gullkorn

Hei og hå, kjære blogglesere. JA! Jeg lever fortsatt i troen om at dere finnes.

Jeg har nettopp ledd meg ihjel av Total Blackout, og nå ler jeg av Paradise. Fy så mange gullkort det var på TB idag. Bl.a. at ho ene var mørkredd. HVEM melder seg på Total Blackout da? Det er som å melde seg på Paradise og være redd for fulle, udregelige, dumme mennesker og sol. Dumt og lite planlagt med andre ord. Også var det en annen som stod å tok på en slange (i TB altså) også brøt han ut: FY FAEN KØDDER DU MED MEG!? Er det en bikkje?
HAAALLO. Man kjenner vell forskjell på en glatt, ekkel slange, og en pelsete, ekkel hund.

<
Pene, ja. Er egentlig pen. Men det vet dere jo. Beklager forresten for mye random og ofte gamle Photobooth bilder, men kamera mitt funker som sagt ikke. Skyt meg. Poff.

Imorgen har jeg tre timers matteprøve. Hehehe den er i morgen. Trodde den var idag jeg se. Jæddæ, følger med. Ønsk meg lykke til da dere. Hvis jeg bare har én leser - kan den ene leseren skrive masse kommentarer med forskjellige navn? Pliiiiiis.

Edit: er forresten 55 dager
1322 timer
79321 minutter
4759260 sekunder
til sommerferie. Og til det ene brødhuet som leser bloggen min: Det er 55 dager som også kan sies som 1322 timer osv. Ikke 55 dager, 1322 timer, 79321 minutter OG 4759260 sekunder.

Liker

Kommentarer

Instagram