DE ALLER SISTE SVARENE.

Etter at jeg avsluttet spørsmålsrunden fikk jeg inn to spørsmål til :-) Bare svarer på de nå.1. hei hei :-) bare lurte på noe; hvis du tar frem skolekatalogen fra 2009/2010 også ser du... hvem klasse syns du er kulest utifra personene i klassen; fra 8. trinn? 9. trinn? 10.trinn? :-DD og hvem er den kuleste læreren...
takk på forhånd
I dig your blog<>
Hehehehehe, jeg vet ikke hvor skolekatalogen min er, pluss at klassene er endret veldig siden vi begynte dette skoleåret.. Men i 9. er det selvfølgelig klassen min:-) Daah.2.Holder du på med Ola Lønn? Syns dere er sammen hele tiden :-)For det første; nei, vi holder ikke på. Bare venner ;-) For det andre så er vi ikke sammen hele tiden. Men hvor ofte er du samme dine venner?
Har vært en tur på Amfi Borg med mamma nå, og på vei hjem kjørte vi innom rema og kjøpte jordbær! Hjemme i kjøleskapet hadde vi dansk vaniljesaus fra Karolines Køkken - Arla. Hvis dere noen gang er i Danmark så MÅ dere kjøpe den! Himmelsk med jordbær til. Lover dere!!!!
Nesten begynt å bli litt brun 'a gitt :-D

Nå skal jeg se på verdens strengeste foreldre. Syns det er så sykt bra program! Sykt at noen kan la barna sine bli sånn for det første. Flere som ser på det? Hva syns dere om det?
Edit: fikk ett tiler du og sander venner igjen ?
liksom , på talefot , hvis du skjønner ?
Jepp, det er vi :-)

Liker

Kommentarer

Instagram