Guacamole Recipe

Okei, jeg må bare dele oppskriften på verdens beste guacamole ala min vertsmor (English: I just had to share the recipe for the best guacamole ever, ala my host mom, Kristine. This is what you need)
Du trenger tortillachips, koriander, to avokadoer, en tomat, en løk og en lime, evt. ferdigkjøpt limejuice.

Når det kommer til avokado liker jeg best å kjøpe de to i en pakke, ikke løsvekt. De er alltid perfekt modne, veldig sjeldent overmodne. Kutt de i to, ta ut stenen (?) og fjern skallet.

Jeg liker når denne guacamolen er litt chunky, så jeg moser som regel avokadoen med en gaffel, ikke stavmikser. Mos til det ikke er mange store biter igjen.

Finhakk tomater og løk, og bland godt sammen med avokadoen.

Del limen i to og mos ut juicen av den ene halvdelen. Det pleier å holde med en halv lime for min del, hvis den er litt stor, men det hender også at jeg må bruke den andre halvdelen også. Det må man bare smake seg frem til.

Ta en god håndfull koriander og finhakk dette, og bland det sammen med resten. Til slutt må du bare salte en god del, og smake deg frem med salt, lime og koriander.

Voilà, verdens beste guacamole! Den er litt spesiell i smaken, men jeg har aldri smakt noe så godt som det :-) It's probably my favorite American recipe, haha. No one makes this better than my host mom.

For English: copy and paste into Google Translate.

Liker

Kommentarer

Instagram