vært ute å spist på en sykt fin restaurant. Badet var himmelsk! Fineste jeg har sett. Haha, lol. Har pakka litt idag, ser ut til at jeg får igjen kofferten. Ikke værst! Ikke det at jeg har handla så mye egentlig..

Nå skal jeg sove! Natta<3 hvis="" jeg="" ikke="" får="" blogga="" i="" morra="" -="">ønsk meg god tur hjem. Håper ikke flyet styrter!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Tyrkia
Er nå litt trist her uten svenskene.. Hahahah! Etter å ha sagt hejdå til dem gikk vi på markedet. Det er to laaaaaaaaange gater med boder på hver side. Masse fint, masse jalla! Etterhvert, i slutten, kommer man til matmarkedet og der lukta det drit og det krydde av folk. Dritbillig var det da, mamma betalte 1 lire (4 norske kr) for 8 tomater og 3 agurker. Det er bare sykt! Noe annet enn Rema 1000 for å si det sånn. 
Ellers på markedet kjøpte jeg noen truser og litt sånn, to bluser og en skål. Den var så sykt fin! Bilder kommer når jeg er hjemme. På torsdag eller noe, får se hvor sliten jeg er etter flyturen og sånn. Jenny prøvde å kjøpe en fotballtrøye til broren sin, men mislyktes da ho skulle prute. Skulle ha den fra 22 til 10, og da han mannen sa 15 og jenny sa 10 så skrek han "FUCK OFF" og hev genseren langt til gokk. Holdt på å dø av latter innvendig!
Tok nettopp ut kinafletta, syns jeg var så sexy.

Har gitt opp gavehandling. Det er så sykt vanskelig! Har bare kjøpt (tulle)gave til pappa og tullegave til Gina. Får se om jeg får gjort opp for meg når jeg drar til Spania. Drar den 9 juli forresten, aaaaner ikke om det er internett der eller noe..

Likes

Comments

Tyrkia
Ah trist.. svenskene drar idag og i morgen er den siste hele dagen vår :( Greit vi har nesten hele onsdagen og, siden vi blir hentet på hotellet 18.30 men det blir ikke det samme. Skal bli rart å komme hjem. Noen som har savna meg?
Jeg sa jo at jeg og Jenny skulle ta maaaasssse bilder igår. Det skjedde ikke. Vi tok noen få, og noen idag så istede for å skrive så mye mer legger jeg heller ut bilder.
Det siste bilde er jææævlig stygt av meg, ser ut som jeg ikke har hår!

Nå skal jeg og Jenny ordne oss før vi skal si hejdå til svenskene. Etter det skal vi på marked, jippi! Masse jalla, masse fint :-D gleder meg. Er dere interessert i innkjøp når jeg kommer hjem? Hvis ikke dropper jeg det.

Likes

Comments

Tyrkia
Har vært overskyet i en time idag :( Føler meg ikke så brun lenger gitt.. Greit det skal være skyer men de kan jo forsvinne etter noen minutter. Kaldt blir'e óg! Når skyene forsvinner er det bare typ 30 grader her nede, og det er kaldt. Gud, jeg gruer meg til å komme hjem... Der er det nok kaldt vil jeg tro!

For å understreke den dystre stemningen fordi vi mistet en time sol, ble det Photo Booth bilder. Ikveld skal jeg og Jenny ta masse bilder trur jeg, så da kanskje det kommer noen bedre ikveld. Nå er det ut for å spise mat. Jeg elsker mat! Seriously. Matvrak. Må si hejdå til svenskene óg, de stikker hjem i morra gitt. Da er'e bare meg og Jenny. Du och jag. hahahahhaha! Intern.
Forresten - er det virkelig kaldt hjemme? Må forberede meg litt.. 

Likes

Comments

Tyrkia
Har nettopp vært ute å spist og sett på VM :-) Ghana mot USA, sist jeg så leda Ghana 2-1. Men jeg var så trøtt så jeg gikk opp på rommet! Nå skal vi sove. Fikk noen med seg hvem som vant?
Random bilde fra onsdag eller noe. Ser ut som jeg skal drite på meg.

Likes

Comments

Tyrkia
Nå har vi bare 4 dager igjen her, noe som er virkelig trist. Liker meg veldig godt her nede! Igår var det forresten overskyet i to timer.... OMG KILL ME! Haha kødda, var litt deilig med en pause :-) Idag har det vært kjempe varmt og sol hele dagen. 
Hadde dagens latterkrampe istad da en liten svenske sa til meg og Jenny "dere er de bruneste på hotellet!" så sa jeg "syns du!? :o" så sa han "ja, jeg er jo ikke usynlig..?". Syns som i synes, motsatte av usynlig liksom. Holdt på å le meg ihjel. Både av at han misforstod meg og at han syns vi var de bruneste på hotellet. Det er nemlig afrikanere her, haha! 
Igår ba jeg en av dem om å dra til helvette. De kasta ball og spruta på meg med vilje, og jeg ba dem gi seg tre ganger. Til slutt satt jeg meg opp og sa "Excuse me, can you please go to hell?". Var litt flau etterpå når hele hotellet snakka om det da........
På kvelden spilte vi Yatzy og jeg kom på 2. plass! Hahaha. Yatzy er så sykt gøy, man blir helt revet med. Eller hur?
Vi skal ut å spise om 30 min og jeg sitter med håndkle rundt hue. TALAST!

Fooooorresten; jeg gidder ikke bruke tiden min her nede på å blogge hvis dere ikke kommenterer. Bare så det er sagt :-)

Likes

Comments

Tyrkia

Jeg er skikkelig støl i magen. Igår mistet Jenny noe på en balkong i bakkeetasjen. Vi måtte forklare svenskene der nede 4 ganger at vi hadde mistet noe før de skjønte det. Så går vi en etasje opp (vi bor to etasjer over) og der buser Jenny inn i feil leilighet!!!!!! Og vi lå på gulvet i 10 minutter å lo, før vi tittet opp og der stod alle og så på oss som en circus attraksjon. Jeg holdt på å dø, seriøst. Jeg har aldri ledd så mye før. Ler enda bare jeg tenker på det. Herreguuuud, haha. Endte med at vi lå sånn her

Nå skal vi se på film, har nettopp vært å spist. Deiliiiiiig! Føler jeg bare spiser her nede. Men det er vell det som er deilig med syden, mat :) JO HAHA: På den restauranten vi spiste viste dem (selvfølgelig) VM, og Japan spilte mot Danmark. Restauranten var full av dansker så vi bestemte oss for å heie på Japan. Så der satt vi, 8 norsker og 4 svensker og heide på Japan. Og de to målene Japan scorte før vi måtte gå, var jo da jubel. Så vi løp opp til storskjermen og stod der å jubla. Danskene klikka mentalt. Drit gøy! Hvem heier dere på i VM forresten? Eller ser dere på det..?

Likes

Comments

Tyrkia
Visste dere at det går ann å bli solbrent på øyelokka? Det har jeg og Jenny erfart. Herregud, er det mulig. hahahaha!
Dagene her nede er jo ikke akkurat spennende. Ikke misforstå meg, jeg koser meg men vi bare soler oss, spiser lunsj, soler oss, spiser middag, chiller og sover. Innimellom shopper vi litt óg da! Fant et smykke istad til 95 lire (380 kr) som jeg ble helt forelsket i. Ganske stort, men fy fasan så tøft. Hehehehehe, money spender. Måtte bare ha det..

Nå er det Tyrkisk aften på hotellet og jeg har nettopp sett Viktor danse magedans med en slange rundt halsen! Jeg døde litt for å si det sånn. Haha drit bra.
Ok to sek etter jeg skrev det over åpna himmelen seg og nå pøser det ned. Det pøøøøsregner og lyner hele tiden! Mamma slo av lyset så ho og søss kan se lynet.. Hahahah!
Har ikke tatt noen bilder med kamera idag så det ble et Photo Booth bilde i mørket..

Om ikke så lenge så sover jeg.. Her er klokken 23.15 og i natt satt jeg og Jenny våkne med Viktor og Hans-Marius til klokken 02.00. Ikke så lenge, men når man våkner 09.00 hver dag blir det lite søvn - ender med en gjespete Henriette. Natta! Hvordan var siste skoledag forresten?

Likes

Comments

Tyrkia
Igår rakk jeg rett og slett ikke å blogge, haha. Bada, sola meg, spiste og var samme Jenny og Viktor:-) Brunfargen begynner å komme seg nå, men har fortsatt en lang vei igjen å gå. Jeg blir ikke brun i ansiktet og det irriterer meg grenseløst. Jenny derimot, er NEGER! Men nå tror jeg at vi skal på stranda. Personlig liker jeg meg mye bedre ved bassenget, men men. Hva liker dere best? Bassenget eller stranda?
blogg.no vil ikke laste opp bilder :(

Likes

Comments

Tyrkia
JEG ER HERVED I NIRVANA! Først var vi på restaurant og på bordet ved siden av oss havna 12 dødskjekke svensker. I det vi skulle gå kommer de bort og begynner å snakke med oss. Og når jeg sier han ene er den kjekkeste jeg har sett i mitt liv tuller jeg ikke. Han var kjekkere enn Bradley Cooper, HALLO. Alle var kjekke men han ene toppa kaka. Eyeorgazm!
Herregud, kommer ikke over det. Har nettopp smoka vannpipe forresten, endelig fått prøvd det. Det var ikke veldig godt men litt morro å ha prøvd :-)
Ellers idag har vi bare chilla med Victor og Fredrik (svenskene på hotellet!!!) og sola oss. Deilig!

Orka ikke overføre bildene så bare tok dem Jenny hadde lagt ut på face.
Har dere røykt vannpipe før? :-)


Likes

Comments