Outfit

Dress: Zara
Clutch: Yves Saint Laurent
Heels: Roots

I got this dress on sale in San Francisco and I'm head over heels in love with it. It's just the perfect summer dress, I think. As for shoes, I was gonna wear a different pair, but when I forgot them in Oslo, these were in the back of my car, ha ha. Lucky!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Everyday

​Jeg har så sykt mange bilder å gå gjennom fra helgen, men mer av dette antrekket kommer seinere idag, så hvis du vil se mer - titt innom ikveld :-) 

Nå har jeg nettopp tatt vaksine, og skal snart på skolen, men jeg måtte innom og si hei først. God morgen til dere! Ny uke, ny start? Ha ha. Jeg liker ikke å ta vaksine på mandager, for da kan jeg ikke trene, men jeg får bare utsette starten en dag. Denne uken er det masse spennende som skjer, og jeg gleder meg veldig! På torsdag skal jeg på Justivalen og høre Postgirobygget spille. Selv om sommeren er så godt som over blir det veldig gøy tror jeg. Postgirobygget er garantert bra stemning!

Håper ukesstarten er bra for dere :-) 

-

I have so many pictures to look through from this weekend, but more of this outfit will be up later today, so stop by if you wanna see :-)

I've just gotten a pollen shot, and I'm soon off to school, but I had to stop by and say good morning first! New week, new start? Ha ha. I don't like taking shots on Mondays, cause I can't workout after I've gotten them, but I'll just have to start the workout week tomorrow instead. This week is full of exciting things, and I can't wait! On Thursday I'm going to a festival hosted by the faculty at school, and Postgirobygget is playing. Even though summer is as good as over, it's gonna be so much fun. Postgirobygget always has the best concerts! 

Hope your Monday isn't blue :-) 

Likes

Comments

Events

Litt bilder fra gårsdagen. Det var, som sagt, veldig koselig, og til tross for at jeg kjørte er jeg kjempesliten idag, ha ha! Merkelig hvordan det der funker altså ;-) Nå er vi endelig på vei til Oslo, da. Ting tok litt lenger tid enn planlagt, men det gjør ingenting. Vi kjøpte med litt nøtter til veien da vi var i Sverige, så nå knasker jeg nøtter mens jeg oppdaterer dere. Planen var egentlig å trene idag, men jeg begynner å bli litt forkjølet så jeg lar være slik at jeg ikke blir dårligere. Sånn er det når høsten kommer, det hører liksom med. Ha en super søndagskveld!

-

Some pictures from yesterday. As mentioned, we had so much fun. I was the DD, but I'm still so tired today, ha ha! So weird how that works ;-) We're finally on our way back to Oslo, though. Things took a bit longer than we'd thought, but I don't mind at all. We bought some chilli nuts in Sweden, so now I'm eating nuts while I'm updating you. I was gonna work out today, but I can feel a cold coming, so I think I'll pass. I don't wanna get worse. That's what it's like when fall comes. They kinda go hand in hand, colds and fall. Have a great Sunday!

Likes

Comments

Outfit

Tshirt: Zara
Overalls: Forever21
Bag: Proenza Schouler
Sneakers: Adidas
Watch: Marc by Marc Jacobs

​Hvorfor jeg har et stort plaster rundt hele tommelen? Jo, ha ha, jeg la krølltangen ​på​ tommelen, så det var fullt styr med branngele og hele pakken her. Meg i et nøtteskall ;-) 

Vi hadde en fantastisk fin kveld igår - det begynner å bli mange av de om dagen - med god mat, kaker og gjensyn med folk jeg ser altfor sjeldent. Det er så koselig når hele familien samles, men med en relativt stor familie er det vanskelig å få til oftere. Uansett, koselig når det skjer! 

Vi reiser hjem til Oslo litt utover dagen idag, men først må vi en tur til Sverige. Jeg nekter å kjøpe kjøtt i Norge - det er altfor dyrt, ha ha. 

-

​Why I have a band aid around my thumb? Oh yes, ha ha, I kind of wrapped the curling iron around my thumb, so I had to put on gel and all that stuff. Ha ha. Typical me ;-)

We had an amazingly fun night yesterday - starting to get a lot of those these days - with delicious food, cakes and people I don't see often enough. I love it when the whole family get together, but we have a very big family, so it is kinda hard to arrange. Anyway, I love it when it does happen!

We're going home to Oslo later today, but first we have to take a trip to Sweden. I won't buy meat in Norway - it is way too expensive, ha ha.

Likes

Comments

Personal

I vennegjengen er jeg: hun som alltid retter på andres skrivefeil.. Ha ha. Jeg er også alltid litt seint ute, og den andre synes er litt kjedelig, fordi jeg aldri vil være med på byen.

På date er jeg: aldri.. Jeg har vel aldri vært på noe som kan klassifiseres som en date, bortsett fra når Jens og jeg drar ut og spiser nå ;-) Men aldri en date i begynnelsen av et forhold, tror jeg.

På jobb er jeg: ivrig etter noe å gjøre. Jeg hater å være på jobb uten å ha stappfull timeplan.

På skolen er jeg: til tider overivrig. Jeg synes det var deilig å starte igjen etter ferien, og er gjerne på skolen 08:00 og blir der til 15:00. Nå har jeg brukt litt for lang tid på å komme inn i rutinene mine igjen, men det kommer seg.

På toget er jeg: veldig sjeldent. Jeg tar alltid bussen til Fredrikstad hvis vi ikke har bil, men skulle jeg ta toget er jeg hun som sitter i et hjørne med musikk i øra og sover. Hver gang, ha ha.

I telefonen er jeg: grusom å snakke med, det er jeg overbevist om. Jeg hater å snakke i telefonen, og det tror jeg høres. Jeg er definitivt en SMS-jente.

På melding er jeg: veldig ivrig. Jeg sliter med å få med alt i en melding, og det blir gjerne 3-4, eller kanskje 5, meldinger fra meg på rad. Og så er jeg veldig glad i emojis.

På facebook er jeg: hun som spammer alle andre med bloggpostene sine ;-) Eller så deler jeg videoer jeg ler meg ihjel av eller artikler jeg synes andre burde få med seg.

På tinder er jeg: ikke. Jeg har aldri hatt tinder, ha ha. Det kom liksom etter Jens og jeg ble sammen.

Bak rattet er jeg: veldig hissig. Jeg kjefter mye på andre, og kan til tider skrike til idioter i trafikken, eller vise fingeren hvis det er helt ille. Jeg synes ikke jeg kjører veldig hissig da, jeg bare er hissig. Jeg ligger alltid litt over fartsgrensen, men aldri fort nok til å få bot eller miste lappen, ha ha.

Om morgenen er jeg: treeeeg. Jeg sliter med å komme meg ut av sengen, og trenger minst 15 min hvor jeg bare sitter i sengen og sjekker mail, instagram, snapchat osv. Jeg har aldri slitt så mye med å stå opp at jeg sovner igjen og forsover meg til noe jeg skal, da.

På byen er jeg: hun som bare vil hjem. Med mindre jeg koser meg veldig - da vil jeg ikke hjem i det hele tatt. Men jeg tror kanskje det aldri har skjedd? Jeg koser meg veldig mye mer hjemme hos folk, for på byen bare splittes vi og jeg blir stående igjen alene. Hver gang.

På nach er jeg: ikke lenger. Jeg var kanskje på et par nach for noen år siden, men det er veldig lenge siden, og veldig sjeldent. Jeg er altfor trøtt til sånt.

På McDonalds er jeg: bare på vei hjem til Fredrikstad, i Vestby. Altså, veldig sjeldent. Jeg foretrekker Max, eller hjemmelaget hamburger. Eller In-N-Out! Mmm.

Hjemme alene er jeg: i mitt beste selskap. Jeg synes det er veldig deilig å være hjemme alene i blant, slik at jeg kan se på det jeg vil eller spise pannekaker. Men når det blir kveld og jeg skal legge meg er jeg ikke så glad i det allikevel. Et par timer holder ;-)

I diskusjon er jeg: et helvete. Jeg er kjempesta og veldig glad i å uttrykke mine meninger. Noen ganger, hvis den andre personen åpenbart har feil men nekter å gi seg, bare gir jeg opp, smiler og sier okei. Ingenting er mer irriterende enn når den andre ikke tar deg seriøst, så da går jeg heller for den strategien. Jeg har vel forsåvidt vanskelig for å innse at jeg kan ta feil selv, og det er en uvane. Men jeg prøver å bli bedre!

Når jeg pynter meg er jeg: som regel hun med stram hestehale, rød leppestift og litt mer mascara enn ellers. Jeg er så dårlig på å pynte meg, kanskje fordi jeg ikke er superfan av kjoler og skjørt. Derfor er jo jumpsuits min favoritt, som sagt ;-) Jeg er alltid forsinka i bursdager og sånt, kanskje jeg burde innse at jeg er ganske treig når jeg pynter meg.

Som overnattingsgjest er jeg: hun som sovner først. Alltid.

På eksamen er jeg: ganske rolig så fort jeg kommer i gang. Jeg er hun som har med seg én flaske Solo og kjeks, mens andre har med seg 8-9 brødskiver og all annen nyttig proviant. Jeg glemmer alltid et eller annet, det være seg penn eller øreplugger, men det ordner seg alltid i siste liten.

-

​For translation, please use Google Translate.

Likes

Comments

Outfit

Jumpsuit: Forever21
Clutch: Yves Saint Laurent
Heels: Roots
Earrings: Kenzo
Sunglasses: Ray-Ban

​Jeg elsker jumpsuits (dere har kanskje lagt merke til det) og samlingen begynner virkelig å ta form ;-) Selv om denne var en størrelse for stor klarte jeg ikke la være, jeg får heller sy den inn siden, he he. Jumpsuits er alltid mitt førstevalg når jeg skal pynte meg, uansett.

-

I love jumpsuits (you may have noticed by now) and my collection is really growing ;-) Even though this is a size too big, I just couldn't leave it in the store; I'll just have to get it tailored later, he he. Jumpsuits are always my first option when I'm dressing up, no matter what.

Likes

Comments

Tips

Jeg anbefaler sjeldent TV-serier, rett og slett fordi jeg har altfor mange å anbefale ha ha, men nå klarte jeg ikke la være. Dere MÅ se Jane the Virgin! Det går på TV2, og ligger selvsagt på TV2 Sumo. Mulig jeg er superteit, men jeg synes det er så morsomt. Skikkelig typisk drama, og jeg ler meg ihjel 50 % av tiden. Dagens tips ;-) Titt gjerne innom imorgen for en outfitpost fra helgen, jeg liker veldig godt det antrekket. God kveld! Kanskje jeg burde si; kos deg med første episode?

-

I usually don't recommend TV shows, cause I have too many to recommend ha ha, but I couldn't help myself this time. You HAVE to watch Jane the Virgin! It's on TV2 and TV2 Sumo in Norway, I think it's on the CW in the U.S. I might be super corny, but I just think it's hilarious. Typical drama and I'm laughing my ass off 50 % of the time. Today's tip ;-) Stop by tomorrow if you'd like to see what I wore this weekend, I really like that outfit. Have an awesome evening! Or maybe I should say; enjoy the first episode?

Likes

Comments

Fashion

Over ser du mine høstønsker. Det går mye i duse farger, og selvfølgelig grått og hvitt. Jeg tror jeg må bestille buksene fra Rag & Bone i hvert fall, jeg elsker det andre paret jeg har. De er jo såå komfortable. Selv om jeg nå vet hvilken størrelse jeg bruker synes jeg alltid det er litt skummelt å bestille bukser, størrelsene er jo ofte forskjellige fra modell til modell. Og så har jeg veldig lyst på hælene fra Alexander Wang i en farge til. De er så gode på foten ;-)

Hvilket klesplagg (eller skopar, hehe) er din favoritt? 

-

These are my fall wishes. Black and white of course, but also some soft colors. I think I'll have to order the jeans from Rag & Bone at least, I love the other pair I've got. Sooo comfy. Even though I know which size I am now, it is always scary to order jeans online, cause the sizes are often different from model to model, ha ha. I also want the heels from Alexander Wang in another color. They're amazing on the feet ;-)

Which one is your favorite?

Likes

Comments

Everyday

​Jeg savner allerede tilbake til sol og varme, er det mulig? Jeg synes det er deilig med høstvær her hjemme, men jeg skulle ønske jeg kunne ta ei uke i syden en gang i måneden ;-)

Både Jens og jeg er relativt tidlig ferdig med eksamen, og vi har snakket lenge om å dra til varmere strøk før jul, så vi tittet litt og fant en billig tur til Tenerife, all inclusive. Skal jeg til syden etter eksamen blir det for å slappe av, og kun det. Vi snakker ligge på solsengen dagen lang og få maten servert, ha ha. I og med at det ikke blir før i desember er Gran Canaria og Tenerife nesten de eneste alternativene, og valget falt på sistnevnte da vi tittet. Noen som har vært der i desember før som vil dele sine erfaringer? Vil nødig dra dit hvis det er kaldt og regn. 

Jeg kjenner på kroppen at jeg trenger ei slik uke, samtidig som jeg har veldig lyst til å komme meg til Wisconsin før jul. Kan jeg ikke bare få til begge deler? He he. 

-

I'm already missing sun and warmer weather, is that even possible? I love fall in Norway, but I just wish I could go somewhere warm for a week every month ;-) 

Jens and I are both done with school early this year, and we've been talking about going somewhere warm for a long time, so we looked around yesterday and found a pretty cheap trip to Tenerife, all inclusive. If I'm going to Tenerife right after finals, it'll be to relax, and nothing else. We're talking me by the pool all day, getting food served, ha ha. Since it won't be till December, the Canary Islands are basically the only options, and we were looking at Tenerife. Any experiences with Tenerife in December? I don't wanna go if it's cold and rainy.. 

I feel like I need a trip like this, but I also wanna take a trip to Wisconsin before christmas. Oh, can't I just do both? He he.

Likes

Comments

Outfit

Leather jacket: Maje
Jeans: American Eagle
Sneakers: Adidas
Bag: Proenza Schouler
Shirt: Forever21
Belt: Isabel Marant Étoile

​I had the worst hair day ever when these pictures were taken, so I just had to wear it in a half bun, ha ha! 

Likes

Comments