Fashion
Wedges//Bianco
Siden det er 50% på Bianco ut uka måtte jeg bare kjøpe disse:-) Har hatt lyst på grå wedges en stund.

Nå er det "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?" som står på. Nei dæven, brått kom pappa inn og måtte ta strømmen. Perfekt timing a gitt. Kunne nesten ikke blitt bedre.. Like whot the??! Ah.. Me talast. Jo forresten, hva syns dere om wedgesene?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags


Slik har jeg ligget nå i et par timer. Skriver prosjekt om Sør-Afrika og begynner nå å bli ferdig :-) Litt finpussing igjen bare. Har så utrolig mye å gjøre med skolen for tiden, gjør omtrent ikke annet. Er bare to mnd til juleferie. Skal bli så sykt deilig. Elsker jula og elsker ferie. Perfekt combo! Alt er bra med jul. Mat. Gaver. Kakao på verdensspeilet. Venner. Filmer. Musikken. Og alt avsluttes med nyttårsaften. Døds bra! Konge. Liker dere jul? :-D

Likes

Comments

Fashion

Ok, jeg slutter ikke å blogge. Skal gi det en sjanse til, men da må dere love meg å gi tilbakemelding. Ok? Takk. Så skal ikke jeg blogge så meningsløst. Kvalitet, fremfor kvantitet, right?Smykker//Bikbok

Kjøpte meg to smykker fra bikbok idag, som jeg har hatt lyst på lenge:-) Hvertfall det øverste. Selvfølgelig gikk jeg glipp av 50% på smykker under Elleville dager, menmen. Var også hos Japan photo for å se om det kom noen bilder ut av Lomography kamera mitt. Det gjorde det ikke. Haha. Får se om jeg får fiksa det! Vil så gjerne vise dere hvordan bildene blir. Dødstøffe nemlig.
Hva syns dere om smykkene?:-)

Likes

Comments

Dagligdags

Er bare sykt lei av å blogge uten tilbakemelding... Har null blogginspo egentlig:-) Synd det. Får se om jeg tar meg en pause, eller om det kommer tilbake. Dumt å ta seg pause egentlig, blir som å starte på nytt, men når jeg føler jeg blogger for tomme ører kan det være det samme. No one really cares, jeg bare liker å late som.

Likes

Comments

Dagligdags

Livet suger for svarte........ Jeg har sittet i tre timer og øvd på engelsk fremføring som jeg trodde var på tirsdag, men den var visst i morgen fikk jeg høre. Neida, den viser seg å være på tirsdag alikevell. Og nå må jeg pakke! Så mens jeg kunne sovet har jeg øvd unødvendig. Fml.

Syyykt random.
Ellers så var The social network kjempe bra, spør'u meg. Noen som sa den var kjedelig, men syns det er litt spennende å se hvordan verdens største nettsamfunn har blitt til jeg. Hva skulle vi gjort uten facebook? Jeg er hvertfall super avhengig. Er jo ikke rart det har kommet facebook apps til iPhone, android osv. Alle er avhengig av facebook! Bestemor har facebook.  Dama som nesten ikke skjønner telefon en gang. Alle har det. Og jeg trur 60% av de som har det er avhengig. Er du avhengig av face? Er det forresten fortsatt noen som bruker nettby?

Likes

Comments

Dagligdags


Busy day. Har kosa meg med Frida, trena, spist middag hos bestemor og kom nettopp fra Henrik hvor jeg har vært med noen andre folk :-) alt i alt veldig kost. Deilig å ikke sitte hjemme på lørdagskvelden. Vi så på en film som heter "Halloween 2" og at noen kan si den er skummel, kan jeg ikke fatte å forstå. Greit, super ekkel med masse blod, men absolutt ikke skummel. Skjønner fra sekund én hva som kommer til å skje. MEN - skrekkfilm er skrekkfilm, my true love. Elsker skrekkfilmer. Jeg og Frida så en i natt også, "frozen" eller noe. Ganske bra egentlig, men nokså ekkel og grotesk. Hvilken filmsjanger liker dere best? Nu er det tvtvtv før det er nattinattinatti. Natti! ahahhahaahha...

Likes

Comments

Dagligdags

Fått noen etterspørsler etter å legge ut hva jeg hører på for tiden! Er egentlig litt forskjellig, men kan legge ut de som er "starred" på Spotify.
Die Atzen - Disco pogo
Peter Cincotti - Cinderella beautiful, men den fantes av en eller annen grunn ikke i bra kvalitet på Youtube.
Peter Cincotti - Goodbye Philadelphia!!!!!
Keyshia Cole ft. Alicia Keys - Only with you
Michael Mind - Hook her up (Inception 2011 The russ song)
Andreas Schuller - Moment Magnitude 2011
Zion I ft. K.Flay - Coastin'
Florence and the machine - You've got the love
Dan Balan - Chica bomb
Aggro Santos ft. Kimberly Wyatt - Candy
The pretty reckless - Make me wanna die
Sum 41 - With me HELLIG!!
Jackson Waters - Come Undone (acoustic) HELLIG!!
Arctic Monkeys - Mardy bum
Tje Austin - Away from you
Live - Lightning Chrashes
Brad Paisley ft. Alison Krauss - Whiskey Lullaby (spol til 2:13, den begynner der)
Altså når jeg har snakket om hellige sanger er det ingenting i forhold til den sangen der. Den gir meg grøsninger langt ut i tåneglene. Den er helt syk!

Dette er det som er på den lista som sagt, men hører egentlig på litt det jeg kommer over. Kommer også veldig ann på humøret! Er jeg blid er det gladmusikk, partyhumør er det bare techno og er jeg lei meg er det rock og skrik, haha. Har dere noen musikkannbefalinger?

Og bare sånn heeeelt på slutten.. Er litt lei av å blogge uten så mye tilbakemeldinger. Just sayin'.

Likes

Comments

Dagligdags

I'm home and alive! Var nemlig usikker på om jeg kom hjem levende en stund. Kom masse svære bjørner og sånn. Neida, det var bare dødskjedelig. Var chill som sommeren å få gratis overnatting, mat og

Føler meg så sexy for øyeblikket. Trøtt, sliten og må gjøre leksene. Trodde jeg var ferdig men neida :-)))) Herlig vettu. Har egentlig lyst til å gå i hi, for i Fredrikstad snør det nemlig for øyeblikket. Det..suger. Snø kan være fra 1. desember til 1. januar, og så forsvinne. Liker det snø? Uansett - snør det der du bor? Hvis jeg har lesere utenfor Fredrikstad da.

Likes

Comments

Dagligdags

Neimen se hvem som er heeer. Henriette's bi ef ef og greier.
Lol. Ok, saken er:

Jeg sitter hjemme og venter på Henriettes daglige munndiare over face, der hun forteller om alt fra hva hun har spist til frokost til hvem som satt ved siden av hun på bussen eller hvor mye do papir hun brukte sist hun var på do.
Hun dukker ikke opp, jeg blir redd. Jeg sender en nervøs melding der jeg spør hvor i all verden hun befinner seg..

"Er på ungdomsfylkesråd . Ble sendt av elevrådet. Får gratis overnatting, mat og bading på quality, det er en som er kjekk her til og med"

LIKE WHOOT THAA? 
For det første visste jeg ikke en gang at frøkna var stucked i elevrådet, men hun sklir egentlig rett inn i og med at hun er sta som et esel. For det andre: mens jeg sitter her og gjør !!!!FRANSK!!!! lekser sitter hun oppe på quality hotel og koser seg med kjekkaser, god mat og basseng fullt av barnetiss og andres mennesker kroppsvette? Ræva gjort, rett og slett..Glad i deg da påsan

Likes

Comments

Dagligdags


Etter skolen idag trena jeg med Frida også har jeg bare halvsovet siden. Derfor har jeg ikke blogget så bra.. Nå skal jeg gjøre lekser før jeg skal sove. Igjen. Nattaaaa! Er ikke sliten eller noe hvis det er det dere tror. Har supermasse energi til overs.

Likes

Comments