Christmas week

Hei på dere, og hei mandag! Tenk at det er julaften på lørdag, hvor crazy er ikke det?! Det er liksom jule-uken nå. Idag har jeg egentlig bare vært på jobb, og holdt på litt hjemme. Siden vi ikke skal være noe særlig i Oslo før 2017, syns jeg det er greit at det er ordentlig ryddig og rent når vi drar. Heldigvis er det ikke før på fredag, men når jeg ikke er hjemme før 19 hver dag, er det greit å ta det litt og litt.

Dette hadde jeg på meg i familieselskap forrige helg! Jeg hadde helt glemt at jeg kjøpte denne buksedressen, men den er egentlig veldig fin, syns jeg :D Den er litt formell, men med rett tilbehør passer den egentlig til alt.

Hi, and happy Monday! I can't believe Christmas Eve is on Saturday, how crazy is that?! It's actually Christmas week now. Today has been a normal day, just work and getting things done at home. Since we're not spending much time here this Christmas, I feel like it should be clean and tidy when we leave. We're not leaving till Friday, thank goodness, but since I usually don't get home before 7PM, I like taking it little by little.

I wore this to a family party last weekend, by the way! I totally forgot I bought this playsuit, but I actually like it a lot :D It's kinda formal, but with the right accessories, it can work anytime, really.

Playsuit: Zara
Clutch: Yves Saint Laurent
Flats: Zara

Liker

Kommentarer

Instagram