Fashion
Formen min blir bare værre og værre føler jeg. Føler meg mer og mer dårlig for hver dag som går, og nå holder det på å klikke for meg. Er drittlei av å høres ut som en sånn skapning i Ronja Røverdotter når jeg snakker, drittlei av å snufse, drittlei av å våkne hver 2 time om natten fordi nesen er tett. Åååå. 

Vell, for å være litt positiv. Jeg kjøpte meg de bootsa. For det første har jeg bestemt meg for å ikke gå gjennom denne vinteren med Converse. Igjen. Det var litt kaldt noen ganger, selvom det egentlig funka greit. For det andre syns jeg de er så tøffe så måtte bare ha dem. Shopaholic...
Liker dem men på en annen side vet jeg liksom ikke heeelt hva jeg syns. Hmm dilemma.
Vell, nå får jeg komme meg på drillen selvom formen sier noe annet. Men nå har jeg ikke vært der siden før ferien, så skal bli deilig å drille litt igjen. Selvom det bare markerer at sommeren virkelig er over.. Idag er siste dag i august. FML.
Hva syns dere om støvlene?:-) Blir sikkert noen kommentarer på skolen, haha.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags
Før vi gikk inn på usenfryd istad så vi på sånn bakkeløp. Det var super fett! Tror pappa har fått fikset så jeg kan sitte på Eyvind Brynildsen en dag, så det blir dødskult. Gleder meg!
Siden jeg måtte opp såpass tidlig for å dra inn der, er jeg nå dødstrøtt så denne kvelden skal jeg bare slappe av. Selvom jeg er super keen på å finne på noe, orker jeg rett og slett ikke. Skal bli deilig med en avslappingsdag etter den uka her, haha. Akkurat nå føler jeg meg som en blanding av en død ku og en skvist veps. Altså - ikke bra!

Som den (ræva) bloggeren jeg er må jeg lizzom ha ett (to) bilde(r) av meg selv i hvert innlegg da, lizzom. Omg.

Nå skal jeg ta ansiktsmaske, og så skal jeg sette meg ned å tenke over en jobb. Jeg trenger en jobb! Vil på språkreise og vil begynne å trene på Elixia. Derfor trenger jeg cæ$h. Og da må jeg ha jobb. Problemet er det at jeg er 15 år og har ikke alle verdens muligheter. Jobber dere? Og hva jobber dere med isåfall?

Likes

Comments

Blogg
Får ikke blogget igjen før ikveld, hvis jeg får blogget da, for jeg og Frøya skal feire bursdag:-) Hvis det er internett der kan jeg blogge outfit hvis jeg rekker. Nå må jeg pakke bagen og stikke.
Et lite hint om det jeg skal ha på. Klarer dere å gjette tema? Ønsk oss lykke til ikveld da, regner med en flotters dag. Kjenner sommerfuglene i magen.

Likes

Comments

Blogg

Yo, it's Jenny speaking. Serr, jeg suger til å blogge..
ANYWAY! Jeg har nettopp kost meg med Henriette på det høyre øret og hun storkoser seg. Jeg ble letta bare jeg hørte hun fortsatt var i live, dere vet - Bjørner er drit farlige, de spiser mennesker og sånt.

Hun var greit busy, og hadde mye annet å gjøre virka det som, men frøkna har hittil gått 7 hele km, noe som bør bli lagt merke til når vi snakker om HENRIETTE JØRGENSEN som blir andpusten av å gå opp trappa! No hard feelings beb.
På turen oppover fant de en oppspist ELG jaaa (hvil i fred, gud være med deg englene daler ned i skjul)

Edit: Her er forrresten bildet av den stakkars elgen..




Ellers har hun fått et vepsestikk og har hovna opp i halve annsiktet, og sist men ikke minst: HUN HAR VÆRT PÅ DO!
I morgen kommer det bilder fra turen, hun må bare finne dekning og sånt. Hva gjør man ikke for bloggen sin, sier jeg :-D


Si hei til Bjørn, romkameraten til Henriette.

Vi.. ehm, hva sier man nå? BLOGGES

Likes

Comments

Everyday
Nå sitter jeg i båten, og ser på den skrekkfilmen på Viasat 4. Tv'en er på str med en makrell-i-tomat-boks, men det funker. Føler det blir veldig mye innkjøp og klær her nå, men har endeliiiiig fått kjøpt meg en brun skinnjakke, så må vise dere. Har ønska meg det i to år sikkert, nå er den endelig kjøpt. Kjøpte en digg bukse og, sykt deilig å ha på. Nesten som en joggebukse! Ååå shopper så mye. Fins Anonyme shopoholikere?

To fluer i en smekk, haha. Skal ikke bruke det sammen med den skjorten, så aner ikke hvorfor jeg tok bilde med den..

Bukse fra H&M og jakke fra Bikbok. Er veeeeldig fornøyd!
Nå skal jeg se ferdig "The fog" eller noe sånn :-) Har dere sett den? Og hva syns dere om det jeg kjøpte?

Likes

Comments

Dagligdags
Jeg har hatt en topp dag som startet med all-sang-i-vestibyla. Det var flaut når sikkert 100 mennesker sang for meg.. Startet den ordentlige skoledagen med to timer matte, litt av en start. Ellers så har jeg fått shoppa litt idag og spist masse kake. Fått en del penger, så det var deilig etter å ha vært blakk i to uker. Det er et mareritt. Jeg skal aldri bli fattig.

Tidenes mest grusomme bilde. Ser lang og dratt ut, men dette var altså dagens outfit. Tycks?
Haha ser ut som en fisk. Bildene er så dårlige fordi det er mobilbilder, men gotta live with it. Nå dør jeg snart av trøtthet så køyer vell snart, skole i morgen.. Jenny blir forresten gjesteblogger mens jeg er på Vassfaret. Skal ringe ho når jeg har dekning og gi referat av dagen og hva som skjer. Hva syns dere om det?

Og til alle dere som skrev gratulasjoner på face men ikke får svar; det er fordi jeg er utestengt. Får ikke kommentert noe fordi jeg sa takk til for mange istad.. Fader.

Likes

Comments

Dagligdags
Jeg har buuuuursdag :-D

Da må jeg glise litt. Nå skal jeg sove! Første skoledag idag, hoho. Ha en fin dag.

Likes

Comments

Dagligdags
Det var sykt morro hos fotografen. Han var morsom, jeg koste meg og tror det ble noen fine bilder. Gleder meg til å få dem :-)

åååå så awesome.
Nesten sykt at jeg sier det men jeg gleder meg til å begynne på skolen. Selvom det gosser meg at dere begynner i morgen, gleder jeg meg til å begynne. Komme tilbake til rutinene igjen og ha noe å gjøre hver dag! Ha noen rundt meg halve dagen, det skal bli deilig. Skjedd så mye i det siste, så litt rutiner skal bli bra. Gleder dere dere til å begynne igjen i morgen? Eneste jeg sliter med er what to wear.. Lurer på hvorfor jeg stresser så ille med det, er bare skole.

Likes

Comments

Dagligdags
Nå har jeg kommet meg til pappa for første gang i hele ferien faktisk :-) Eller var her en dag før og etter Spania men ikke sånn en uke. Gina sover her inatt, og vi skal kose oss med.. vell, vet ikke. Filmer, pc, fotball, whatever.

American virgin eller Serious moonlight? Hvem skal vi se først?

Ææ i morgen skal jeg til fotografen og ta bilder til takkekortet. Vet ikke hva jeg skal ha på meg på det casual antrekk-bilde. Noen tips? Hva har man egentlig på da?

Likes

Comments

Dagligdags
Det er tre dager igjen av sommerferien. Føltes som igår jeg og Jenny satt her og skulle til Tyrkia. Da satt jeg og så frem til 9 uker sommerferie. Nå er det to dager igjen. Har vært en av de beste sommerene på lenge, med Tyrkia, Spania, alle kveldene med venner osv. Så har man de tingene som er negative, men har ikke vært mange av de den sommeren her. Eneste som er påklagelig er vell været. Været her hjemme har vært ganske ræva.
Nå er det bare ti mnd igjen til neste gang, og den sommeren skal nytes enda mer enn den her.
Nå skal jeg ut å nyte en av de siste dagene av ferien i finværet. Hvordan har deres sommer vært?:-)

Likes

Comments