BURNED!!!!

når jeg våknet reiste jeg meg opp og tittet meg i speilet.. gjett hva jeg så! et brunt ansikt med to knall røde kinn :( sånn kommer de til å være i sikkert to dager før det går vekk. fadeer heller!
jeg sitter nå på skolen og folk kaller meg tomat henriette. det passer egentlig! henriette c som jeg tok sol samme er rosa da, hehe. når vi går igjennom vestibyla titter alle på oss, det er jævlig pinlig. vurderer å ikke vise trynet mitt offentlig før det er vekk. brunkrem dekker det ikke heller :(

nok en dag sitter jeg på pc'n i mattetimen, hehehheh. har ikke fått annmerkning i dag.. tror jeg da! haha.
ho tror jeg skriver prosjekt hver dag :L må tro jeg aldri blir ferdig da, hadde jeg vært ho hadde jeg blitt litt mistenksom.
jeg jobber med prosjektet hver dag liksom og har gjort det i en uke. HAH! engelsk prosjektet skal leveres på torsdag da, jeg er ferdig faktisk. har vært det i en uke. nå er det bare norsk prosjekt igjen og det skal leveres torsdagen før vinterferien, altså i uke 7! har en stund på meg. menmen!

nå er det friminutt. ha en fin dag <>
fucka bilde, men poenget er at jeg ser ut som en tomat. legg merke til forskjellen på brystet og trynet. jeg er ikke solbrent! jeg er SVIDD..

Liker

Kommentarer

Instagram