Endelig hjemme!

De to-tre siste dagene har internett vært så og si nede så jeg ga opp. Har ikke skjedd så mye heller men må fortelle en underlig opplevelse.
Jeg var ute å kjørte jolle og plutselig stod det en gutt/kæll på 25 år og vinka meg bort til seilbåten demmes.En mann (Thor): HeiJeg: Hææ?Thor: Vi lurte på om du kunne kjøre oss til sentrum om en time?Jeg: Hvor mye er klokka da?Thor: Halv elleve.Jeg: Trur nok ikke jeg får lov ;-)Thor: Å? Men du kan jo bli med oss etterpå? Kom opp i båten så skal vi diskutere det.. :DJeg: Jeg må fikse noe TV greier. Kan kjøre dere nå men ikke om en time.osv..
Dette var jo en kortversjon for etter dette sjekka de meg opp. Jeg må si jeg blir litt chocked når mannfolk langt over 20 år sjekker meg opp etter å ha spurt om jeg kan kjøre de i en liten gummijolle med 9,9 hestekrefter. Jeg lurer virkelig på hva det er med gutter og jenter som kan kjøre båt. Har jeg lagt merke til ellers å, at gutter av en eller annen tett grunn liker det. HMMM! Noen gang opplevd noe lignende? Jeg for min del syns det er creapy. De var 13 år eldre enn meg liksom. Hva syns du? Er det bare jeg som er rar?
Nå er jeg ENDELIG hjemme. Må si jeg har gleda meg en stund nå. Håper det blir pent vær i morgen så jeg kan blodsole meg for å ikke være likblek i forhold til alle andre :-)
Einar, min underlige stebror, meg og Karoline, lille søss. Ja se på de flotte posene under øya. Jeg var trøtt ;)
Her ser dere den jakka jeg har lovt dere bilde av en stund. Swedemount er merke :-) Veldig deilig å ha på. Buksa er også ny, husker ikke hvor jeg kjøpte den.Whatcha think about that?

Liker

Kommentarer

Instagram