A shitty morning & moodboard

Egentlig skulle jeg være såå flink idag og være på lesesalen 08:00, men da vi ikke var ferdige med å pakke ut før klokken var 01:30 innså jeg at det ikke kom til å skje. Uansett skulle jeg stå opp tidlig og lese her hjemme. Alarmen stod på 09:00, slik at jeg kunne lese aktivt i 8 timer før Jens kommer hjem. Veeeel... Den alarmen ringte aldri så jeg våknet for rundt 45 min siden. I full panikk. Det tar visstnok litt lenger tid å komme inn i rutiner enn jeg hadde håpet på, og jeg hater det..

Med en så rævva start på dagen trengte jeg virkelig et moodboard. Jeg kjenner på meg at jeg begynner å bli klar for høsten, for egentlig er det min favorittårstid. Jeg elsker å kunne ha på seg jeans og en skinnjakke, med en tynn genser under. På mange måter sånn sommeren egentlig har vært, men nå er det jo skikkelig sommervær, så det blir litt varmt. Men aller først skal disse soldagene nytes, vi får så få av dem ;-)

-

I was gonna be a great student today and be at the library by 8AM to read, but when we weren't done unpacking till 01:30, I realized that's not gonna happen. Anyway, I sat my alarm for 9, so I could read for 8 hours before Jens got home. Weeeell... That alarm never rang, so I woke up like 45 minutes ago. Full panic. It's taking longer to get back into my routines than I was hoping, and I hate it..

With a shitty start to my day (and week), I really needed a moodboard. I sense that I'm getting ready for fall, which in many ways is my favorite. I love wearing jeans and a leather jacket, with a thin sweatshirt underneath. Actually, that's how our summer has been, but now it's getting really warm outside, and the summer is coming. I heard it's gonna stay for a week, so before I take on fall, I'll have to enjoy these few summer days ;-)

Liker

Kommentarer

bysynnelivang
bysynnelivang,
Jeg hadde også planer om å kikke igang lesingen denne uken, men er fortsatt syk og har ikke engang rukket å kjøpe nye pensumbøker!! Kjenner panikken komme allerede, haha:-)
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Ah ja, det er en så grusom følelse! God bedring til deg 😊
nouw.com/henr1ette
poppiesandprada
poppiesandprada,
Åh - hater å kaste bort dagen... Blir skikkelig stressa når jeg blir hengende etter på gjøremålene mine. Haha. Jeg vil jo helst ligge FORAN!! Haha! Jaja - man klarer jo som regel å hente seg inn igjen da. Og en dårlig start i ny og ne er vel lov det og 😊
nouw.com/poppiesandprada

Instagram