Et helt halvt år

Idag har jeg startet på og fullført denne boken. Ja, for det tok meg nøyaktiv 6 timer. Fra jeg startet til jeg var ferdig tok jeg meg et par pauser for å spise og hvile øynene, men det eneste jeg tenkte på var denne boken. Hva skjer videre? Hvordan ender det? Så jeg plukket den opp og leste videre. Til jeg var ferdig. Haha. Dere ser kanskje hvor møkkete boken er...

"Et helt halvt år" handler om Lou Clark og Will Traynor som begge har sine problemer i livet. To vidt forskjellige liv. Den tar for seg en del viktige samfunnsspørsmål, men mer kan jeg ikke si, uten å røpe for mye. Lou kommer fra en engelsk familie med økonomiske problemer under finanskrisen, så hun ser seg tvungen til å ta en jobb hun ellers ikke ville tenkt på. Will kommer fra en velstående familie, hvis det i det hele tatt kan kalles enn familie, med sine personlige problemer, godt beskyttet bak en perfekt fasade. Will ble lam og havnet i rullestol etter en motorsykkelulykke, og har liten livsglede, helt til Lou kommer inn med sine fargerrike klær og naive innstilling.

En fantastisk bok som anbefales på det sterkeste! Den får en soleklar 6er av meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på Jojo Moyes' siste bok, "Den ene pluss en." Denne boken får deg virkelig til å tenke; hvem har egentlig makten over ditt liv? Hvem kan bestemme om og hvordan du skal leve ditt liv?

Har noen av dere lest den? Og er bokanbefalinger noe jeg skal fortsette med? Jeg har kanskje tusen anbefalinger på lur, og spesielt etter denne ferien.

Liker

Kommentarer

Instagram