COLLEGE-JAKKER.

Herregud jeg tror jeg har fått slag. Har blogget tre ganger idag! Livet mitt er bare såååå.. innholdsrikt.Vell det er egentlig ikke det. Idag har jeg "hengt" i byen med ho Ginaaa. Fordi jeg er så kul. Neida. Spiste frokost på La Baguette 17.00 så livet er herlig det. Som den shoppefreaken jeg er shoppet jeg selvfølgelig. Jeg skulle egentlig kjøpe det her om dagen men var litt usikker, men nå orket jeg ikke mer. Jeg skulle ha College-jakke!
Dilemma har vært at ALLE har det og det har stoppet meg litt. Men så langt har jeg ikke sett noen med rosa så da ble det den. Jeg er egentlig absolutt ikke en rosa-jente, men kan vell.. unne meg noe rosa. Off. Anyway, denne er fra Gina Tricot og kostet 249,-. Er College-jakker hot or not!? Likte forresten bokstaven på brystet på denne.. Haha.
Kjøpte også en vippetang MED varme, fordi jeg er en av de heldige som har vipper som står rett ut. Må bruke føner på vippetanga og sånn og nå orket jeg ikke mer. Lurer på om den funker.. Nevner det sikkert seinere.Jo også kjøpte jeg en bok som heter 23-salen. Etter det jeg har forstått handler den om psykiske mentalsykehus. Gleder meg til å lese den.

Liker

Kommentarer

Instagram