August

Photo: Jens

Igår klarte jeg egentlig å glemme at det er august, haha. Herregud! Tiden flyr. Det er snart to år siden jeg flyttet til USA; dét er for meg helt rart å tenke på. Jeg har forandret meg så mye siden det, samt alt rundt meg. For det meste til det bedre da, selvfølgelig.

I år blir august litt spesiell for min del; det er første gangen på 14 år jeg ikke begynner på skolen. Det er både rart og deilig, men for ei som liker rutiner blir det veldig uvant. Heldigvis erstattes skolen av mye annet spennende! Jeg blir 19 år om 17 dager, vi reiser til Bali om 29 dager. Jeg skal jobbe en god del, noe jeg er veldig glad for. Tror jeg hadde flydd på veggen om jeg måtte sittet hjemme og tittet i veggen alene, etter alle venninnene mine flytter.

Snakk om venninner; kom nettopp hjem fra Sanne, hvor noen av jentene vorset. Jeg, for min del, skal på jobb 07.15 imorgen, så kvelden endte tidlig her, men det var veldig koselig å være med en times tid uansett. Viser dere resten av det jeg hadde på meg imorgen!:) Ha en super lørdag.

Liker

Kommentarer

Instagram