Glaze

For det første er restauranten fantastisk fin. Veldig stilren og man får følelesen av at alt er rent - som absolutt er noe man ser etter i syden. Det gjør i hvert fall jeg.

Hver kveld får man en liten forrett inkludert; hva dette er varierer fra kveld til kveld. Sist vi var der fikk vi servert en god caesar-salat. Dette er selvfølgelig gratis.

Prisene er litt stive til å være Bali, men det er absolutt ikke dyrt! Biffen min kostet rundt 100kr, inkludert grønnsaker og poteter, og Jens sin tallerken (grillspyd med grønnsaker og ris) kostet rundt 60kr. Dette er jo ikke dyrt i forhold til Norge, men, som sagt, litt dyrt til å være Bali.

Til dessert bestilte jeg, som vanlig, den fantastisk gode sjokoladefondanten. Denne MÅ prøves! Får jeg tak i oppskriften er det mye mulig jeg deler den med dere, for det er noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Selve fondanten serveres med en kule vaniljeis og jordbærsaus.

Til slutt har de et godt utvalg av flere spennende drinker. Mojito`en er veldig god, men min personlige favoritt er Strawberry Lime Fizz. Utrolig sprudlende og frisk i smaken!

Som sagt, absolutt et sted man bør besøke om man er på Bali. Utrolig bra service, og de ansatte tar seg tid til deg. Det er til tider ganske busy, så det lønner seg kanskje å reservere bord. De har facebook-side, om du vil lese eller se mer, eller så kan du søke dem opp på TripAdvisor :-)

Liker

Kommentarer

Instagram