Cigarette

Sweater: Topshop
Tshirt: Monki
Cigarette pants: Zara
Scarf: Acne
Coat: Topshop
Watch: Inherited from my grandma
Boots: Zara
Bag: Céline

Hei på dere! Denne helgen var jeg i Gøteborg med søsteren min og søskenbarnet vårt, på en tur søs fikk i konfirmasjonsgave. En superkoselig tur, og det var et sekund litt grusomt å skulle tilbake til hverdagen, men jeg elsker skolen om dagen, så det går egentlig fint, hihi. Nå skal Jens og jeg trene, haha, så vi får se hvordan formen er imorgen...

Bruker forresten denne vesken på skolen om dagen, men jeg er like nervøs for at den skal ryke hver dag, så jeg må skaffe meg en sekk. Hater sekker, fordi de generelt sett er stygge, så hvis noen vet om en kul sekk; let me know! Den må tåle typ 10 kg bøker forresten. Puh.

-

Hey you guys! I went to Gothenburg this weekend with my sister and our cousin, on a trip my sister got for her confirmation. A really nice trip, and for a second there, I didn't want to go back to school at all, but I'm loving it these days, so I'm fine, hihi. Now, Jens and I are going to the gym, haha, so I'm kind of not looking forward to how sore I'm going to be tomorrow.. Haha!

Liker

Kommentarer

Instagram