FREAKS ME OUT!

Istad fikk jeg en kommentar. Jeg aner ikke hvem den er fra men den lyder slik:"VÆR SÅ SNILL, FORTSETT! du gir meg så utrolig mye ispirasjon! Nå i det siste når du ikke har blogga så veldig mye har jeg mistet et av høydepunktene mine.. jeg sliter med dårlig selvtillitt(skrives det sånn?) og det er så herlig å se deg som har så utrolig god selvtillitt og tror på deg selv!
det er forressten samme person nå som har drevet å kommentert anonymt tidligere og stilt spørsmål osv.

Serriøst henriette - jeg tuller ikke med det her for å smiske elns, men når jeg ser deg på skolen(ja, jeg går på haugeåsen) er det så fælt å føle at jeg er usynelig for alle! jeg har venner osv. men jeg føler jeg mister alle! Å kunne se på deg og lese om deg gjør at jeg "er en del av livet ditt" hehe. høres tragisk ut..

men det er sant! du vet hvem jeg er, bare at du ikke vet at det er meg, om du skjønner? Jeg kunne virkelig ønske jeg var 95'er, for jeg føler jeg ikke passer inn sammen med de andre på mitt årstrinn, de er så barnslige. og de skjønner seg ikke på klær jeg ser som jeg syns er fine, så da kjøper jeg de ikke - men istedet går jeg og tenker på det plagget i evigheter. så plis fortsett, og du kan skrive om mote ogsånt :-D"

Jeg fikk helt sånn hjerte i halsen. På en side ble jeg rørt av at noen ser så opp til meg. Det ante jeg ikke. Jeg hadde ingen anelse om at noen blir så påvirket av alt det lille jeg gjør i livet mitt. På en annen side blir jeg nesten litt småredd. Hvis jeg gjør en feil, blir denne personen påvirket av det da? H*n sier hun har lav selvtillit og at jeg har god. Jeg har egentlig ikke så bra selvtillit, men opp igjennom mange år med dritt lærer man seg å ikke bry seg om alle andres mening. Jeg kan spørre folk om en mening, men den avgjør ikke ting. Jeg råder alle til å stå på egne ben og ha selvstendige meninger! Det hjelper veldig. Vær også flinke til å gi hverandre komplimenter. Ingenting er som et koselig komplement på en dritt dag.
Jeg hadde blitt veldig glad for å vite hvem denne anonyme kommentaren er fra, så hvis du vil si det kan du sende meg en mail. Jeg vil ikke syns du er dum eller noe. Tvert imot!
Hva syns du? Når du får vite du er ett "forbilde" - hadde du blitt redd?
Old

Liker

Kommentarer

Instagram