Dagligdags

Som sikkert alle andre har jeg skrevet nyttårsforsetter...gir dem opp 2. januar uansett da, men får vell prøve.
♥Trene minst tre ganger i uka
♥Slutte å bite på fingrene og leppa og sånn.
♥Sitte mindre på macen (AHAHAHAHAHA)
♥Bruke mindre penger
♥Begynne å jobbe!
♥Bli litt mer ryddig
♥Være litt snillere mot Jenny og Jenny (HAHAHA as if. De ba meg skrive det)

Google

Nå er'e mat, mat og kos før det er videre. Blir bra! Har dere nyttårsforsetter for 2011?:-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dagligdags

Idag har vi stått på slalom i 5-6 timer, og jeg merker jeg er litt gelé i knærne. Haha. Har nettopp spist mat, og skal snart over til noen kjente. Blir nok veldig koselig! Siden jeg naturligvis ikke tok noen bilder idag, slenger jeg inn noen fra igår.

Her satt vi ganske lenge og spilte yatzy :-) Jenny vant, haha.

Finfin lysekrone i resepsjonen!

Ok, dette var ekkelt. Vi tittet igjennom gjesteboka for å se etter en blank side, og kom over dette. Vi hadde sittet 30 min i den stampen:) Får håpe det bare var en tull...æsj.

I morgen skal vi opp 06.30 for å ta bussen hjem!!!! Jesus christ.. Merker at jeg gleder meg til nyttårsfeiring nå, skal bli morro:-) Er dere klare for nytt år?

Likes

Comments

Dagligdags

Lovte dere bilder idag, og her kommer en hel haug..

Pene, pene Jenny

Utsikten fra garderoben på spa:-)

ChillchillSletent hahaha...ler meg ihjel:p

Magisk lampe!!

LuuunsjtidSlik så gangen opp til spaet ut:-) Det var utroooolig deilig, og ikke minst fint. Hele hotellet er dødsfint! Alt er så gjennomført og bra. Er ikke rart de som bygde det gikk konkurs. Nå skal vi spise middag, før vi stikker en tur opp på hotellet. Vi bor i leilighetsblokk utenfor se. I morgen skal vi stå på ski, og jeg håper å få et glimt av fotballfrue. Ho kommer hit i morgen se. Æææ! Typisk at jeg tryner rett foran henne. Dere vet, jeg er ingen racer på slalom. Har egentlig mest lyst til å lære meg å stå på snowboard, men ser dårlig ut.. Står dere på ski? Såfall langrenn, slalom eller snowboard?

Likes

Comments

Dagligdags

Nå sitter vi i leiligheten og ser på Pirates of the Caribbean:-) Ingen av oss ser egentlig på den, for alle sitter på hver sin mac. Har nettopp spist en supergod middag oppe på hotellet, og sett oss litt rundt! Det er utrolig stort her. Og stappa med folk. Masse gutter. Masse svensker. Ah. Digg. Jeg elsker at svenskene ikke har så mye fjell for da kommer de til Norge for å stå på ski!!!!

Siste photobooth bilde! Promise. I morgen skal jeg ta bilder.
I morgen skal vi på spaaaa! Er meldt så kaldt så det blir for kaldt å stå på slalom, så da står vi heller på torsdag. Skal bli deilig å skjemme seg bort littegrann. Hihi. Elsker spaa!! Aaaah. Flere som elsker spa?

Likes

Comments

Dagligdags

Nå drar jeg på Norefjell med Jenny B :-D Er der frem til fredag, men tar med macen så får se om jeg får blogget litt.Har ikke stått på slalom på to år, så dette kan jo bli...interresant! Greit med noen knall og fall så lenge jeg ikke brekker noe. Haha.

Pakka ned kamera..
Joggebuksa (!) er på og nå er jeg virkelig klar for noen timer i bil. Ønsk oss god tur da dere! Og ha en riktig så flott romjul. Nå er det snart nytt år! Hoho, rart å tenke på hvor fort dette året har gått.

Likes

Comments

Fashion


Second Female Copenhagen

Elsker den! Stilren og klassisk, men glidelåsen gjør liksom at den blir spesiell. Perfekt til et par bukser med en svart blazer over. Tycks?

Likes

Comments

Dagligdags

Verre enn verst - little Fockers bør ALLE se! Det er en av de beste komediene jeg har sett i år. Fy søren som jeg lo. Tror Jenny ble litt flau..hahaha.Har nettopp åpnet den siste luken i kalenderen..Søren. Jeg som er så glad i sjokoladekalender:-(:-( Deilig med en liten bit sjokolade hver dag, selvom det ikke er bra. Har ikke hatt noe lyst på sjokolade før lille julaften, så jeg spiste alle da. Alle bortsett fra den 24. sjokoladen da selvfølgelig. Den ble spist for nøyaktig ett minutt siden.
Nå er det tid for Grinchen, yeeesda. Elsker den filmen! Flere av oss? Julestemning til tuuusen.

Likes

Comments

Everyday

Kan du vise noe av det andre du har fått? Of course I can.

Bikbok, fotsid kjole med blomster under brystetDNA - pelskanten kan brettes opp så de blir mye lengreConverse

Kappahl, skjerf

Glitter, veske

Gave fra Andrea. Fikk også en døøødsfin ring, men den ligger igjen nede. Orka ikke reise meg opp..

Next2, armebånd

Nok en gang - parfyma mi<><><><><3>
I tillegg til dette har jeg som sagt fått masse, masse annet fint. Noe ligger igjen hos pappa óg. Hva fikk dere igår?

Ikveld skal jeg på "Verre enn verst - little Fockers" med Jenny. Gleder meg sykt. Tror den er utrolig bra :-D De to andre er jo det, så hvorfor ikke denne óg? Hihihi, kos dere idag.

Likes

Comments

Dagligdags

God jul æ dere! Etter Grevinnen og hovmesteren igår, Tre nøtter til askepott idag og Reisen til julestjernen nå begynner julestemningen å komme litt. Selvom jeg merker at julaften ikke er som da vi var små. Man teller ikke ned dager lenger :-) Eneste som er likt er at jeg er like nysgjerrig på pakkene hveeeert år..

Kjole: Bikbok Veske: Glitter, julegave fra søss

Nå lukter det reinsdyr her (ja, vi spiser ikke ribbe) så nå må jeg raske på. Nok en gang - god jul, og kos dere masse<3 haha,="" forresten:="" alle="" bør="" merke="" seg="" at="" jeg="" var="" i="" kirken="" idag.="">

Likes

Comments

Dagligdags

Good morning, sunshine! Jaaaa, sola skinner:-) Jeg fikk utrolig masse fint igår, har noe jeg må vise dere. Orker ikke vise alt, men noe av det kan dere få se. Tar'e ikveld. Har jæ**** mye å gjøre idag. Fader. Trodde jeg var ferdig og klar til jul, men neidaaa. Nå har jeg nettopp vært en tur i byen, selvom jeg hater å være i byen på slike dager. Er så mye folk og alle er så stresset. Inkludert meg selv.

Juletreeeeee! Kan ikke fatte og forstå hvordan folk kan kjøpe falskt juletre. Lukta av edelgran er jo det beste med jul.

Gud som jeg lo. Nissen kom og fikk som vanlig en øl. Han dro opp skjegget, drakk og latet som ingenting. Herregud..

Nå må jeg pakke, lage ferdig en julegave og rydde rommet før det er tid for å dra til morsjan. Tenk at det er julaften i morgen.. Har dere mye å gjøre idag?

Likes

Comments