Hang in there

Dummeste bloggerunnskyldningen ever, men jeg har hatt så mye å gjøre de siste månedede at jeg bare måtte ta en pause fra alt jeg ikke måtte gjøre. Nå håper jeg på litt ekstra tid fremover, slik at jeg får blogget litt igjen. Jeg liker det jo veldig godt, så det er ikke noe jeg liker å nedprioritere :-) Håper dere holder ut med meg, og at det er noen få som fortsatt gidder å følge med.. Hehe.

Nå skal jeg ta vaksine, før det bærer rett videre på skolen. Jeg får ikke trent de dagene jeg tar vaksiner, så jeg slo til med en skikkelig økt (i mine øyne, for meg) igår, og fullførte 4x4 for første gang. Belønnet meg selv med et bonzaitre, som dere ser ;-) Husmor her!

-

So, this is the dumbest excuse ever, but I've had so much going on these past few months, so I just had to put blogging off for a while. Not something I like doing, cause I really enjoy blogging, but hopefully I'll have more time on my hands from now on, so bear with me.

Now, I'm getting an allergy shot (hey pollen), and then I'm heading straight to school. I can't work out the day I get a shot, so I totally hit it last night instead. Or at least I think I did, haha. I finished 4x4 intervalls for the first time, so I rewarded myself with a bonzai tree, as you can see ;-) Housewife here!

Liker

Kommentarer

Instagram