Personal

Idag tidlig gikk verdens beste farmor bort, stille og rolig, med familien rundt seg. Det er mange år siden farmoren jeg kjente forsvant, og idag forsvant også resten.

Verdens beste farmor som teltet i stua med meg i en alder av nesten 80 år, som syklet med meg til Gamlebyen, og som alltid har stilt opp for oss alle sammen. Verdens beste farmor som lagde verdens beste (og mest usunne) vafler. Verdens beste farmor som snek penger ned i lommene våre for at farfar ikke skulle få vite noe. Verdens beste farmor som bare var verdens beste.

Savnet vil alltid være der, men det er en stor trøst å tenke på at det var deilig for deg å slippe nå <3 Love you.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Everyday, Fashion

Fløyel, tatoveringer, vår, London, sneakers og fishnets - noe av det jeg tenker på om dagen! Jeg er SÅ klar for varmere tider, og håper med alt jeg har at det er litt varmere i England, når jeg skal dit om litt under to uker :D Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til tiden fremover, så mye morsomt som skjer!

Denne helgen har bestått av masse vennetid - på fredag var jeg på jentekveld med noen av de flotte jentene jeg studerer med, og igår var jeg i bursdag til to av de andre flotte venninnene mine, som jeg har kjent i mange, mange år. Veldig gøy - men nå var det deilig å slenge seg ned og legge beina høyt!

Velvet, tattoos, spring, London, sneakers and fishnets - some of the things I'm thinking of these days! I'm SO ready for warmer times, and I just hope with everything I've got, that England will be warm when I'm going there in just a little less than two weeks :D I can't even begin to tell you how excited I am for these upcoming months, so many great things going on.

This weekend has consisted of lots of time with my friends - girls night with some of the great girls from school on Friday, and last night we celebrated two of other my lovely friends, whom I've known forever. So much fun - but it felt great to sit down and put my feet up!

Likes

Comments

Fashion

Jeg tror kanskje jeg aldri har postet et rosa antrekk? Jeg er ikke så veldig glad i rosa egentlig, men denne genseren var for fin til å la være. Med sorte jeans riktignok ;-) Trenger alltid noe sort! Ha ha. Dere har kanskje også lagt merke til at jeg elsker disse sneakersene? Snøen kan ikke stoppe kjærligheten!

Idag var jeg en tur innom Arbeidslivsdagene før jeg dro på jobb - det er såå mye jeg har lyst til! Jeg kommer sikkert til å bruke 7-8 år på å fullføre studiene, ha ha.. Ikke det at jeg har noe hastverk med å fullføre, altså. Men kanskje greit å ikke holde på for alltid ;-)

I think I've never posted a pink outfit? I don't really like pink that much, but this sweater was too cute to pass. With black jeans though ;-) I always need something black! Ha ha. You may have noticed by now, that I love these sneakers? Snow can't stop my love for them!

Today, before work, I stopped by a "fair" we have at school, where we can stop by different future employers and talk to them, leave an application etc - there's so much I wanna do! I'll probably spend 7-8 years to finish my master's degree, ha ha.. Not that I'm in any rush to finish, but I can't study forever ;-)

Sweater: Zara
Jeans: Pull&Bear
Belt: Iro
Necklace: Bjørg
Bag: Maje
Sneakers: Nike

Likes

Comments

Everyday

Denne koppen fra House of Hackney forelsket jeg meg helt i på et event hos Mildh Press i høst, og heldigvis skrev jeg den ned på ønskelista, for jaggu lå den ikke under juletreet! Det var Kaja og resten av familien til Jens som hadde vært superoppmerksomme, og jeg eeeelsker den :D Det gjør tydeligvis Jens også, for det er ganske sjeldent jeg får brukt den - den er nesten alltid full av kaffe... Note to self: må kjøpe en til!

I fell in love with this mug from House of Hackney at an event with Mildh Press this fall, and thank goodness, I wrote it down on my wishlist, cause there it was, under the Christmas tree! It was Kaja and the rest of Jens' family who remembered, and I loooove it :D Apparently, so does Jens, cause I almost never get to use it - it's always filled with his coffee... Note to self: buy another one!

Likes

Comments

Everyday

Idag har vi gått en tur på langrenn; ikke min favorittsport, men det blir litt dyrt å være i bakken hver dag..:-) Og det var en god treningsøk, og veldig pent, det kan man ikke si noe på! Jeg lever for nedoverbakkene, det er såå gøy - uten litt fart og adrenalin kjeder jeg meg fort, ha ha! Tipper jeg kommer til å være rimelig støl imorgen, da... Jeg kan telle hvor mange ganger jeg har stått på langrenn de siste ti årene, på en hånd - så jeg bør kanskje stå litt mer..?

Vi blir her til imorgen, og da er planen enten Kvitfjell eller Hafjell - noen som vet hvordan forholdene er? Jeg hater is i bakken, det er det verste.

We went cross country skiing today; not my favorite sport, but downhill every single day is pretty expensive..:-) And it was a good workout, and so pretty - can't deny that! I just love whenever it goes fast, sooo much fun - without some speed and adrenalin, I get bored, ha ha! I bet I'll be pretty sore tomorrow though... I think I can count how many times I've gone cross country skiing the past ten years, on one hand - maybe I should do it more..?

We're staying till tomorrow, and the plan tomorrow is either Kvitfjell or Hafjell - does anyone know what it's like there? Snow conditions etc.? I just hate when the slopes are icy, that's the worst.

Likes

Comments

Events, Fashion

Sponsored underwear

På tirsdag var jeg som sagt på et event med Wacoal og Freya hos Mildh Press, og det var så. mye. fint. Jeg falt for dette settet med en gang, komfortabelt undertøy er det viktigste som finnes. Det er ikke alltid det passer seg, men under store gensere, eller for en kveld hjemme, er jeg ekstremt glad i en bralette som denne. Akkurat denne er fra Wacoal og lanseres i disse dager!

Jeg har ikke kjøpt undertøy noe annet sted enn Victoria's Secret de siste 4-5 årene, men det spørs om ikke dette er en ny favoritt... Jeg fikk også med to andre kjempefine, røde sett hjem, men dét viser jeg dere seinere!

On Tuesday, I went to an even with Wacoal and Freya at Mildh Press - but I already mentioned that - and there were so. many. beautiful. pieces. I fell for this set right away, comfy underwear is the most important thing. I don't always feel like it, but under oversized clothing and for a night at home, I love wearing bralettes. This one is from Wacoal and will be released soon!

I haven't bought underwear any other place but Victoria's Secret the past 4-5 years, but I think this will be my new favorite.. I also got to bring home two other really beautiful, red bras, but I'll show you that later!

Likes

Comments

God fredagskveld! Vi er på vei til fjellet - Skeikampen denne helgen, med familien til Jens. Det har blitt noen fjellturer i det siste, og det er såå deilig. Det er jo ingen hemmelighet at jeg syns det er kjempegøy å stå på ski :-) I hvert fall siden det ser ut som vi ikke får til så mange til denne vinteren...

Jeg gleder meg sånn til å komme meg ut av dagens kjole, og hoppe i joggedressen. Jeg har blitt en jente som tar på seg kjole når jeg ikke finner noe annet før jobb! Hvem hadde trodd det? Ha ha, ikke jeg i hvert fall. Dette antrekket er fra tidligere denne uken. Jeg elsker disse buksene, de er så sykt komfortable. Spesielt på jobb! Et sted jeg har vært nesten hver dag denne uken, ha ha; da blir det mange jobbantrekk. Jeg elsker at jeg kan bruke sneakers på jobb, det er det aller beste. 

Ha en super fredag!

Happy Friday! We're on our way up north - Skeikampen this time, with Jens' family. We've spent a few weekends up north lately, and I just love it. No secret I love skiing :-) Especially since it doesn't look like we'll have time for more trips this winter..

I can't wait to get out of today's dress, and jump into my sweats. I've become one of those girls who wears a dress when I can't find anything to wear before work! Who would've thought? Ha ha, not me. This outfit is from earlier this week. I just love these pants, they're sooo comfy. Especially at work! A place I've been almost every single day this week, ha ha. The result is this - a lot of work outfits. I love that I can wear sneakers to work, the best there is. 

Have a great Friday!

Top: Gina Tricot
Pants: Bikbok
Bag: Proenza Schouler
Sneakers: Nike

Likes

Comments

Fashion

Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk av Jens til jul! For noen år siden bestemte vi oss for å ikke gi hverandre så dyre gaver til jul, men heller reise på en ferie. I 2015 dro vi til Gran Canaria, og denne julen ble det New York. Det fungerer så fint syns jeg, men det er jo koselig med en liten ting under treet.

Av Jens fikk jeg dette smykket av et anatomihjerte fra Bjørg, og jeg elsker det. Det er SÅ kult! Jeg er ikke så glad i hjertesmykker, eller infinitysmykker - det blir altfor klissete for meg. Men dette, det er så meg. Jeg har brukt det hver dag siden, det passer liksom til alt.

I never showed you what Jens got me for Christmas! A few years back, we decided not to give eachother crazy ecpensive Christmas presents, but rather go on a vaction. In 2015 we went to Gran Canaria, and this Christmas it was New York. It works out so well, but I like a little something under the tree.

Jens got me this necklace from Bjørg, with an anatomy heart, and I love it. It's SO cool! I don't really like heart necklaces, or the ones with the infinity symbol - way too cheesy. But this one.. It's just so me. I've worn it every day since I got it, works with everything.

Likes

Comments

Events

Invited

Startet dagen min hos Mildh Press med Wacoal idag. Med fine ballonger, cupcakes, smoothier og pent undertøy, var det en ganske bra start på dagen! Vi ble målt og fikk med det fineste undertøyet hjem, viser dere seinere. Det passet utrolig bra, og var såå fint :-) Hihi.

Vi har nettopp spist pizza, og nå ser vi på Riverdale. Jeg er så utrolig glad for å ha en kjæreste som behandler meg like bra hver dag ellers, som det forventes at han skal på valentinsdagen, ha ha. Jeg hadde blitt så mye mer glad for roser og overraskelser en vanlig hverdag, enn en dag det forventes at han skal det. Dette kunne jeg snakket om i en evighet, men skal gi meg nå. Godt vi er forskjellige ;-)

I started my day at Mildh Press with Wacoal today. With nice balloons, cupcakes, smoothies and pretty lingerie, it was a pretty great start! We got measured and got to bring the nicest underwear home, I'll show you later. It fits perfectly and it's so pretty :-) Hihi.

We just had pizza and now we're watching Riverdale. I'm so glad I have a boyfriend who treats me as good every other day, as it is expected of him today, ha ha. Roses and surprises would make me even happier any other day, than a day it is expected. I could've talked about this forever, but I'll stop now. Isn't it great how different we are? ;-)

Likes

Comments

Personal

iPhone picture, but gosh, I love this picture of Jens in his super cool, yellow one piece!

I helgen har vi, som sagt, vært på Trysil med noen venner, og tiden gikk så fort at jeg helt glemte bort macen og alt som hører med..:-) Det var så deilig å teste skiene, selv om det egentlig ikke er ski til å bruke i bakken - men de er fantastiske når det er mye løssnø, og det var det i helgen.

Idag skriver jeg en oppgave, som skal leveres ikveld, og jeg er helt lost, så det går med litt tid.. Ville bare stikke innom og si hei! Håper dere hadde en fin helg, og en fin morsdag. Selv om jeg ikke liker kommersielle høytider, er det gøy å gjøre litt stas på mamma, så hun fikk en ekstra stor klem og melkesjokolade. Ha ha!

As mentioned before, we went up north to Trysil with some friends this weekend, and time just flew, so I forgot all about my macbook and everything that comes along with it..:-) It felt amazing trying out my new skis, even though they're not really made for park riding - but they're amazing in powder, which there was a lot of this weekend.

I'm writing a paper today, due tonight, and I'm kinda lost, so it takes a while.. Just wanted to stop by and say hi! Hope you had a great weekend, and a lovely Mother's Day (in Norway). Even though I don't like Hallmark holidays, I like doing something extra for my mom, so she got a big hug and some chocolate. Ha ha!

Likes

Comments