flytter snart :D:D

dæven folk leser faktisk bloggen min. fikk nettopp et par spørsmål på et innlegg lenger nede.. MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE UT UKEN!!!!

som du sikkert har fått med meg har jeg sånn "Henriette" bilde under noen av innlegga men ikke alle. grunnen er at jeg har vært en del på pappa sin pc når jeg har skrevet og det er ikke der jeg har veldig lyst til å lagre masse bilder. så det er grunne, beklager.

idag var jeg på ffk college på morgenen også skolen til halv 4.var så heldige å fikk gå en halv time før. så gikk jeg på østen med noen folk og kjøpte is og slush, og marion kjøpte sko. nå prøver jeg og få masa meg til et par sko fra pappa og :-) går ganske bra. hehe.
Nå sitter jeg hos farmor og farfar fordi vi har kjøpt huset demmes og driver å pusser opp. hvis noen lurte så tvinger vi ikke farmor og farfar ut av huset men de flytter i leilighet. tror det blir kost. har så mange minner herfra. selvom det blir litt trist å flytte fra det gamle huset. har du flyttet før? ossen gikk det? hvis noen lurte er det nye huset på selbak eller ossen det skrives.

oij, et langt og meningsløst innlegg. minner om spørsmålsrunde!!!! oij det hadde jeg sagt før.. hehe!
dårlig med bilder på innlegga da jeg som sagt ikke er på min egen pc hele tiden.

Liker

Kommentarer

Instagram