USA 2012-2013

For 211 dager siden dro jeg fra Norge og hele livet mitt

Om 15 dager tar jeg ACT
Okei, ikke noe å glede seg til, men det får definitivt tiden til å fly. Nervøs som søren. Google it om du ikke vet hva det er.

Om 24 dager kommer pappa

Om 47 dager drar jeg til Las Vegas med vertsfamilien

Om 62 dager er det graduation

Om 67 dager kommer mamma og Karoline

Om 77 dager er jeg i Norge igjen

Jæjæjæ, patriotisk og sånn

Om 127 dager drar jeg til Spania med noen venninner

 Om 142 dager er jeg 18 år.

Så sinnsykt mye å se frem til. Har merket nå mer enn noen gang hvor altfor fort tiden går, så nyt det hvor enn du er i verden. Vil at tiden skal gå fortere så jeg får sett venner og familie igjen, samtidig som den har g��¥tt altfor fort og jeg vil den skal stoppe så jeg ikke må dra fra hele livet mitt her. Med mindre du er utvekslingsstudent selv er det nok vanskelig å forstå. Har to helt forskjellige liv med helt forskjellige mennesker som sikkert ikke har mye til felles. To liv jeg setter så utrolig stor pris på. Hadde jeg fått muligheten til å oppfylle ett ønske hadde det nok vært å kombinere begge livene. At jeg skal dra fra alle vennene mine her og mest sannsynlig aldri bo i nærheten av dem eller gå på skole med dem igjen, er bare uvirkelig.

Skal hvertfall nyte de siste månedene mine, og om du fortsatt har muligheten til å være utvekslingsstudent i fremtiden; gjør det! Passer det ikke for deg kan du alltids dra hjem, men om det passer og alt er en match blir det uten tvil det beste året i ditt liv. Husk at flere har det veldig bra og finner (til slutt) en bra vertsfamilie, enn de som ikke trives. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

USA 2012-2013

Heisann og hoppsann! Bortsett fra en nyreinfeksjon har jeg hatt noen flotte mnd. Var en kjapp tur i Florida i januar for å kjøre en bil hjem, februar gikk med fort og brått var det mars og vi tok turen til Florida igjen. En uke denne gangen. Og herregud så deilig det var. 25 grader i skyggen, badebasseng utenfor huset, en dag på Universal Studios og fire dager på Disney. 

Har vært litt for mye på McDonalds med Hannah i det siste, så nå er jeg (heldigvis) drittlei

Galtvort!!! Var så sinnsykt likt. Galtvang, innsiden av slottet, alt. Var helt utrolig kult for en Harry Potter-freak som meg

For dere uvitende vesener der ute som ikke så på Harry Potter; dette er sjokoladefroskene de hadde i filmene

Safari på Disney's Animal Kingdom

Safari på Disney's Animal Kingdom

Safari på Disney's Animal Kingdom

Disney's Magic Kingdom

Epcot!

På Epcot har de flere land hvor de har laget en karusell-lignende greie med typiske ting fra landet, typisk mat osv. og et av landende er utrolig nok Norge. Alle som jobber der er norske og de solgte norsk mat. Var ganske himmelsk etter 6 mnd. Spiste i alt 6 vafler :):) Livet..

Disney's Magic KingdomEvan, Reagan og en sinnsykt innpåsliten Ariel

Henger utrolig nok ikke etter på skolen etter 1 uke fri (hadde ikke ferie), så tar livet med ro selvom jeg har en del å gjøre alikevel. Føler jeg aldri blir ferdig, og siden vi ikke har ferier fordi Wrightstown bare er så konge (...) blir det bare lag på lag på lag på lag. Men, men. Siste helgen i mars skal jeg til Illinois med Hannah på Kid Cudi konsert. Der møter vi Hansi, så det blir chill. I april er det tid for ACT (samme som SAT for dere som vet hva det er) noe som sikkert kommer til å stresse livshiten ut av meg. I mai er det prom og tid for Las Vegas, før mamma og Karoline kommer og vi drar til New York. At året mitt er over om under 3 mnd er så ekstremt trist å tenke på, men samtidig gleder jeg meg veldig til å komme hjem til alle venner, familie og andre randome folk igjen. Er så blandede følelser at jeg blir helt svimmel av det. Skal hvertfall nyte de siste mnd 100% så å blogge er, som vanlig, ikke førstepri. Men en ting er hvertfall sikkert, og det er at dette er ikke siste gang jeg bor i USA. Hei college! Neida mamma og pappa, jeg bare tuller;););) Okei egentlig ikke, men en ting er sikkert og det er at jeg blir i Fredrikstad et år for om rundt 14 mnd er vi russ!!! HALLELUJA

Likes

Comments