godonsdag

Åå, dette har vært en fin dag. SKOLEEEE<333 haha="" just="" kidding.="" kristine="" var="" her="" en="" tur="" etter="" skolen,="" og="" med="" tanke="" på="" at="" det="" er="" tusen="" år="" siden="" sist="" var="" det="" drit="" kost.="" had="" some="" catching="" up="" to="">

Vell, der sluttet godonsdagen. Nå er jeg nødt til å lese til en samfunnsfagprøve jeg har i morgen om Fattige og rike land eller noe, før jeg må rydde opp i alt rotet på rommet..off. Hva skal det bli ut av meg? Klarer ikke holde rommet mitt ryddig. Vellvell, skal være litt rotete. Hjemmekoselig det.

I morgen er det torsdag, så bør egentlig bare foreberede meg på en dårlig dag. Har fri på fredag da! Det er hellig. Magisk følelse med langhelg. Love it. Nå er snart uke 10 over, det vil si at det bare er 5 skoluker igjen før påskeferie. Etter det er det "bare" eksamen, så er det sommer. Herreguuuuuud som jeg gleder meg, noe jeg regner med at alle dere gjør óg? Finnes vell ikke personer som fortsatt liker vinteren. Gråt nesten da jeg så det snødde på morgenen idag, jeg da..

Liker

Kommentarer

Instagram