At a party, I am...

I vennegjengen er jeg: hun som alltid retter på andres skrivefeil.. Ha ha. Jeg er også alltid litt seint ute, og den andre synes er litt kjedelig, fordi jeg aldri vil være med på byen.

På date er jeg: aldri.. Jeg har vel aldri vært på noe som kan klassifiseres som en date, bortsett fra når Jens og jeg drar ut og spiser nå ;-) Men aldri en date i begynnelsen av et forhold, tror jeg.

På jobb er jeg: ivrig etter noe å gjøre. Jeg hater å være på jobb uten å ha stappfull timeplan.

På skolen er jeg: til tider overivrig. Jeg synes det var deilig å starte igjen etter ferien, og er gjerne på skolen 08:00 og blir der til 15:00. Nå har jeg brukt litt for lang tid på å komme inn i rutinene mine igjen, men det kommer seg.

På toget er jeg: veldig sjeldent. Jeg tar alltid bussen til Fredrikstad hvis vi ikke har bil, men skulle jeg ta toget er jeg hun som sitter i et hjørne med musikk i øra og sover. Hver gang, ha ha.

I telefonen er jeg: grusom å snakke med, det er jeg overbevist om. Jeg hater å snakke i telefonen, og det tror jeg høres. Jeg er definitivt en SMS-jente.

På melding er jeg: veldig ivrig. Jeg sliter med å få med alt i en melding, og det blir gjerne 3-4, eller kanskje 5, meldinger fra meg på rad. Og så er jeg veldig glad i emojis.

På facebook er jeg: hun som spammer alle andre med bloggpostene sine ;-) Eller så deler jeg videoer jeg ler meg ihjel av eller artikler jeg synes andre burde få med seg.

På tinder er jeg: ikke. Jeg har aldri hatt tinder, ha ha. Det kom liksom etter Jens og jeg ble sammen.

Bak rattet er jeg: veldig hissig. Jeg kjefter mye på andre, og kan til tider skrike til idioter i trafikken, eller vise fingeren hvis det er helt ille. Jeg synes ikke jeg kjører veldig hissig da, jeg bare er hissig. Jeg ligger alltid litt over fartsgrensen, men aldri fort nok til å få bot eller miste lappen, ha ha.

Om morgenen er jeg: treeeeg. Jeg sliter med å komme meg ut av sengen, og trenger minst 15 min hvor jeg bare sitter i sengen og sjekker mail, instagram, snapchat osv. Jeg har aldri slitt så mye med å stå opp at jeg sovner igjen og forsover meg til noe jeg skal, da.

På byen er jeg: hun som bare vil hjem. Med mindre jeg koser meg veldig - da vil jeg ikke hjem i det hele tatt. Men jeg tror kanskje det aldri har skjedd? Jeg koser meg veldig mye mer hjemme hos folk, for på byen bare splittes vi og jeg blir stående igjen alene. Hver gang.

På nach er jeg: ikke lenger. Jeg var kanskje på et par nach for noen år siden, men det er veldig lenge siden, og veldig sjeldent. Jeg er altfor trøtt til sånt.

På McDonalds er jeg: bare på vei hjem til Fredrikstad, i Vestby. Altså, veldig sjeldent. Jeg foretrekker Max, eller hjemmelaget hamburger. Eller In-N-Out! Mmm.

Hjemme alene er jeg: i mitt beste selskap. Jeg synes det er veldig deilig å være hjemme alene i blant, slik at jeg kan se på det jeg vil eller spise pannekaker. Men når det blir kveld og jeg skal legge meg er jeg ikke så glad i det allikevel. Et par timer holder ;-)

I diskusjon er jeg: et helvete. Jeg er kjempesta og veldig glad i å uttrykke mine meninger. Noen ganger, hvis den andre personen åpenbart har feil men nekter å gi seg, bare gir jeg opp, smiler og sier okei. Ingenting er mer irriterende enn når den andre ikke tar deg seriøst, så da går jeg heller for den strategien. Jeg har vel forsåvidt vanskelig for å innse at jeg kan ta feil selv, og det er en uvane. Men jeg prøver å bli bedre!

Når jeg pynter meg er jeg: som regel hun med stram hestehale, rød leppestift og litt mer mascara enn ellers. Jeg er så dårlig på å pynte meg, kanskje fordi jeg ikke er superfan av kjoler og skjørt. Derfor er jo jumpsuits min favoritt, som sagt ;-) Jeg er alltid forsinka i bursdager og sånt, kanskje jeg burde innse at jeg er ganske treig når jeg pynter meg.

Som overnattingsgjest er jeg: hun som sovner først. Alltid.

På eksamen er jeg: ganske rolig så fort jeg kommer i gang. Jeg er hun som har med seg én flaske Solo og kjeks, mens andre har med seg 8-9 brødskiver og all annen nyttig proviant. Jeg glemmer alltid et eller annet, det være seg penn eller øreplugger, men det ordner seg alltid i siste liten.

-

​For translation, please use Google Translate.

Liker

Kommentarer

bysynnelivang
bysynnelivang,
Jeg syns det er så gøy å lese sånne innlegg, man blir liksom "kjent" med bloggeren på en helt annen måte 😊 Også er du ganske lik meg på mange punkter, haha!
nouw.com/bysynnelivang
henr1ette
henr1ette,
Synes det er veldig gøy selv! La merke til at jeg svarte mye av det samme som deg da jeg svarte 😉 ha ha! Rart hva man lærer av slike lister.
nouw.com/henr1ette

Instagram