All black eeerrthing

adlinks

T-shirt: Monki (worlds greatest in a different color!!)

Pants: Isabel Marant Étoile (similar here and here)

Leather Jacket: Nastygal (similar here)

Watch: Casio

Sneakers: Adidas

Jeg trenger litt sommerklær ser jeg! Haha. Helsvart fungerer alltid for meg på en dag jeg ikke har noe å ha på meg, og disse buksene passer perfekt for en lang dag. De er så komfortable, og et av mine beste kjøp noen gang. Uten tvil! 

Jeg har endelig fått levert kursoppgaven, og selv om det ikke er obligatorisk liker jeg å gjøre mitt aller beste, så det blir en liten ekstra vekt på skuldrene, hehe. Til helgen skal vi hjem til Fredrikstad i konfirmasjon, så før det må leiligheten vaskes og ryddes. Jeg hater å reise fra og komme tilbake til en møkkete leilighet! 

-

I need more summer clothes, haha! All black everything always works whenever I feel like I have absolutely nothing to wear, and these pants are my favs for a long day. Probably my favorites pants over all, no doubt. 

Other than that, I finally turned in that paper I was talking about, and even though it isn't mandatory, I like to do my very best. Feels good to get it over with! This weekend, Jens and I are going home to Fredrikstad for a confirmation party, but first I have to clean the apartment. I absolutely hate leaving and coming back to a dirty apartment!

Liker

Kommentarer

Instagram