Er det greit?

Jeg har så ille mange temaer å ta opp for tiden :-) Tror nok jeg lager sånne små overskrifter over hver ting. Går det greit?
Eksamen
Nå er det eksamens tider på skolen vår. 10ende skal ha klasseromma våres og da får vi demmes. Det er ganske deilig, for klasseromma våres ligger litt dumt så hver gang det er frimin. må vi gå rundt hele skolen. Den er ganske kjip. Men 10ende sine ligger perfekt til så det er ganske deilig.
Pointet var: Alle babler om hva dem kom opp i osv. så begynte vi å snakke om hva vi ville kom opp i. Jeg vil faktisk komme opp i matte. Gidd å skriv geek osv., msn jeg liker faktisk matte. Men norsk hadde vært mest chill. Heldigvis er det 2 år til da, menmen. Hva har du/vil du komme opp i?

17. mai
Nå er det 17. mai om 1 uke og 4 dager eller noe. Jeg gruer meg veldig til å gå i byen. Veldig!!!! Sikker på at masse folk kommer til byen og skriker og hoier. Er så flaut å møte kjente! Uniformen min er litt for liten og. Skjørtet er lårkort og jakka er kort. Blir jo gøy det. Skal du til byen på 17. mai?
17 mai for to år siden :-)
Fest
Syns det er så mye fester ute for tiden. Jeg vet ærlig talt ikke om jeg gidder, de pleier alltid å suge. Man så jo hvordan Vispen og Foten gikk :-) Gidder ikke kaste bort en kveld på sånt altså. Men får se.

Idag må jeg pante flasker og lage power point fremvisning til fremføring i morgen. Wish me good luck!!!

Liker

Kommentarer

Instagram