Glød

Idag, dere! Idag har jeg vært hos de flinke jentene på Glød. Er det noe jeg har lært meg de siste årene, er det at skal man ha fint hår koster det penger. Jeg betaler heller mye, og går til noen hvor jeg vet jeg blir fornøyd, enn å betale halvparten i den sjappa på hjørnet i sentrum. Og det er så verdt det! Jeg klarer ikke føle meg fin hvis håret mitt er grusomt. Det går bare ikke.

På Bali ble jo håret mitt helt sykt bleket, og jeg likte det veldig godt lyst, men det var så gult. Det skrek liksom "solbleket!" Så jeg bestilte time hos jentene på Glød, hvor jeg var tidligere i sommer også, og denne gangen hos Cathrine. Jeg bestemte meg for at jeg ville beholde det lyst, men jeg ville ha en kaldere og mer naturlig farge. Det kleine speilbildet yter ikke fargen rettferdighet, at all, for den er myyye finere i virkeligheten, og jeg er mildt sagt superfornøyd. Cathrine fikset akkurat den fargen jeg ville ha, og det på rekordtid. Jeg var bare hos frisøren i tre timer! Dét tror jeg ikke jeg har vært siden jeg var ti år. Og det aller beste er at jeg bare kan korrigere fargen om jeg vil ha litt forandring - jeg må ikke totalforandre hele håret. I og med at jeg har min farge i bunn slipper jeg også å opprettholde med nye striper hver sjette uke, og fargen holder seg like fin så lenge jeg behandler den ordentlig. Uæææ, jeg elsker å ordne håret. Ikke nok med det, men hun vokset brynene mine i samme slengen også. Jeg trodde det kom til å være grusomt vondt, men det var nesten litt deilig. Haha!

Anyway - følg jentene på Facebook eller Instagram. De er kjempeflinke til å poste oppdateringer, og bilder av behandlingene. Inspo!!!

Liker

Kommentarer

Instagram