Daydreaming

Dagdrømmer om en Celiné Trio om dagen. Eller, har egentlig gjort det siden jeg så den i butikken i Paris. Det er én mnd. siden. Haha! Den er så perfekt. Litt for dyr, men perfekt. Trenger en every day-veske, hvor jeg får plass til mobil, lommebok og nøkler, og denne er liksom perfekt til det. Vet de har den i mint, burgunder og beige i Bergen, men skal titte i Oslo også.. Spennende!

Anyway; idag jobbet jeg dagvakt, så har vært våken i altfor mange timer til å være meg.. Våknet i tillegg enda tidligere fordi Jens slet med halsen. Den gutten blir aldri bra. Nå er det hele to uker siden han opererte, og jeg lurer på når det skal ta slutt.. Uff :-( Har fri på onsdag, så vi hadde egentlig tenkt oss til Oslo for å se på leiligheten, men må nesten se an hvordan dette går. De mandlene altså. Satser på at han plutselig blir veldig mye bedre på 36 timer! Det er kanskje sånn det fungerer. Haha. Om tre uker er vi i hvert fall i Indonesia og slapper helt av. Dét gleder jeg meg til. Har tenkt litt på hva jeg bør pakke med meg, og jeg har på følelsen at det fort kan bli over 20 kg. Heldigvis er ikke Thai Airways så strenge på det (har jeg hørt?). Takk Gud!

Jobber dagvakt imorgen også, men på onsdag kan det hende det blir litt mer spennende updates, mtp. at jeg har fri og kan ha på meg vanlige klær. Haha, de uniformene altså. Veldig behagelige da..

Liker

Kommentarer

Instagram