boys, boys, boys

ja, gutter. gutter er vell ganske viktig for de fleste jenter, vi har vell nesten alle opplevd å være forelska.
og man gjør jo det meste for at gutten skal like deg, noen ganger går det veldig langt. men jenter må bli flinkere til å lære seg at det ikke handler om utsende, gutten skal like deg for den du er. jeg tror grunnen til at jenter forandrer seg så ille er fordi de har dårlig selvtillit. det er jo trist men slik er det..
hva tror du?

den følelsen av å være forelska er jo en glede i seg selv. den kilingen i magen hver gang personen går forbi, de tankene du har om dere to, de drømmene du drømmer om at det var dere. jeg elsker å være forelska! det er så herlig. selvom det kan bli kjedlig i lengden hvis gutten ikke liker deg tilbake. da vil jeg bare si; ikke gi opp! jeg har lett for å gi opp selv, en forferdelig uvane. liker du å være forelska?

jeg for min del er det akkuratt nå. ikke gidd å spørr hvem, jeg sier det ikke. ikke meningen å være kjip, jeg bare orker ikke si det til alle. da blir det bare til at de maser på han også blir det hvertfall aldri noe.
men denne gangen liker jeg det ikke. jeg er lei av å vente da denne personen ikke liker meg. det høres overfladisk ut men. jeg bare har på følelsen at det aldri kommer til å skje noe.. men alikevell er jeg forelsket!

mamma pleier å si at jeg er veldig glad den tiden jeg er forelsket selvom jeg mener det stikk motsatte. jeg syns bare jeg er sur og følger aldri med fordi jeg ikke får det som jeg vil. jeg er veldig prinsesse-skal-ha-det-som-jeg-vil når det gjelder det. jeg vet godt at det ikke er mulig men sånn er jeg, vi er alle forskjellige.
og der føler jeg meg håpløs.
hvordan er du? liker du å få det som du vil?

neida såe forelskelse er noe helt spesiell. forskjellig fra person til person! noen får den de vil ha, andre ikke. noen skjer det aldri på, synes synd på dem.akkuratt nå føler jeg meg som en av de. jeg er lille frk. sytepave.

mitt tips; tror du du har følelser? men du vet ikke? du finner det ut slik;
1. tenker du på han hele tiden? hvis ja, du er forelsket
2. skulle du ønske han flørtet med deg? hvis ja, du er forelsket
3. hvis du bare skulle ønske du var samme han? hvis ja, du er forelsket.


fortell det til gutten, så er han klar over det. tilfelle han føler det samme, så vet begge det istede for å holde det inni seg. så en dag gir den ene opp og alt har gått skeis. mitt tips til deg!

er du forelsket? går det bra eller dårlig med forelskelsen? liker han deg?
>bare er random bilde jeg tegnet en gang jeg var forelsket. slike ting kan jeg finne på å gjøre når jeg er forelsket.
gjør du noe spesielt når du er forelsket?

Liker