Dagligdags

Innholdsrik dag. Tatt sprøyte noe som har ført til at jeg har syke vondt i armen, har stripet håret og er nå ganske lys. 

Oij, stoooooort. Lyst ble det hvertfall! Er faktisk ganske fornøyd. Det er ikke ofte.

Haha, nå skal jeg lage Grandiosa :-) Hjemme alene med pappa, og da blir det enkel middag. Standard. Etter det står temaarbeid og prøve øving for tur. Blir jo en flott torsdag! Som vanlig.....

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags

Minnestunden må ha vært det sterkeste jeg har opplevd i hele mitt liv. Håper jeg aldri opplever noe lignende igjen. Jeg vet folk vil dø rundt meg, men håper aldri at en person på min alder dør fra meg igjen. Én gang i livet er én gang for mye.

Jeg syns det var så bra å se at så mange stilte opp. Selvom det var forferdelig trist, viser det bare hvor god gutt han var at så mange stilte opp. Alle gråt. Absolutt alle gråt. Folk jeg aldri hadde trodd jeg skulle få se grine, gråt som små barn. Faren fortalte hva som hadde skjedd, noe som jeg beundrer han for. Vet med meg selv at jeg ikke hadde klart det hvertfall. Vi kunne også gå opp å tenne et lys. Bare det var nok til at jeg knakk sammen! Jeg bare gråt hele tiden. Det var så utrolig sterkt. Jeg er mest sannsynlig i London under begravelsen, men håper at jeg er hjemme. Selvom det helt sikkert blir enda sterkere, vil jeg så gjerne stille opp! Det her har vært en såpass tøff kveld, at jeg snart legger meg. Tenkte bare å gi en liten lyd fra meg..

//weheartit

Sender masse medfølelse til familie og nære. Hvil i fred Lars-Mario! Du er og vil bli savnet som den gode, hyggelige og omtenksomme gutten du var :'-( For all del folkens; ta vare på det dere har mens dere fortsatt har det. Fortelle hverandre hva dere føler før det er for sent ♥

Likes

Comments

Dagligdags

Fysøren jeg hater mandager. Jeg har nettopp fått høre en utrolig trist nyhet om enda en i nærmiljøet mitt som jeg har kjent i maaange år, så jeg orker ikke spille inn noen video nå:-( Kan hende den kommer i morgen! Herregud, for en syk uke.. Hvil i fred, Lars-Mario!

Likes

Comments

Dagligdags

Zumba var skikkelig morro! Morro, men fortsatt slitsomt. Man blir litt svett av det liksom. Siden jeg var på Elixia en liten stund før det startet løp jeg først litt på tredemøllen. I tillegg syklet jeg til Elixia! Hello treningssøndag sier jeg bare. Haha, småstolt av meg selv.

Skjerf//H&M

Nå drar jeg til Jenny også er det kinotid seinere ikveld. Så er det bare å drukne seg i lekser igjen. Wey, liker søndager.... Vi skal forresten på Grown Ups, noen som har sett den?

Likes

Comments

Dagligdags

Ay' yo Sean, you Mr. Kingston! Wassuuuup. Haha, kødda. Vell, frisøren ble bra. Klippet bare tuppene fordi jeg skal virkelig spare en gang for alle. Etter det tura jeg rett til Elixia. Jeg er nå medlem! Til alle dere som aldri hadde trudd jeg skulle trene, hadde ikke trudd det selv en gang, dere tok feil. Jenta som hater gym skal trene. Starter i morgen med zuuuuumba. 

Dette skal bli hverdagskost for meg nå. Haha, jeg dør. Tenk dere det a.. Jeg skal trene. Syns det er sykt selv.

I'm off, for jeg vet ikke hva jeg skal ha på i bursdag, og med dette spør jeg - er dere flinke til å trene? Noen motivasjonstips? Needed!

Likes

Comments

Dagligdags

Virker som det blir lyst  hår, haha. Lurer bare på om jeg skal stripe lysere eller beholde det jeg har. Ah, dilemma! Hvertfall så vil morgendagen bli rimelig travel. Skal til frisøren ganske tidlig, så til Elixia og så en tur på Østfoldhallen. Deretter er det straka vegen i bursdag! Gleder meg veldig. Lenge siden sist nå.

Siden jeg er blogger må jeg jo ha bilde av meg selv lixm:******

Istad leide jeg og mamma tre filmer på Showtime. Har sett den ene nå, The new daughter, og den var småsyk. Rar film men skvatt et par ganger! Nå ser vi Agora, en sånn gammel film fra romertiden. Liker den type filmer! Den typen og grøssere er de absolutt beste. Hva er deres favorittsjanger? Hvis dere i det hele tatt har en.

Likes

Comments

Everyday

Som sagt har jeg mye lekser, men har halvveis gitt opp nå. Har nettopp bestilt meg frisørtime i morgen halv elleve. Skal bli deilig! Vurderer også å farge håret mørkt igjen, men er fryktelig usikker.

Gamle bilder, men viser hverfall litt. Håret mitt er enda lysere nå enn på bildet til høyre men fant ingen bilder som visste det bra. Uansett -  jeg trenger hjelp. Skal jeg beholde det "lyse" håret eller farge det mørkt igjen?

Tror jeg sykler meg en tur på Showtime etterpå og leier noen filmer. Bare å komme med tips til det også. Har halvveis gitt opp leksene. Vet ikke hvor jeg skal starte. Ah. Pluss at jeg skal i bursdag i morgen og har ingenting å ha på. Den byrden ligger på skuldrene mine i tillegg til leksene. Blir for mye det vett:-( Åå, emo.

Likes

Comments

Dagligdags

I'm just gonna put it out there. Jeg har insane mye lekser for tiden! "Snakker du om" er det sikkert noen som tenker, men jeg lover dere. Det klikker for meg snart. Derfor har jeg tenkt å bruke dagen til lekser og innleveringer, istede for å blogge. I'm so sorry, men i morgen er det vanlig igjen. Er bare snakk om idag. I tillegg til masse lekser har jeg en RÆVA dag, såe. Som sagt - jeg hater torsdager. 

Slik har jeg sittet i to timer. Jeg dør snart. Haha, legg merke til at det ser ut som jeg har kyllinghals. hahhaahha

Sliter sykt med en nynorsk innlevering i tillegg. Så hvis noen har noen nynorsk tips så bring it on! Som om ikke dagen min var ille nok skal jeg nå ut å selge lodd med drillen. Ønsk meg en fin torsdag :-) Jeg trenger det. Og please don't hate me for at jeg ikke blogger idag. Hadde jeg fortalt hvor mye jeg har å gjøre hadde dere forstått.

Likes

Comments

Everyday

Ingen som hadde en parfyme å annbefale nei.. Vell - jeg har nytt design. Er litt usikker på om jeg skal beholde den menyen, og om det ble for mye grønt.. Hva syns dere?

Forresten; til alle som prøver å kontakte meg på face. Face har klikka. Haha.

Likes

Comments