Gal russ, skolen og sørgehumør. No good mix

Fikk ikke skrevet i går, beklager. Hadde rett og slett ikke tid :-) Var på shopping med stesøstra mi hele dagen. Veldig gøy men også slitsomt. Jeg skyldte henne en tjeneste og måtte derfor bære posene hennes. Pluss mine egne poser endte vi opp med 11 poser. Ho har stått til konf. ho se. Men ja! Har en del å skrive nå så forbered dere på et langt innlegg :-)

Først vil jeg nevne årets russ. De er helt syke! Tar folk og hiver dritt på dem, kaster dem i vannet, dem er værre enn noen gang. Jeg for min del har ingen å være redd for i år, men neste år. Tørr ikke tenke tanken en gang!
Og noen russ overdriver helt med bussen/bilen sin. Legger sikkert mange 100 000 kr i den.
Bare se her;
http://www.ba.no/nyheter/article4306999.ece
innvendig før. innvendig etter.
Disse jentene har jobbet i et og et halvt år for å få penger men tenk på alle de bortskjemte folka som får det av foreldra 'a. Det er litt sykt spørr du meg ass! Det skal jo være et minne for livet, men jeg for min del mener at russetiden er det man gjør den til :-) Uansett; Jeg må legge til at russebilen var veldig tøff og fortjente prisen. Jeg hadde vært veldig stolt hadde det vært meg. Noen som er enig med meg eller?

Vil også nevne at jeg er drittlei skolen! Har aldri gleda meg mer til sommerferien. Det skal bli så gøy!! Er det flere som er drittlei skolen?
Har hatt norsk prøve i dag. Var sånn fronter prøve som retter seg selv og jeg fikk alt riktig (a) men 4 av oppgavene må rettes manuelt, så hvis jeg har feil på de fire har jeg ikke alt riktig. Menmen!
Må også legge til at jeg fikk 6'er på matteprøve om konstruksjoner igår. Jeg er helt forferdelig stolt! Om jeg får bra på tentamen nå sitter jeg igjen med sterk 5'er eller 6'er på karakterkortet. Jaja, jeg går bare i 8., er ikke noe stress. Men får jeg bra i faga får jeg mye bedre "selvtillit" innenfor de fagene :-) Og det er greit å ha, da jobber jeg bedre. Agree? Great!
er det ikke et pent syn?

Sist men ikke minst, eller kanskje, er jeg i sørgehumør idag. Jeg har nå i ett år, som er så lenge jeg har hatt tlf., tatt vare på meldingene jeg syns var spesielle og koselige. Istad hadde jeg på et eller annet forunderlig vis klart å slette alle meldingene. Det er litt trist , var veldig mange søte. Noen andre som har gjort det samme?

Vil også legge til at bilder fra shopping turen kommer ikveld!!!! Ble et langt innlegg. Men jeg advarte dere! <>

Liker