Have to get my beauty-sleep..

Idag hadde jeg satt på vekkerklokka på 10.00 fordi jeg skulle stå opp og male kjeller stua mi, som jeg forresten har venta to år på og nå er den snart ferdig. Blir deilig! Men tilbake til å våkne tidlig. Jeg våkna 10 men så sovna jeg igjen. Og sov til 11. WEY! Så da blir det ikke noe maling idag for jeg skal til Sander.Nå sitter jeg bare å venter på en melding om at han har stått opp og jeg kan komme. Er egentlig ikke helt klar men jeg orker ikke slette håret så jeg bare setter det opp i en dott. Som vanlig!
Jeg fant kamera mitt i natt så nå venter jeg på at det skal bli fullada. Helt utrolig at jeg klarer å rote bort et så stor kamera. Hadde det vært et lite et kunne jeg skjønt det men det er jo digert. Vet dere hvor det lå 'a? I sokkeskuffen min. Hvordan det har havna der må du ikke spørre meg om..
Kamera mitt! Canon EOS 450D. Utrolig nok er det et år gammelt, jeg fikk det som sånn tidlig bursdagsgave i fjor for å kunne bruke det i ferien. Noen som har speilreflekskamera? Er dere fornøyd?
Minner om at det er 28 dager til bursdagen min!:-D Jeg gleder meg veldig.

Liker

Kommentarer

Instagram